Vampyro kapas, kuris stūkso po devyniais užraktais, kad šis iš jo neištrūktų

vampyro-kapas-logoDidžiojoje Britanijoje yra ne viena paslaptimis apipinta vieta, į kurią žmonės vengia net koją įkelti. Mitai ir legendos pavertė tas vietas itin baugiomis ir atgrasiomis, rašo alfa.lt.

 

Viena britų legenda teigia, kad Kastltauno kapinėse ilsisi vampyras Matthew Halsallas. Vyras tokiu vardu iš tiesų egzistavo. Jis mirė 1854 metais, sulaukęs 54-erių, tačiau, kaip atskleidžia kraupių istorijų tinklaraštis Alizardwandering.wordpress.com, vyro sveikata sutriko dėl besaikio alkoholio vartojimo.

 

Kodėl jis buvo pramintas vampyru? Kai Matthew buvo palaidotas, iš jo kapo sklido keisti vaitojimai ir kitokie garsai. Pagalvoję, kad galbūt vyras netyčia buvo palaidotas gyvas, žmonės atkasė jo kapą ir rado niekuo neišsiskiriančius mirusiojo palaikus. Netrukus velionis buvo paskelbtas vampyru.

 

vampyro-kapas

 

Šiandien M. Halsallo kapas – visas apipintas grandinėmis, o į karstą įsmeigtas didelis metalinis spyglys, kad tariamas vampyras iš jo neištrūktų. Interneto svetainėje„Reddit“ buvo paviešinta šio kapo nuotrauka. Fotografija susilaukė daugybės komentarų ir tūkstančių peržiūrų.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
!!!

Debilai tie žmonės… Koks dar ten vampyras? Tiesiog gal vyro siela nerami, tai ir girdisi dejonės…

Taip pat skaitykite