Ką apie NSO sako žymiausi pasaulio mokslininkai? Jų atsakymai pribloškia

ateivia-ufoDažnai užkietėję skeptikai tvirtina, kad apie NSO ir ateivius kalba tik fanatikai, ufologai ir psichiškai nesveiki žmonės. Tačiau ar tikrai?

 

Pasaulyje šimtai mokslininkų pasisakė apie NSO fenomeną. Fizikai, metereologai, NASA darbuotojai, raketų konstruktoriai, orlaivių kūrėjai, astronomai – visi jie tvirtina, kad NSO tai realus reiškinys. Maža to, beveik visi yra įsitikinę, kad NSO nepriklauso žmonėms.

 

Tinklalapis nso.lt pateikia žymiausių pasaulio mokslininkų citatas apie neatpažintus skraidančius objektus.

 

Louis Breguet, prancūzų orlaivių kūrėjas

 

“Diskai varomi kitokio tipo energija. Kito paaiškinimo nėra. Skraidančios lėkštės atvyksta iš kito pasaulio.”

 

Richard F. Haines, NASA Ames tyrimų centro vyr.mokslininkas

 

Ką radau (rinkdamas medžiagą knygai -, aut. past.) buvo aiškumas, kad daugelis tų oro objektų labai aplenkia žemiškąją technologiją – to laikmečio, kai buvo regimi. Turėjau pripažinti, kad labai panašu, kad Žemė lankoma išvystytų orlaivių valdomų labai protingų būtybių.

 

Iš knygos “Delta projektas” pratarmės, 1998

 

Frank Halsted, Darling observatorija, Minesota

 

Daug astronomų įsitikinę, kad skraidančios lėkštės yra tarpplanetiniai erdvėlaiviai.

 

1957 m.

 

J. Alien Hynek*), buvęs Šiaurės Vakarų un-to Astronomijos fakulteto direktoriumi, “Mėlynosios knygos” konsultantas (1952-1969)

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pirmąkart įsitraukęs į tą sritį daugeliu atvejų buvau skeptiškas dėl žmonių pasisakymų mačius NSO ir visiškai netikėjau tvirtinimais apie paėmimą į vidų. Bet pakeičiau nuomonę.

 

Tai man primena Galilėjų, bandžiusį įkalbėti pažvelgti į Saulės dėmes. Jam sakė, kad Saulė yra Dievo ženklas, Dievas tobulas, todėl Saulė yra tobula, tad dėmių būti negali – tad nėra ko žiūrėti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Newsweek, 1977 m. lapkričio 21 d., p.97

 

Lee Katchen, NASA metereologas

 

NSO matymai tokie dažni, kad kariškiai neturi laiko rūpintis jais. Jie tiediog ignoruoja NSO. Neįprasti taikiniai ignoruojami, nes juos tedomina rusų, galimo priešo, taikiniai. Kažkas plevenantis ore, o tada šaunantis 5000 mylių per valandą greičiu nedomina, nes negali būti priešu. NSO “pagauti” nuo žemės paviršiaus bei oro radarų ir buvo nufotografuoti. Danguje tiek daug NSO, kad Oro pajėgos turi specialų radarų tinklą jiems stebėti.

 

1968 m, birželio 7 d. pranešimas remiantis 7000 liudijimų

 

Clark McClelland, Apolono programos techninis pavaduotojas, prisidėjo beveik prie 600 skrydžių iš Kanaverio iškyšulio, dirbo Mercuri, Gemini ir kt. programose

 

Kai “Gemini” kapsulė įėjo į orbitą, RCA sekimo komanda per savo telemetrijos sistemą, vizualinį theodolitą ir kt. prietaisus, aptiko, kad ji nėra viena. Mūsų kapsulė turėjo 4 “svečius”. RCS komandai buvo liepta patikrinti situaciją, kad būtų tikra, kad priežastimi nėra kokie vaiduokliški vaizdai.

 

Titan II pakopa irgi pašalinta iš galimų priežasčių… Po apsistumdymų ir ginčų buvo prieita išvados, kad šalia mūsų Gemini kapsulės yra kiti objektai… Oficialus NASA paaiškinimas buvo, kad tai buvo paskutinės pakopos likučiai patekę į orbitą. Buvau konferencijoje spaudai ir beveik pradėjau juoktis. Kaip gali sudužusi pakopa aplenkti kapsulę ir sustoti tiesiai prieš ją lydėdama ją visa orbita aplink Žemę? Bet sulaikiau juoką, kad neprarasčiau darbo.

 

Ateis diena, kai Žemės vyriausybės galutinai pripažins, kad nesame vieni, kad žmonės susiduria su kitomis gyvybės formomis iš kosmoso.

 

Komentuojant 1964 m. balandžio 9 d. startą

 

James E. McDonald, Arizonos un-to Atmosferos fizikos prof, 1967-ais:

 

Neturiu jokio supratimo, iš kur pasirodo NSO ir kaip jie veikia, tačiau po 10 m. tyrimų žinau, kad jie kažkas ateinantis iš už atmosferos.

 

J.C. MacKenzie, Kanados atominės energijos kontrolės valdybos vadovas, buvęs nac. Tyrimų konsiliumo prezidentas

 

Atrodo fantastiška, kad tokie dalykai gali būti. Pirma, pagunda yra pasakyti, kad tai nesąmonė, optinių iliuzijų virtinė. Bet buvo tiek daug pranešimų iš patikimų stebėtojų, kad jų negalima ignoruoti. Sunkiai įtikėtina, kad visi tie pranešimai tebuvo dėl optinių iliuzijų.

 

C.B. Moore, meteorologas ir balionų specialistas

 

Pagal aprašymus galiu aiškiai paneigti. 1947-ais ar dabar tai nebuvo balionas, kurį galime laikyti to įvykio priežastimi.

 

Į klausimą, ar Rozvelo incidentas gali būti Mogul balionas

 

Herman Oberth, laikomas šiuolaikinių raketų tėvu

 

NSO sukurti ir valdomi labai aukštos tvarkos protingų būtybių ir jie varomi įveikiant gravitacinį lauką, verčiant gravitaciją į vartojamą energiją. Aš neabejoju, kad tai tam tikros rūšies tarpplanetiniai laivai. Aš ir mano kolegos sutariam, kad jie nekilę Saulės sistemoje, tačiau jaučiame, kad jie gali Marsą ar kitą kūną panaudoti kaip kokią stotį. Tikėtina, kad jie nesukurti Saulės sistemoje, o gal ir net mūsų galaktikoje.

 

Citata iš “The American Weekly”, 1954 m. spalio 24 d.

 

Walther Riedel, vokiečių Peenemunde raketų tyrimo centro tyrimų vyr.projektuotojas, po karo dirbęs JAV

 

Esu visiškai įsitikinęs, kad NSO kilę ne šiame pasaulyje.

 

Zhang Zhousheng, Yunnan observatorija, Kinijos Chengdu mieste

 

Kas ypač svarbu, kad 180 km atstumu, dviejų nepriklausomų stebėtojų liudijimai apie orlaivio judėjimo kryptį yra tokie pat… Iki šiol tas keistas reiškinys tinkamai nepaaiškintas, net ir turint tūkstančius stebėtojų.

 

Zhang Zhousheng ir kiti stebėjo keistą švytintį spiralės formos objektą apie 5 min. skriejusį dangumi 1977 m. liepos 26 d.

 

Wilbert Smith, elektrotechnikos inžinierius įkalbėjęs Kanados vyriausybę pradėti “Magneto projektą” NSO tyrimams

 

Ši medžiaga JAV vyriausybės vertinama labiausiai, net aukščiau už vandenilinę bombą. Skraidančios lėkštės egzistuoja. Jų modus operandi nežinomas, bet sutelktos pastangos padarytos grupės, kuriai vadovauja Vannevar Bush.

 

Netrukus paaiškės, kad yra didelė spraga tarp ateivių mokslo ir to, kurį mokiausi. Tam tikri svarbūs bandymai pasiūlyti ir atlikti, ir visais atvejais rezultatai rodė ateivių mokslo pagrįstumą. Už to taško ateivių mokslas atrodo kaip tiesiog nesuprantamas.

 

1958 m. kovo 31 d., kalba apie EBE (Nežemiškos biologinės esybės) tyrimus

 

Ar gali būti, kad šie visi pasaulio mokslininkai ir profesoriai klysta, o skeptikai yra teisūs? Paliekame tai spręsti Jums…

 

Šaltinis: nso.lt

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Tikras.

>> Daug astronomų įsitikinę, kad skraidančios lėkštės yra tarpplanetiniai erdvėlaiviai.

Kaip teigia XXIa UFO’logai, maždaug 10-15 metrų skersmens “lėkštės” yra vietinio susisiekimo laiveliai, skirti susisiekti su prie Jupiterio paliktu tikru tarpgalaktiniu erdvėlaiviu. Nuo Žemės iki Jupiterio skrenda beveik valandą.

Tiorbi

Tik labai siauro mastymo zmogus galetu galvoti kad nera kazko daugiau uz mus… Tokie zmones pripazysta tik kas yra salia ir tai ka mato o galvoti kazka daugiau tiesiog neisnesa ju smegenys

Lietuvis

Seni pasisakymai ir nė vieno iš 21 amžiaus

slapyvardis

nso egzistuoja be abejones daugybe medziagos pasauly ta tema(kai kas zinoma fake ar racionaliai paaiskinama),tik kyla klausimas ar jie pilotuojami ar siaip kokie nesuprantami fizikiniai reiskiniai.o greiciausiai ir tie ir tie skirtingais atvejais

šiaudelis

Vienaip ar antraip tiketina kad czv ir kitos organizacijos nieko nesakys kol pats neisitikinsi

Taip pat skaitykite