Antarktidoje aptiktas urve paslėptas „ateivių laivas“?

nso-antarktidaKą slepia Antarktida ir ar kada nors pavyks sužinoti tiesą? Tokius klausimus vėl užduoda ateivių medžiotojai ir ufologų bendruomenės.

 

Pradedant paslaptingomis piramidėmis ir užbaigiant kitomis keistenybėmis. Rodos šis kontinentas mums yra dar paruošęs ne vieną intriguojančią keistenybę.

 

Visai neseniai, ufologų bendruomenė „Secure Team“ pranešė, kad Antarktidoje aptiko neįprastą struktūrą, kuri atrodo tarsi ateivių laivas, kurio dalis paslėpta urve.

 

Ištirti ką būtent pavyko aptikti ufologams trukdo nepalankus Antarktidos klimatas, tad artimiausiu metu jokie žygiai prie paslaptingo objekto organizuojami nebus.

 

„Tai yra neįtikėtinas atradimas ir mano manymu, tai viena iš akivaizdžiausių nenatūralių struktūrų, kurias mums pavyko aptikti Pietų ašigalyje“, – teigė „Secure Team“ narys.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Akviliukas

Nu va ir rado

Guliveris

NSO rado koks yvykis pasaulis turi susidomėt siusti paješkos komanda atkasti ištraukti iš urvo tyrti ta vieta o dar jie rado ir viskas antis matomai :D

Guliveris

Gerai rado einam randam ta vieta ir žiurim tikra ne nesuprantu dar jie rado kur relus yrodimas

Pajacai

Tai pirmyn, eik ir rask. Slabo, laido riteri? Puskilometrio ten nenueitum, jau nudveses kaip ziurke butum…

Taip pat skaitykite