Miške pasiklydusios merginos, pamatė tai, ko nesitikėjo

smekla-miskasVietovėse, kur vyko protu nesuvokiami žiaurumai, dažnai pastebimi tam tikri keisti fenomenai. Būtent su paranormaliu reiškiniu viename Lietuvos miške, susidūrė ir mūsų skaitytoja Agata. Žemiau pateikiame jos atsiųstą pasakojimą.

 

Turbūt ne vienam iš Jūsų yra tekę pasiklysti. Netyčiom išsukti iš kelio visiems pasitaiko, bet kartais ieškant kelio atgal randi tai, ko visai nesitiki… Paklydusi buvau ir aš. Paprastas pasivaikštinėjimas po mišką su draugais privedė prie tikrai nepaprasto radinio.

 

Šiltą vasaros dieną, besivaikščiodami taku po mišką, pamatėme takelį, sukantį į šoną. Pamanėme, kad juo galėtume nukirsti gabalėlį kelio namo. Pasukę juo tikėjomės už keleto minučių kelio išeiti iš miško į plentą. Eidami šnekučiavomės, juokavome ir ne vienas pastebėjome, kad miškas su kiekvienu žingsniu tampa vis tankesnis ir niūresnis.

 

Nejučia aplink pradėjo skraidyti įvairiausi mašalai. Kuo toliau į priekį – tuo jų daugėjo. Kuomet einant pajutome, jog žolė darosi vis drėgnesnė, galvoje pradėjo kirbėti nemaloni mintis, jog pasukome ne tuo keliu. O jei paklydome?

 

Pasitarę nusprendėme paėjėti dar keletą minučių – jei iš miško neišeisime, pasuksime atgal. Praradę kantrybę jau ruošėmės sukti atgal, bet štai sušmėžavo kažkas prieš akis. Tas kažkas atrodė tarsi keistai apsirengęs vyras.

 

Nežinau kodėl, bet visiškai neišsigandau. Paprašiau draugų palaukti, man buvo smalsu, kas ten. Merginos atsisakė su manimi eiti, taigi teko patraukti vienai.

 

Paėjusi keletą metrų įklimpau į purvą iki kulkšnių, bet priėjau tai, ko mano draugės taip išsigando. Tai buvo medinis antkapis – aukštas ir visas aplipęs musėmis, uodais ir nežinia kuo. Geriau įsižiūrėjusi perskaičiau užrašą „Šiame miške guli palaidoti 1941 metais vokiečių žiauriai nukankinti Lietuvos partizanai.“

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pagaliau radę kelią atgal, pasiteiravome kaimo senolių apie tą vietą. Jų pasakojimas tiesiog sukrėtė. Jie papasakojo, jog tame miške dar taip pat vyko vokiečių ir lietuvių partizanų susirėmimai. Dar ir dabar ten randama visokių šalmų, peilių, kartais net ginklų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tai, ko mums žmonės nenorėjo sakyti, sužinojome iš mano senelės. Ji gyvena tose vietose beveik visą gyvenimą. Ji sakė, jog tame miške dažnai sutinkamas vyras, apiplyšusiais drabužiais. Jis iš tolo stebi keliaujančius per mišką ir niekada neprieina. O bandantys jį sekti, niekada jo nepaveja bei beveik visuomet paklysta miške.

 

Taigi, gal kitąkart ir jūs pagalvosite, ar verta mesti kelią dėl takelio?

 

Agata

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
rutainis

Vienas iš realiausių skaitytų istorijų, labai įdomu

shroom

Karta eidamas mišku atėjau į tą pačia vieta du kartus, keistas jausmas.

Siaubo angelas

Nezinau si istorija manes neibaugino kaip kitos ypac rasytojo/is E. Tikri anomalija.lt skaitytojai ji/ja zino

Guliveris

Buvau svečiose pas akių gydytoja gera savo srities specialista teko lankytis kaime jo sodybobe sode vaiksčiojom kažka padėjau dar nepamenu priėjom nama žiuriu kažkas nupuole nušoko nuo lango panašus į pelė bet greit dingo kažkaip pats net nesupratau tai tam gydytoju ir sakau ar ne pelė nušoko nuo lango sako ne tau pasirodė AKYSE gaila nepaklausiau kaip kas kodė pasirodė.

Err

Pasakaite is rusio

trollolol

Ejo ejo, ejo ejo… senis muses kryzius bam the end. Ir dar “ps” woohoo lol

Taip pat skaitykite