Ezoterikai perspėja mamas: jokiais būdais nepriimkite nešiotų rubelių

energetika-mazylis-drabuzisŠiais laikais, kai mažyliams skirti drabužiai gali savo kaina nenusileisti suaugusiųjų drabužių kainoms, yra paplitusi praktika vaikus rengti dėvėtais drabužėliais. Tačiau tėveliai, net nesusimąsto, kad tokiu būdu savo atžaloms gali atnešti ne tik džiaugsmo, tačiau ir liūdnų pasekmių, perspėja ezoterikai.

 

Absoliučiai viskas, kas mus supa, yra energija, kuri sąveikauja su žmonėmis ir taip daro įtaką ne tik mūsų sveikatai, tačiau net ir mintims.

 

Skirtingai negu pvz. nuotraukos ar baldai, dėvėti drabužiai žymiai stipriau spinduliuoja energetinėmis vibracijomis kurios, deja, gali būti ne tik teigiamos. Taip atsitinka dėl to, kad drabužiai priklauso tai daiktų kategorijai, kurie turi tiesioginį kontaktą su žmogumi.

 

Iš esmės, bet kuris daiktas turi neutralų bioenergetinį lauką, tačiau jeigu daiktai ilgą laiką būna su piktu, sergančiu ar problematišku žmogumi, jie šiuos bruožus perima ir atiduoda naujam savininkui.

 

Kiekvienai mamai teko tikriausiai priglausti vieną, kitą drabužėlį, kuris priklausė kažkuriam vaikui iš giminės ar tai draugų rato. Gerai jeigu tie vaikai buvo sveiki, gero būdo ir augo geroje aplinkoje. Tačiau taip yra ne visuomet.

 

Jeigu vaikui nupirkote ir paėmėte dėvėtą drabužį, o šis jo nemėgsta, atsisako vilkėti, rodo kaprizus, nusiima, tuomet tikrai nereikėtų brukti jo per prievartą. Vaikų jautrumas energijoms yra tai, kuo tėvai gali vadovautis ir pasitikėti. Kuo vaikas mažesnis, tuo jautrumas didesnis.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kartais tėvai nesupranta, kad vaikai tiesiog savo nuojauta atsisako vilkėti blogos energetikos drabužį ir stengiasi juos už tai nubausti ar dar blogiau apvelka juos per prievartą.

 

Tokio poelgio pasekmės dažniausiai būna negailestingos. Visų pirma – tokie vaikai neauga laimingai. Juos gali ateityje kamuoti pastovios problemos moksle, o užaugus – ir asmeniniame gyvenime.

 

Dar blogiau su sveikata. Jeigu prieš tai nešiotas drabužis priklausė nuolat sergančiam vaikui, tai net visiškai sveikam vaikui, toks drabužis bus negailestingas. Naujas drabužėlio savininkas gali pradėti sirgti įvairiomis ligomis, pradedant paprastais peršalimais ir užbaigiant ligomis su rimtomis komplikacijomis.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

“Ne vieną kartą teko bendrauti su mamomis, kurios pasakodavo vis tas pačias istorijas. Kaip visiškai sveiki vaikai, kažkodėl pradėdavo be perstojo sirgti.”, – sako ezoterikė ir bionergetikė Natalija Kuzurova.

 

“O kai paklausdavau jų, ar prieš tai, kai vaikai pradėjo blogiau jaustis, kartais neaprengdavo juos svetimais rūbeliais, beveik kiekvienai iššokdavo akys ir atsakydavo teigiamai. Nedarykite to, jeigu mylite savo atžalą.”, – perspėja Natalija.

 

Iš pirmo žvilgsnio geras kitų žmonių gestas, gali virsti tikru nesėkmės liūnu. Todėl jeigu nėra galimybės vaiko aprengti naujais drabužiais, prieš priimant nešiota rubelį, verta atkreipti dėmesį kas jį nešiojo ir kaip tas vaikas augo.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Šviesa

Visiškai akivaizdi besaikių plėšikų iš super marketingo antireklama, gi jų paslaugų su 300% antkainiu nieks neperka!

...

kiekvienas rubas, praeina prie kruva zmoniu – audeju, dazytoju, siuveju, pakuotoju .. kaikuriais atvejais net skriaudziami gyvunai ar isnaudojamas vaiku darbas. Todel nera jokios garantijos, kad su nauju daiktu nenusipirksi tos neigiamos energijos.

Mekabciel

Ezoterizmas tai taršalas žmogui. Ezoterikams reik kazkaip duonai uzsidirbti tai tenka plaukti pasroviui ir komentuoti visus objektus lieciancius zmogu. :) O jei noresi vaika aprengti is Humanos tai nupirkes ruba dar pas ezoterika apsilankyk, kad jis bloga energetika isvalytu. Galima net butu isteigti bioenergetines valyklas, nes beabejo cia su paprastu rubu skalbimu neapsieisi. :) Tokia vertinga informacija vienareiksmiskai traukiama is Pandoros skrynios. :) Siaip uzbegant uz akiu galiu pasakyt, kad i gatve neapsimoka isvis eiti, nes ten 99.99% zmoniu vaiksto su blogais ketinimais ir per dvasinius, astralinius laukus persiduoda bloga energetika. Bet tai dar ne viskas, dar yra seima, giminaiciai,… Skaityti daugiau »

Klounui

Ar tik čia ne didysis EGO aiškintojas ir visažinis iš forumo Mekabciel? Ką jau forume pasidarė erdvės per maža, kad čia savo kliedesius bandai rašyti? Marš EGO-noike iš čia.

Mekabciel

Matau aiškias nuoskaudas dvasiniame plane…
Jei norite galiu nuimti porčią ir atjungti nuo kenkėjiško egregoro su kuriuo Jūs pats nesusitvarkysite šiame gyvenime. :)

Taip pat skaitykite