2017 metų dvasinis Zodiako ženklų horoskopas

dvasingumas-2017Kokios numatomos dvylikos zodiako ženklų dvasines perspektyvos 2017 m.? Atsakymus pateikia projekto kvantinemagija.lt įkūrėjas, ezoterikas ir sąmokslo teorijų tyrinėtojas Gintaras Mikšiūnas.

 

Žmogus pirmiausia yra dvasinė būtybė, siela, kuri pasirenka fizinio kūno pavidalą. Mes gimstame šiame pasaulyje kūnišku pavidalu tam, kad išmoktume pamokas ir atliktume misijas. Tinkamai išmokti pamokas ir atlikti misiją galime tik tada kai turime tikslą – grįžti į amžinybę, aiškiai suvokdami gyvenimo prasmę, atlikdami darbus, kurie kaip įmanoma mažina karmos naštą.

 

Tos sielos, kurios šiuo metu gyvena Žemėje, kai pati planeta patiria esmines transformacijas, yra ypatingos. Šiuo metu jos pasiruošusios dideliam darbui ir šuoliui į dar didesnes dvasines aukštumas, tuo pačiu pakylėdami ir visą planetą. Tai mes patyrėme 2012 metais, šias patirtis pratęsime ir 2017 m. Padėti patirti nušvitimą gali ir didelis skausmas, ir dideis džiaugsmas.

 

Avinas

 

Sielos, kurios gimė žmogiškame pavidale avino ženkle susidurs su begaliniu noru viską gyvenime iš esmės pakeisti: darbą, namus, sutuoktinį, visus įprastus gyvenimo atributus. Priežastis tiesiog nesuvokiama. Noras iš esmės atsinaujinti kils kiekviename žingsnyje. Tiesiog viskas, kas stringa ir velkasi, kas užsistovėjo per ilgai vienodai – be galo erzina. Tiesiog tokios mintys bus dažnas svečias.

 

Po gimtadienio praėjus keliems mėnesiams, vasaros pradžioje paaiškės, jog tai buvo tik emocija, reikia gyvenimą priimt toks koks jis yra. Viskas stos į senas geras mielos stagnacijos vėžes. Tačiau, jei dar iki vasaros lygiadienio pajudinsit bent pirštą permainų link, pozityvūs įvykiai tik tikrai įmanomi. Iš visų permainų, kurios buvo inicijuotos realybe taps tik kelios. Tai temos, kurias vilkinote ir nesiryžote veikti ilgą laiką.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Profesinėje srityje galimi karjeros šuoliai, netikėti pasiūlymai. Meilės ir jausmų srityje – atradimai. Pamatysite savo draugą, draugę ar sutuoktinį kitokiomis spalvomis. Iš pradžių tai šokiruos ir norėsite net nutraukti santykius. Vėliau išryskės viso to teigiamos pusės.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jautis

 

Sielų, kurios pasibeldė į šį pasaulį jaučio ženkle laukia sunkus darbymetis, įtemptas grafikas. Poilsis bus reta, tačiau didelė ir prabangi šventė. Stebins greitas įvykių kaleidoskopas. Labai tiks Karalienės atsakymas Alisai: „kartais tenka bėgti iš visų jėgų, kad liktum bent toje pačioje vietoje“. Poilsio minučių rasti bus lengviau nuo maždaug lapkričio. Net ir išvykus į užsienį pailsėti, jaučiai bus įkinkyti dirbti. Dideli krūviai blaškys, nervins, bet paaiškės, jog tai tik į gerą. Tai kančia, kuri turės be galo svarbų ir gausų atlildą. Jaučiams geri metai pirkti nekilnojamąjį turtą, investuoti į statybas.

 

Profesinėje srityje laukia kvalifikacijos kėlimo būtinybė. Geri metai besimokantiems ir norintiems studijuoti. Rasite širdžiai mielą studijų programą, profesinio tobulinimosi kursus. Santykių srityje teks rinktis iš dviejų blogybių mažesnę. Santuokai ir rimtiems įsipareigojimams nėra tinkamas laikas iki pat 2018 pradžios.

 

Dvyniai

 

Sieloms, kurios gimė birželį norėsis ieškoti daugiau erdvės. Intensyviai blokuosis gerklės čakra, tiesiog tai vyks be rimtos priežasties. Gniuždys pažįstamų žmonių įkyrus įtikinėjimas bei noras jus perauklėti, nes per daug garsiai, o gal ir ne vietoj deklaruojate savo nestandartinius įsitikinimus. Dažnai teks įrodinėti, kad neesi kupranugaris, kol galų gale tai nusibos.

 

Daug laiko ir jėgų reikalaus asmeninės laisvės paieškos, kurių aplinkiniai žmonės nesupras. Tačiau užsispyrusiems dvasinių problemų gausa suteiks jėgų, džiugins pastebimi daug metų trūkusio darbo su savimi vaisiai. Teks 2017 metais atkentėt pretenzijas ir priekaištus. Visą kritiką patartina per vieną ausį įsileisti, o per kitą išleisti, o 2018 metais skelt antausį atgal iš visų jėgų.

 

Karjeros srityje – pripažinimas dėl profesionalumo. Gali būti skirtos premijos ir paskatinimai. Meilės srityje – žaismingi ir malonūs partnerio netikėtumai, Būsite apgautas ar apgaubta dėmesiu ir rūpyba.

 

Vėžys

 

Sieloms, kurios pasibeldė į šį pasaulį po vėžio ženklu 2017-ieji – atsipalaidavimo ir poilsio metai. Maloniai stebins geri mokslo ir darbo rezultatai. Palankus laikotarpis svajonių įgyvendinimui. Mintys ir idėjos materializuosis akimirksniu. Bet vėžiams teks imtis atsargumo kelionėse. Namų aplinka – geriausia vieta meditacijoms ir giliems apmąstymams.

 

Nesukite iš kelio dėl takelio. Mėgaukitės namais. Tačiau saugokite asmeninius daiktus, pinigus. Vagys ir sukčiai lankysis pakankamai dažnai. Jie kėsinsis netgi į idėjas. Patentuokite atradimus, saugokite savo autorinius darbus nuo plagijavimo. Vėžiams taip pat teks taikyti konfliktus, jie bus ramybės skleidėjai, ten kur vyksta arši emocijų kova.

 

Karjeros srityje absoliuti sėkmė. Į darbą eisite, kaip į poilsį, namuose – taip pat nebus dramų ir sukrėtimų. Tačiau darbe saugokite asmeninius atradimus ir inovacijas. Dėl to prarasite budrumą. Nepraraskite budrumo, kad ir kas be atsitiktų. Meilės srityje – jokių dramatiškų pokyčių. Jei turite šalia žmogų, jis niekur nepabėgs, o jei nėra draugo, tai jo ir nebus.

 

Liūtas

 

Sielos, kurios atėjo į šį pasaulį liūto ženkle džiaugsis idėjomis, kurios pildosi ir veža į priekį. Liūtams teks išeiti iš pogrindžio ir eiti į lyderystę. Žodis bus išgirstas, mintis – įtaigi, skvarbi. Metai reikalaus aktyvumo ir atsakomybės prisiėmimo netgi už kitus. Gali būti proveržis politinėje ar visuomeninėje veikloje. Galite steigti labdaros ir paramos fondą, padėti skurstantiems bei ieškantiems atsakymų į gilius klausimus. Pavojus slypi jautrume kritikai. Veikiant aktyviai, kritika – neatsiejamas dalykas. Patartina neklausyti kritikos, o galvoti savo galva ir daryti savo. Jei jus kas nors kritikuoja, žinokite, jog ši kritika nėra draugiška ir venkite kontaktų su tokiais žmonėmis. Geriau bendraukite su tais, kurie konstruktyviai pritaria jūsų idėjoms.

 

Karjeros srityje taip pat bus poreikis lyderystei. Liūtai bus pastebėti ir pakylėti karjeros kaiptais, Klaidų beveik nebus. Meilės srityje – imkitės iniciatyvos, nes šalia jūsų džiūsta brangus žmogus, nes atsidavimas karjerai bei politinei ar visuomeninei veiklai, gadins santykius. Gyventi su liūtais tikrai bus nelengva. Geriau juos palaikyti, net ir tais atvejais, kai daro kvailystes. Kritikos jiems negirdėti nereikia.

 

Mergelė

 

Sielos, kurios panoro atsirasti mergelės ženkle susidurs su nebaigtų darbų iššūkiais. Sudėlioti viską į lentinėles, kaip buvo įprasta anksčiau, tiesiog per mažai bus laiko. Trukdys dėmesį artimi ir pašaliniai žmonės, kurie norės padėti, bet nesupras jūsų darbų esmės. Dėl nekompetetingų, bet įkyrių padėjėjų stripriai kentės asmeniniai reikalai.

 

Taip gyvenimas jus mokys atsiriboti ir susikoncentruoti tik į tas veiklas, kurios būtinos. Jeigu su šiais iššūkiais nesusidorosite, kaupsis nepabaigtų darbų kupra. Išeitis – geriau nekontroliuoti ir valios pastangomis neforsuoti reikalų, o paleisti juos Dievo valiai. Ne visi darbai, kurie atrodo svarbūs yra iš tikrųjų svarbūs. Iš visų darbų ir reikalų srauto išsirinkite tik tai, kas tikrai svarbu Jūsų asmeniniam augimui.

 

Karjeros srityje apskritai nebus šansų pasireikšti. Tyliai dirbsite savo darbą ir džiaugsitės laiku gaunamu atlyginimu. Jeigu rodysite iniciatyvą, gausite per galvą. Žinokite savo atsakomybės ribas, laikykitės savo pareigybinių instrukcijų raidės ir niekur toliau į šonus, nors to iš jūsų reikalaus dideli viršininkai. Meilės reikaluose jokių proveržių, nes tiesiog tam neskirsite dėmesio. Dėl to partneris ar partnerė niekur nepabėgs. Ji ar ji kantriai išlauks, kol jums pasibaigs problemos.

 

Tęsinys antrame puslapyje…

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite