Nufilmuota kaip nežymėtas sraigtasparnis vejasi NSO

ufo-sraigtasparnisLangų valytojas Darren Cooperis net nesitikėjo, kad taps įspūdingo reiškinio liudytoju.

 

Vyras, pastebėjęs keistos formos skrendantį objektą čiupo telefoną ir pradėjo filmuoti. Pasak Dareno objektas skraidė apie dvi minutes.

 

Vyriškis abejoja, kad tai galėjo būti skraidyklė, kadangi diena buvo labai vėjuota.

 

Tačiau Southamptone gyvenantis vyras labiausiai nustebo po to, kai pamatė be jokių skiriamųjų ženklų atskrendantį sraigtasparnį, kuris tarsi pradėjo NSO paiešką.

 

“Nežinau kam priklausė tas sraigtasparnis. Jis buvo visas juodas, jokių ženklų ar skaičių man įžvelgti nepavyko. Jis pasirodė iš karto po to, kai danguje dingo NSO”, – žurnalistams sakė D. Cooperis.

 

Sulaukti atsakymo kas skraidė virš Southamptono iš kariškių, žurnalistams nepavyko.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
reik numušt kelis

Tai kodėl jo nenumušė? Juk yra modernių ginklų su kuriais būtų galima sunaikinti, kad nukristų. Gautų kelis kartus į kaulus tie ateiviai tai žinotų kaip neskraidyti svetimoje planetoje. Bijotų ateiviai tada.

Kapsux

Tokiu skraidanciu rutuliu maciau nekarta, utenos apylinkese. Neskleide nei jokio garso nieko, tiesiog praskrido ir viskas

Stebiuos

Siulau apginkluot naikintuvus sraiktasparnius lazeriu ir numušti tuos kamuolius arba Nso matytum kaip suveiks ir kas atsitiks .

Stebiuos

Jei ištikro nso tai paleisti be piločiai nedideli ir greit skrenda reikt sugaut nor viena ir įsitikit kas per velnias čia skraido daiktas ar ne vat svarbiause žonot.

Taip pat skaitykite