Norėdamas supanašėti su vienu „Marvel“ komiksų herojumi, vyras nusipjovė nosį

henrisVenesueloje gyvenantis tėtis savo išvaizda gali smarkiai išgąsdinti. Kai kurie mano, kad jį sutikus naktį būtų galima net patirti širdies infarktą. Kodėl? Nes žmonėms jis atrodo tarsi velnias.

 

Dėl tokios unikalios išvaizdos Henry‘is Rodriguezas išleido net 35 tūkst. eurų, o komiksų gerbėjai supras, kad jis primena nacių blogietį Redą Skullą. Viskas prasidėjo nuo to, kai 37-erių vyras juodai išsitatuiravo paakius, į galvą įsidėjo implantus. Tuomet vieną operaciją sekė kita, o galiausiai jis pasišalino savo nosį.

 

Tai, kaip jis atrodo dabar, tikrai baugina. Visgi jo trejų metų sūnus Aaronas nė kiek nesijaudina, kad jo tėtis taip kardinaliai skiriasi nuo kitų.

 

„Norėčiau pabrėžti, kad esu iš labai tradicinės ir kuklios šeimos“, – sako vyras, norėdamas atmesti teigiančių mintis, kad tokius pokyčius lėmė jo sunki vaikystė.

 

Jo šeimai buvo labai sunku priimti sūnaus gyvenimo būdą, tačiau situacija kasmet gerėja.

 

„Jie vis dar mano šeimyna, nors jiems ir sunku. Mane puikiai priima mano trejų metų sūnus, kuris mane myli nepaisant nieko. Jis priima mane tokį, koks esu. Visgi suprantu, kad mane visą gyvenimą teis“, – sako vyras.

 

Savo istorija jis bando skatinti žmones nebijoti keistis, būti savimi ir džiaugtis gyvenimu. „Nuo vaikystės mėgau tai, kas yra unikalu, ekstravagantiška ir buvau didelis komiksų gerbėjas.

 

Myliu „Marvel“ pasaulį“,- pasakoja Henry‘is. Jis pokyčius pradėjo prieš septynerius metus, visada žinojęs, kad nori tapti Redu. Vis dėlto jis teigia, kad vienintelis dalykas, kuriuo jis nėra panašus į Redą, tai jo ideologija. Jis nepateisina smurto, tačiau myli unikalumą.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nu jooo

Gaila jo vaiko… Kazin kaip jis atrodys kai pasens…

Pati

Ilgai negyvens. Gaila vaiko.

Taip pat skaitykite