NASA nuotraukos sukėlė šurmulį: užfiksuoti neįtikėtini dalykai

nasa-marsas-rituliaiNuotraukų iš Marso populiarumas laikui bėgant ne mažėja, o tik auga. Konspiracinių teorijų mėgėjai per savo naujausius „tyrimus“ tvirtina Marse aptikę „senovinių, sienomis apsiaustų miestų“, rašo dailymail.co.uk, praneša tv3.lt.

 

Ateivių ieškotojų grupė, žinoma kaip „United Family of Anomaly Hunters“ praneša apie atradimus tyrinėjant vadinamosios Eliziejaus aukštumos nuotraukas, padarytas NASA. Nuotraukose matyti objektai, primenantys begriūvančius kupolus, kuriuos supa apskritimai.

 

nasa-marsas-rituliai2

 

Grupės vaizdo įrašas, pavadintas „NASA pastebėjo sienomis apsuptus miestus Marse per satelitą“ – tai sudaromas įspūdis, kad NASA yra patvirtinusi tokią informaciją.

 

Tačiau tokių oficialių duomenų nėra. Vaizdo įrašas buvo įvertintas prieštaringai – tarp skeptikų yra ir nemažai asmenų, tvirtai tikinčių, kad tokia informacija tikrai yra teisinga. „Struktūrų, panašių į matomas šiose nuotraukose, galima pastebėti tam tikrose Pietų Afrikos teritorijose“ – tvirtina vienas komentatorių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

nasa-marsas-rituliai3

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Dabar Marsas yra užšalusi dykuma, tačiau geologiniai per misijas surinktų akmenų tyrimai rodo, kad anksčiau planeta buvo kur kas šiltesnė ir drėgnesnė. NASA nuotraukose tai pat matyti, kad minima Eliziejaus aukštuma anksčiau buvo vulkaninis regionas, kurio paviršius galėjo nuolat kisti.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
bolka

Perskaičiau straipsni ir užsimaniau nusimyžt ant gaidamalijos

Hide name

Ansaves gali nors ir apsitriest

1YKL

Visiški kvailiai. Jei NASA užfiksuotų ką nors neįprasto, pirmiausia nuodugniai ištyrinėtų ir tikrai nepultų viso to viešint. Taigi ieškot sąmokslo teorijų jau paviešintose nuotraukose nesveika.

Taip pat skaitykite