Marse pastebėtas sudužęs NSO erdvėlaivis?

marso-objektasAr gali taip būti, kad NSO erdvėlaivis buvo paliktas likimo valiai po to, kai šis sudužo ant Marso paviršiaus? Tokį klausimą visai neseniai iškėlė sąmokslo teoretikai.

 

Kaip įtariama nežemiškos civilizacijos erdvėlaivis sudužo Elysium Marso ugnikalnių teritorijoje. O tokias išvadas buvo padarytas ne šiaip sau.

 

Šioje Marso dykumos teritorijoje prieš metus darytoje nuotraukoje jokio paslaptingo objekto nebuvo. Taip pat ten kelių tūkstančių kilometrų ruože nėra jokių kitų objektų.

 

“Jeigu Roswelle įvyko panašus incidentas, tai kodėl toks incidentas negalėjo pasikartoti ir Marse”, – retorišką klausimą uždavė ufologas Louisas Kirklandas.

 

Spėjama, kad taip gali atrodyti objektas.

Spėjama, kad taip gali atrodyti objektas.

 

Taip pat sąmokslo teoretikus sudomino ir paslaptinga objekto formą, kuri labai primena skraidančius, protingų gyvybės formų valdomus aparatus.

 

Nuotraukos analizė rodo, kad NSO yra maždaug 190 metrų pločio, ir į Marso paviršių trenkėsi maždaug 30-40 laipsnio kampu.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kol kas ir NASA tiksliai negali atsakyti kas tai per objektas kuris atsirado nežinia iš kur.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Alvydas

Man daug įdomiau – ar tiesa, kad virš planetos NASA nufilmavo praskrendantį nežinomą objektą.

2 klaidos rašybos

Perskaitę straipsnį klaidas rašybos išsitaisykite. 2 Klaidas radau. Geras ženklas, kad erdvėlaiviai krenta, nes reiškia jų technologija nėra tokia ir pažangi jog sugenda.

Kappa

Gal tiesiog nusileido pamyžt..

Stebiuos

Ko ten šviečia taip smelis gan reliai atrodo gal pagaliau ka aptiksim jei nebus meteoras

Taip pat skaitykite