Kad sudaužytas veidrodis nepridarytų bėdų

skiles-veidrodisVargu ar sudaužytas veidrodis kam nors sukelia teigiamų emocijų. Magijoje jį sudaužyti laikoma labai blogu ženklu, rašo Roma Vičienė, projekto Mėnesiena: Būrimas kortomis įkūrėja. Bet kaip išvengti negatyvių pasekmių, jeigu toks pavojingas įvykis jau įvyko? Nesuklijuosi gi šukių…

 

Štai ką rekomenduoja bioenergetikos specialistai.

 

Veidrodžiai pasižymi galimybe kaupti energiją – tiek teigiamą, tiek neigiamą. Todėl yra prietaras, kad juose galima pamatyti anapusinį pasaulį arba žmones ir daiktus, kurie kažkada jame atsispindėjo. Ryšium su tuo nerekomenduojama laikyti namuose veidrodžio, kurio istorija jums nežinoma arba kuris „pergyveno“ daug dramatiškų įvykių.

 

Negalima kabinti veidrodžio taip. Kad jis „nupjautų“ žmogui galvą ar kojas – gali kilti problemų su sveikata. Ir aplamai, su veidrodžiais reikia elgtis atsargiai.

 

Nereikia, pavyzdžiui, palikti jų kambaryje remonto metu – gali jį atsitiktinai sudaužyti. Jeigu planuojate remontą ar generalinį tvarkymąsi, geriausia juos nukabinti nuo sienos ir padėti atokioje vietoje.

 

Būtina veidrodžius laikyti idealiai švarius, nes apsiblausęs veidrodinis stiklas iškreipia biospindulius. Nereikia ilgai žiūrėti į veidrodžius, jeigu jūs esate blogos nuotaikos.

 

O dar veidrodis yra savotiškas indikatorius. Pavyzdžiui, jeigu namuose sunki situacija, kažkas sunkiai serga, tai veidrodis gali įskilti. Štai iš kur atsirado prietaras, kad sudaužytas veidrodis pranašauja nelaimę.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ypač jūs turite sunerimti, jeigu veidrodis sprogo pats, savaime, niekas jo nenumetė, nesudaužė. Tai rimtas signalas, kad namuose ar patalpoje, kus randasi veidrodis, kažkas ne taip.

 

Jokiu būdu negalima žiūrėti į sudaužytą veidrodį, netgi tada, jeigu nėra arti kitų veidrodžių. Manoma, kad sudaužytas veidrodis žada septynerius metus nesėkmių ir nelaimių, o jeigu į jį pažiūrės netekėjusi mergina, tai jai dar septynerius metus neteks eiti prie altoriaus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Iš tikrųjų, kaip kalba parapsichologai, toks prietaras kilo dėl tos, kad per sudaužytą veidrodį išteka energija, o žmogui, turinčiam mažai energijos labai sunku pasiekti kokių nors pozityvių permainų gyvenime –pavyzdžiui sukurti šeimą.

 

Jeigu jau taip atsitiko, kad veidrodis sudužo, tai surinkti šukes reikia pagal „visas taisykles“. Prie šukių reikia prieiti taip, kad jūsų veidas jose neatsispindėtų. Prieš rinkdami užpilkite ant šulių stiklinę vandens. Jokiu būdu neimkite šukių plikomis rankomis. Užsimaukite pirštines ar rinkite per skiautę. Galite sušluoti šluotele į semtuvėlį.

 

Surinkę šukes sudėkite jas į nepermatomą paketą ir išmeskite. Tik ne į šiukšlių kibirą. Geriausia į upę, upelį, arba bet kur, kur yra tekantis vanduo. Tada vanduo nuneš žadamas bėdas. Taip, apie šį įvykį geriausia niekam nepasakoti.

 

Didesnė bėda, jeigu veidrodį sudaužote. Liaudyje yra kalbama: „Jeigu sudaužysi veidrodį, tai bus septyni metai nelaimių“. Kad taip neatsitiktų, reikia šukes uždažyti juoda spalva, susukti jas į storą medžiagą ir užkasti jas kuo toliau nuo namų. Kasant kalbėti:

 

„Kur šukės, ten bėdos. Šukes užkasu – bėdas nuveju“

 

Šį paprastą užkalbėjimą reikia kartoti tol, kol veidrodžio šukės bus visiškai paslėptos po žeme.

 

Veidrodžio šukių nereikia laikyti namuose net trumpą laiką. Pasistenkite jas pašalinti iškart, kai tik veidrodis sudužo.

 

Jeigu veidrodis neišlakstė į šukeles, o tik įskilo, jums gali kilti pagunda pasilikti jį namuose – nors laikinai. Mažą veidrodėlį, kaip taisyklė, mes išmetame iškart. O štai, jeigu veidrodis didelis, brangus, antikvarinis, su brangiais ir gražiais rėmais, tai delsiame… Geriau to nedaryti, nes taip gali atsirasti plyšys jūsų asmeniniame gyvenime – sirgsite jūs ar jūsų artimieji, barniai, nemalonumai… Suskilusį veidrodį pageidautina išimti iš rėmų.

 

Jeigu to neįmanoma padaryti, tai nusukite jį į sieną ar uždenkite medžiaga, kad nesimatytų įskilusio stiklo. Geriausia jį padėti į sandėlį ar užkelti ant antresolių ir pirma pasitaikiusia proga išnešti iš namų. Kai kurie įskilusius veidrodžius laiko soduose ar garažuose. Bet prisiminkit, kad žiūrėti į tokį veidrodį vis tiek negalima. Todėl arba atsikratykite jo visiškai, arba pakeiskite stiklą.

 

Kartais būna taip, kad veidrodis nesudūžta, bet iškrenta iš rėmų. Nieko baisaus tame nėra. Tiesiog pakeiskite rėmus ar įsigykite naują. Bet tai gali būti ženklas, kad jūsų laukia permainos arba jums reikia kažką keisti gyvenime. Tiesiog pamąstykite apie savo gyvenimą.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Bnn

Kuo tikesi tas ir bus. Jokie prietarai ,energijos smaknergijos,nepakenks,jei turesi savo isitikinimus .Mintys materializuojas prigasdina tokios burejos,bionergetikai,zmogus isileidzia baime i savo mintis ,ir tai nutinka. Tikesit kad jusu suduzes veidrodis ,prabegus kelia kate-nesa laime jums .Taip ir bus . Niekas negali jums pakenkt tik jus pats sau.

bkj

Vienintelė bloga pasekmė galima renkant šukes įsidurti į ranką ir po to ilgai skaudės. :D

Taip pat skaitykite