Indijoje pagimdė 92 metų moteris

seniausia-moteris-pagimdeIndijoje 92 metų moteris po apvaisinimo mėgintuvėlyje pagimdė savo pirmąjį vaiką, ketvirtadienį jos gydytoją cituoja laikraščiai.

 

Zajo Relo, kuri ištekėjo prieš 60 metų, dukterį pagimdė gruodžio 9 dieną, praneša Harjanos valstijoje esančio Hisaro vaisingumo centro gydytojas.

 

„Zajo Relo ir (jos vyras) Hala Zamas kreipėsi į centrą ir jiems buvo atliktas embriono perkėlimas, – vietos žurnalistams sakė ligoninės gydytojas. – Motinos ir vaiko sveikata stebėtinai puiki“.

 

Pasak vaisingumo centro gydytojų, Zajo Relo yra seniausia gimdyvė pasaulyje. Taip pat jie pripažino, kad nepaisant garbaus amžiaus, moteris ne tik gerai atrodo, tačiau yra ir labai sveika.

 

Zajo Relo, vyras, kuriam – 78 metai, sakė, tai vaiko gimimas jiems kaip stebuklas.

 

Porta paklausta ar nesibaimina, kad vaikas gali netekti savo tėvų labai anksti, atsakė, kad jie dabar jaučiasi kaip trisdešimtmečiai, tad mirti tikrai neketina.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
xxx

Nenormalu…

Mas

Eilines adminu pasakos. Pastebejau ir as, sio tinklapio admini megsta padurniuoti. Tai sukuria tema, prisistato keliautojais laiku, tai tiki visokiais psichiskai nesveikais zmoniu pasakojimais kaip inkognito, pas kuri vien is balso galima spresti, kad zmogus turi grupe. juokingiausia tai, kad moderatoriai TIKI tuom ir arsiai gina tuos keliautojus laiku ir grupes turincius asmenis pabuvojusius kitose planetose. Mane jau pora kartu banino, nors nerasiau nei keiskamzodziu, nei dariau jokiu stumimu. Pernelyg suktus klausimus uzdavinejau, kas savaime pasakoriams nepatiko.

To: Mas

Jo pamenu as tuos kliedesius apie keliautojus laiku, buvo tiesiog apgailetina ziureti kai adminai patys is saves tyciojasi. As manau cia sedi nevisai pilno proto grupele. Tas anomalija web labiau traukia is serijos “Eziukas Ruke” tik cia dar blogiau

agga

As pagalvojau kas ja gali rurint

Taip pat skaitykite