Besivarstančios krosnies durelės atskleidė šiurpią namo paslaptį

zmogus-langasĮsigydami naują būstą dažnai net nenutuokiame kas jame gyveno prieš tai. O kartais šios žinios yra išties kraupios. Mūsų skaitytoja Božena nusprendė pasidalinti savo istorija.

 

Tikėsit ar netikėsit, čia Jūsų reikalas, mano reikalas papasakoti jums, ko aš bijau. Gyvenu 2 aukštų name. Namas nėra senas – 14 metų senumo. Jame nebuvo jokių mirčių, jokių savižudybių ir pan. Na, bet aš tiek žinau.

 

Tai va, problema tokia, jok kiekvieną vakarą, kartais net ir dieną (bet dažniausiai kai aš būnu viena) dedasi nesąmonės, kurios jau mane baugina. Tame name yra katilinė (krosnis, pečius ar kaip pavadinti), kūrenama malkomis, tai reikia kūrenti. O kai atidarai tos krosnies dureles, tai toks garsas būna.

 

Kai būtų viršuje, tai girdžiu, kai atsidaro tos durelės ir kišamos malkos! O namie aš viena… Galvoju grįžo vyras namo, pasižiūriu pro langą – mašinos nėra. O tai kas tada šeimininkauja? Pirma mintis, kad įlindo koks vagis. Bet juk šuo yra apačioje – juk būtų sulojęs, pagalvojau. Na, galvoju, kas bus, tas. Pasiėmiau dujų balionėlį ir einu į apačią pažiūrėti, kas ten šeimininkauja. Na ir ką jus manot? Nueinu ir nieko nėra. Net žymės, kad kas būtų buvę, o krosnis užgesus. Bet aš juk girdėjau, kaip ja kūreno. Dar taip šyptelėjau ir pagalvojau garsiai: „Viskas, šarai sukas“. Papasakojau viską savo vyrui, tai tas tik pasijuokė ir sakė, kad 100% pasigirdo.

 

Paskui dar keistenybės… Girdžiu, kad kas lipa laiptais, bet ne tykiai, o gerai žingsniais. Katinas juk taip nelaipioja, nebent 80 kg. svertų. Taip pat dingsta mano daiktai, o atsiranda visiškai kitoje vietoje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pradėjau domėtis namo istorija ir iš kaimynų gavau atsakymą, kad mūsų name tuoj pačioj katilinėje buvo nusižudęs ankstesnis šeimininkas. Ši žinia mane tiesiog šokiravo.

 

Kai įsigijome namą niekas mums nepasakojo, dėl ko parduota. Tik pasakė, kad išvyksta į užsienį. Na ir nesigilinau, o su kaimynais tai dar nebuvo tokie geri santykiai, kad klausinėtum dėl ko ir kas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kaip tokiais atvejais daroma, išsikviečiau kunigą, kuris pašventino namus visur. Atrodo kaip ir nebesigirdi, bet vistiek nejauku ir ieškau naujo namo, nes jame aš gyvent nebenoriu. Baisu, kai savo namuose jautiesi nejaukiai.

 

Mano vyras skeptiškai į visą šitą pažiūrėjo ir nelabai nori keisti gyvenamą vietą, bet viliuosi, kad sutiks. Vieną žinau – rasiu naują ir tikrai išsiklausinėsiu, kas, kaip ir kodėl. Nebenoriu nuomininkų iš kito pasaulio…

 

Božena

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums!

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Poltergeistas

Bekit nebege, jaigu ne nuo vieno tai ant kito. Supraskit mes ne vieni ir niekada nebusim vieni. Supraskit kad jie cia lieka ne savo noru. Mes, Jus turit padeti jiem. Jaigu nieko piktybisko nedaro tai jis tiesiog dar nesuvokia kad jau nera tarp gyvuju, o jus jam tai ir turite paroodyti.
Maziau filmais tikekite. Ne visi kas vaiksto salia musu mums nori blogo. kai kurie saugo, pakrepia kur reikia. Beabejo zaisit prisizaisit, bet ju nereikia bijot. Jie buvo zmones kaip ir mes o dabar kencia.

trollolol

2017 ant nosies, pastatykit kamera pries krosni, nes dabar tai pasaka tik cia

Stebiuos

Kažkas yra man koja perdreskė žymės kaip katino dreksta du nagai pajutau karšty ir viskas ydomu

Taip pat skaitykite