Artėjantys 2017 Ugninio Gaidžio metai: kaip gauti tai, ko trokštame?

ugninio-gaidzio-metaiAteinantys 2017 m. ugninio gaidžio metai skatins ugnies ženklų energiją (liūtas, šaulys, avinas). Simboline prasme gaidys siejamas su Saulės gyvūnu, kuris savo giedojimu praneša apie auštančią dieną ir atbaido nakties demonus, rašo mirachoshoroskopai.lt.

 

Taip pat teigiama, neva gaidys apskritai veikai erotizuojančiai ir skatina moteris gimdyti (dėl savo prigimtinio poreikio poruotis).

 

Gaidys itin vyriškas gyvūnas – tai kovos ir poravimosi simbolis. Gaidys ne tik drąsus, bet ir geraširdis, nes vištas pašaukia prie grūdų, o kaip žadintojas yra patikimas. Taigi tai savotiškai ir vadovo simbolis – šis gyvūnas savo energija pajungia kitus savo valiai.

 

Kita vertus neretai liaudyje tenka išgirsti, kad jo rytinis žadinimas tinka ne kiekvienam, nes ne kiekvienas savo darbus pradeda 5 val ryto, kas vėlgi rodo, kad ne viskas vyksta tokiu ritmu, kaip nori šis gyvūnas… Nepaisant oficialaus draudimo, gaidžių peštynės vis dar yra mėgstama ir šiurpi liaudies pramoga, kuri gyvūno agresyvumą paverčia varžytinių aistra, nepaisant jo vaidmens mitologijoje, kurioje pagal kai kurias tradicijas saulę yra užėmęs ugninis gaidys.

 

Taigi kokia išvada? Gaidys, kartu su savo raudona skiautere įgauna ugnies energiją, kartu ir raudonos spalvos energiją, kuri skatina energiją, kovingumą, bet ir aistrų proveržius taiga dalinai ir smurtą.

 

Taigi kam tiktų skatinti raudonojo gaidžio energiją? Tai moterims, kurių vyrai ne tokie aistringi ir ugningi poravimuisi. Tai tiems, kuriems iš tiesų trūksta energijos kovai už būtį. Tie, kurie pasyviai sėdi ir laukia gyvenimo aplinkybių, turėtų skatinti ugninio gaidžio energiją ir būti pasiruošę kovai. Gi bulius taip pat puola ant raudonos spalvos, todėl masiškai paraudonavę mes skatiname ne ką kita kaip tik kovos ir aistros lauką.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kiekvienam verta identifikuoti savo vidinius norus – ko aš kitais metais noriu labiausiai? Ar man labiausiai trūksta saviraiškos, bendravimo, pinigų, laisvalaikio veiklos ar tiesiog artimo žmogiškojo ryšio? O galbūt labai noriu aktyvuoti moteriškąjį pradą ir tarkime įgyvendinti seną svajonę tapti mama?

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tuomet kiekvienas turi skirti nors keletą minučių per savaitę ramybei ir meditacijai prie žvakės liepsnos tam, kad sugebėtų sutelkti mintis ties tuo, ko norisi labiausiai. Atrasti ramybę savyje ir pabūti tiesiog pačiam su savimi gali tikrai kiekvienas ir laiko tam visada yra, reikia tik noro.

 

Jau dabar galite tiesiog nusipirkti keletą tam tikros spalvos žvakių ir laikotarpyje iki naujų metų, bei po jo padeginti šias žvakeles susitelkiant ties tuo, kuo iš tikrųjų labiausiai norisi.

 

Kokios spalvos žvakę vertėtų rinktis?

 

Balta. Švara, tyrumas, išmintis, atvirumas ir atlaidumas, namai, šeima, motinystė, atsinaujinimas, atgimimas, apsivalymas. Baltos spalvos žvakes tinka deginti pirmadienį arba penktadienį siekiant ramybės, susikaupimo, norint pastoti. Baltos spalvos žvakes patartina deginti pirmadieniais arba penktadieniais.

 

Purpurinė, rožinė. Pritraukia meilę, jausmus, abipusį emocinį ryšį bei kūrybingumą. Bendrąja prasme tai romantika, moteriškumas, draugystė, jausmai. Meditacijos su rožinės spalvos žvakėmis patartinos penktadieniais.Meditacijos metu patartina įsivaizduoti tą žmogiškąjį ryšį, kurio taip norisi. Rožinė spalva yra tai, ko trokšta mūsų širdis – tai artumas.

 

Raudona. Aistra, kova, ambicijos, seksas, drąsa, kerštas. Tai ryškiausia spalva, todėl su šia spalva reikėtų atsargiai. Tinka tiems, kurių gyvenime aistra jau seniai dingusi arba reikia ryžtis kardinaliems pokyčiams, rungtynėms, troškimui nugalėti. Marso planetą atitinka antradienis, todėl būtent šią dieną patartina deginti raudonas žvakes, norint savyje pažadinti šios spalvos energiją.

 

Violetinė. Dvasingumas, gydymas, ramybė, dažnai teigiama kad tai ir senmergių spalva, tačiau realiai labiau dėl to, kad violetinė spalva apskritai turi ganėtinai stiprią energetiką, tai dvasingumas ir vidinė harmonija. Rožinės spalvos žvakes patartina deginti šeštadieniais.

 

Geltona. Energija, laimė, džiaugsmas, bendravimas. Jei jūsų gyvenime trūksta tiesiog paprasto gyvenimiško džiaugsmo ir bendravimo – ši spalva kaip tik jums. Geltonos spalvos žvakes patartina deginti trečiadieniais.

 

Oranžinė. Naudojama skatinti protinę stimuliaciją ir bendravimą su žmonėmis, todėl taip pat kaip ir geltona puikiai tinka sunkiai bendraujantiems žmonėms arba tiems, kurie nerealizuoja savo įgimtų bendravimo ir protinių gebėjimo. Ji suteikia galimybes „išeiti į šviesą”. Oranžinės spalvos žvakių liepsna jūsų namuose labiausiai patartina ketvirtadieniais.

 

Žalia. Stabilumas, ištvermė, ramybė, finansinis saugumas. Šią spalvą turėtų rinktis tie, kurių gyvenime trūksta ištvermės ir pastovumo, kurie tarsi mėtosi nuo vieno prie kito ir negali koncentruotis. Taip pat norintiems finansinio saugumo ar trokštantiems naujų būdų, kaip užsidirbti daugiau, gauti didesnį atlyginimą. Apskritai žalia spalva harmonizuoja – tai motinos gamtos spalva, kuri suteikia ramybės. Žalios spalvos žvakutes patartina deginti sekmadieniais arba penktadieniais.

 

Juoda. Ši spalva – tai atsinaujinimas po didelių gyvenimo sunkumų. Sunkumų įveikimas, psichikos apsauga bei stiprybė. Tačiau juoda spalva siejasi ir su neigiamais žmonėmis, pykčiu, liūdesiu. Iš esmės juodos spalvos žvakės patartinos tik itin stiprioms asmenybėms, kurie tarsi jaučiasi neįveikiami. Juodai spalvai labiausiai tinkamas šeštadienis.

 

Ritualus reikėtų atlikti keletą mėnesių, visada tomis pačiomis savaitės dienomis, o geriausia jau nuo dabar iki Šv. Velykų. Ir nepamirškite, kad jūsų norai turi nekenkti niekam ir jie turi atnešti aplinkybes, pritraukti situacijas, o jau toliau vyksta nuolatinis darbas su savimi..

 

Ritualai įgalina veikti mūsų pačių protą ir šalinti neigiamas mintis. Kiekvienas žmogus turėtų bent kažkiek laiko praleisti pats su savimi, su malda, medituodamas, klausydamas meditacinės muzikos, pvz. Devi Prayer arba Deva Premal. Emocingesni ir gilesni žmonės tikrai pajus kažką tokio „išlaisvinančio“, teigia astrologė.

 

Skubėdami ir nesugebėdami atsipalaiduoti mes pamirštame savo tikruosius poreikius, pamirštame tiesiog patys save. O tada vieną dieną prabudę lekiame pagalbos svetur, tačiau pirmiausia galime padėti patys sau.

 

Astrologė Miracha, mirachoshoroskopai.lt, asmeninis astrologės Facebook puslapis

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
gagarinas

gaidzio megejai laikykites jusu metai xD

Taip pat skaitykite