Ar galima nešioti svetimus daiktus?

daiktai-svetimiBet koks daiktas – tai nėra tiesiog daiktas, garderobo dalis, kurią žmogus nešioja ant savo fizinio kūno. Kai žmogus nešioja kokį nors daiktą, daiktas užsipildo žmogaus energija ir svarbiausia – šitas daiktas įgauna individualų energetinį savo šeimininko prisijungimą ir laikinai tampa žmogaus asmeninio įvaizdžio dalimi, rašo tinklaraštis apie ezoteriką ir ne tik ineta.link.

 

Taigi, bet koks daiktas turi energoinformacinį prisijungimą prie Jūsų, Jūsų sąmonės (minčių, emocijų, asmeninių pergyvenimų ir problemų) ir prie tam tikrų Subtiliojo Pasaulio Jėgų, kurios Jus globoja. Galima sakyti, kad kiekvienas daiktas – tai nedidelis Jūsų energijos šaltinis. Taigi, žmogus, kuris pradėjo nešioti Jūsų daiktą, turi prisijungimą prie Jūsų energijos ir Jūsų energija kažkaip tą žmogų veiks. Ar veiks teigiamai ar ne – priklauso nuo daugelio faktų.

 

Pavyzdžiui, jeigu du žmonės myli vienas kitą ir žmona nešioja vyro marškinius, kai jo nėra namuose – tai, kaip taisyklė, yra gerai. Ji myli savo vyrą, jai trūksta jo vyriškos energijos ir ji kompensuoja tai nešiodama jo energija pripildytus marškinius. Jai tai patogu ir vyrui tai normalu.

 

Tą patį galima pasakyti ir apie vaikus, kurie mėgsta apsivilkti savo mylimų tėvų daiktus. Tai paprasčiausiai papildomas prisijungimas prie jų mamos ar tėčio energijų. Dažnai tai veikia, kaip gyvam bendravimui skirto laiko deficito kompensacija.

 

Kito žmogaus daiktų nešiojimas gali veikti ir teigiamai, ir neigiamai. Taigi prisijungimas prie kito žmogaus įvaizdžio yra atitinkamai ir prisijungimas prie jo tam tikrų savybių, kurių galima išmokti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pavyzdžiui, kai sūnus matuojasi savo tėvo ar vyresniojo brolio karinę uniformą, įsivaizduodamas save stipriu ir vyrišku, tuo jis energetiškai ir informaciškai prisijungia prie bebaimio kario įvaizdžio, garbės žmogaus, kokiu yra munduro savininkas. Taigi vaikas ne paprasčiausiai matuojasi svetimą daiktą, jis jaučiasi pakylėtas, jaučia ypatingą vyriškumo, garbės ir bebaimiškumo energiją ir tuo momentu jo sąmonėje atsiveria atitinkamos savybės. Tai – auklėjimo momentas, kuris suteikia asmeninį ir dvasinį augimą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Bet mokytis ir perimti juk galima ne tik gera, bet ir bloga! Kada svetimus daiktus nešioti nerekomenduojama ir netgi pavojinga?

 

Svetimų daiktų neverta nešioti jeigu:

 

1. Jeigu daikto šeimininkas nesėkmingas, sergantis arba paprasčiausiai blogas žmogus (savyje turi daug blogio). Visi tokio žmogaus daiktai, kaip taisyklė, prisisunkę sunkia, dažnai naikinančia arba paprasčiausiai negatyvia (juoda) energija, nuo kurios normaliam pozityviam žmogui gali būti labai blogai. Jeigu Jūs nešiosite nesėkmingo arba negatyvaus žmogaus daiktą – jo problemos, ligos, negatyvi karma, paprasčiausiai naikinanti energija gali veikti neigiamai Jus ir Jūsų likimą. Daiktai savyje gali turėti ir prakeiksmus, kurių nešiotojai yra jų šeimininkai. Tokius daiktus galima nešioti tik juos apvalius specialiais ezoteriniais ritualais.

 

2. Negerai nešioti mirusio žmogaus daiktus, ypač jeigu jie buvo nuimti nuo lavono.

 

3. Negerai nešioti ne naujus daiktus, jeigu Jūs nežinote kas juos nešiojo iki Jūsų. Žinoma kiekvieną daiktą galima padaryti savo daiktu, nuimant nuo jo buvusio šeimininko energiją ir prijungiant jį prie savo energijos. Geri ezoterikai, netradiciniai gydytojai visada naudoja tokias technikas, net jeigu parduotuvėje perka visiškai naują daiktą. Jeigu Jūs radote kažkokį daiktą, ar papuošalo dalį, jeigu Jums kas nors padovanojo – tokius daiktus būtinai reikia energetiškai ir informaciškai išvalyti ir prijungti prie savo energijų.

 

Kaip energetiškai daiktą padaryti savu ir nuimti kito žmogaus energiją?

 

1. Kreipimasis į Aukščiausąją Jėgą arba buvusio šeimininko fantomą su prašymu pasiimti savo energiją ir visus individualius prisijungimus prie daikto.

 

2. Paprašyti Aukščiausiųjų Jėgų ir savo Angelo sargo, kad nuimtų arba sudegintų visus senus prisijungimus ir energiją tame daikte. Visa tai daroma pozityvioje meditacinėje būsenoje. Kreiptis galima savais žodžiais, maldos iš širdies pavidalu. Papildomai galima nukreipti dešiniosios rankos srautą į pasirinktą daiktą tam, kad per Jus eitų ugnies energija ir visa pašalinė energija sudegtų.

 

3. Aukščiausiųjų Jėgų ir Angelo sargo prašymas duoti daiktui, kurį Jūs norite paversti savu, visus reikalingus energetinius prisijungimus, pripildyti jį pozityvia ir individualia energija tam, kad šis daiktas būtu sustiprintas ir patogus Jums. Jeigu ant tokio daikto uždėta juodoji magija, tai tokio ritualo greičiausiai neužteks. Kad nuimti magiją – reikia specialisto darbo.

 

Šaltinis: ineta.link

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
welnias

viskas ok bet cia vel … Leopoldui reklama nes truksta darbelio ?

Taip pat skaitykite