13-metė Egipte jau metus laiko nei valgo, nei geria

mergaite-nieko-nevalgoViena 13-metė Egipte jau daugiau kaip metus nei valgo, nei geria, rašo žinių agentūra MENA.

 

Nors tėvai ir medikai yra sunerimę, mergaitė jaučiasi visiškai normaliai. Ji net nemeta svorio ir gyvena įprastą gyvenimą.

 

Prieš metus tada dar būdama 12 metų, mergaitė turėjo stiprią alergiją. Nuo to laiko ji nenori nei valgyti, nei gerti.

 

Šiam neįprastam fenomenui ištirti, Egipto sveikatos ministerija sudarė specialią mokslininkų grupę, į kurią įeina žinomi šalies pediatrai, psichiatrai, endokrinologai ir hematologai.

 

Specialistai spėja, kad mergaitės kūnas kažkaip randa būdo pasigaminti energijos pats. Manoma, kad mergaitei, panašiai kaip ir augalams, padeda Saulės energija, o kūno dehidratacija neįvyksta dėl drėgno šalies oro.

 

Įdomu ir tai, kad mergaitė nesituština. Manoma, kad 13-metės kūnas sugeba iš aplinkos pasiimti tik tiek energijos, kad jo pakaktu minimaliai. Galbūt būtent todėl mergaitei sunkiau sekasi atlikti didesnio fizinio krūvio darbus.

 

“Tai yra unikalus įvykis ne tik Egipte, tačiau ir visame pasaulyje. Stengsimės įminti šią paslaptį bet kokiu būdu.”, – žurnalistams sakė vietos medikas.

 

Jei egiptiečiams medikams nepavyks išsiaiškinti priežasčių, jaunoji pacientė gali būti nusiųsta į užsienį.

 

Šios jaunos mergaitės sugebėjimais jau susidomėjo NASA ir Rusijos mokslininkai.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Donatas

Gal kas praktikuoja taip vadinama Inedia ar breatharianism?

Stebiuos

Gimsta nauja rušis žmonių kad išgyventume nes pasižiurim kokia mėsa valgom vien chemikalai viskas užteršta .

jaja

nevalgo negeria ir nesipisa

Hmm

Na tikrai tai ne vienintelis atvejis… Indijoje senukas nevalgo jau 60 metų.Du kartus jį tyrė karo ligoninėje, bet taip nieko ir neišsiaiškino. Nevalgo, negeria, o jaučiasi gerai. Austrijoje yra kaimas kuriame gyvena “saulavalgiai”. Rusijoje keletas… Prieš kokius metus vyko tiesioginė transliacija iš Nepalo, kur jogas meditavo kelis mėnesius. irgi nei valgė, nei gėrė ir nenumirė..

Taip pat skaitykite