Tikros ir kartu keisčiausios istorijos iš viso pasaulio

zmogus-istorijaAr žinojote, kad per antrą pasaulinį karą, karininkai turėjo neįprastą humoro jausmą ir vietoje tikros bombos numetė medinę? Pasirodo, kad vienas rusiškos degtinės butelis gali iš kojų nuversti net 400 amerikiečių. Žemiau parengėme jums neįtikimiausias, tačiau tikras istorijas iš viso pasaulio.

 

Antrojo pasaulinio karo metu buvo numesta medinė bomba

 

Antrojo pasaulinio karo metu, norėdami suklaidinti sąjungininkų kariuomenę, vokiečiai Olandijoje ėmė statyti didžiulį netikrą aerodromą. Jame viskas buvo netikra, padaryta iš paprasto medžio: ir lėktuvai, ir sunkvežimiai, ir angarai, ir visa kita. Tiesiog maketai. Ir kartą atskrido anglų bombonešis, numetė vieną bombą ir nuskrido. Ir vokiečiai iš kart baigė visas statybas. Bomba buvo medinė. Anglai parodė kaip dirba ir surenka informaciją jų specialiųjų tarnybų agentai.

 

Nepavykęs apiplėšimas

 

Long Beach mieste, Kalifornijoje, JAV, banko plėšikas James Eliot, plėšdamas kasą, pabandė iššauti iš savo revolverio. Revolveris užsikirto. James Elliot, nesuprasdamas, kodėl užsikirto jo ginklas, nutarė pažiūrėti, ar kas nors neužstrigę vamzdyje. Norėdamas įsitikinti, kad ginklas veikia, bežiūrėdamas į vamzdį, dar kartą paspaudė gaiduką. Tuo apiplėšimas ir baigėsi.

 

Butelis kuris apnuodijo 400 amerikiečių

 

Kalifornijos mieste Alice-Vieho įsikūrusioje kompanijoje “Attica” buvo beprasidedąs eilinis rytas, kai vienas iš kurjerių, rūšiavusių siuntinius, sukėlė aliarmą. Kurjeris pastebėjo, kad iš vieno siuntinio teka kažkoks skaidrus, aštrų kvapą turintis skystis. Pauostęs tą skystį, kurjeris pajuto perštėjimą akyse ir galvos svaigimą. Pajutęs pirmus apsinuodijimo požymius, kurjeris pasikvietė dar kelis kolegas, kurie pabandė praplėšti paketą. Dar nespėję jo perplėšti, jie irgi pajuto apsinuodijimo požymius. Vienam iš jų aštraus kvapo skystis užvarvėjo ant rankos, kurią iškart ėmė graužti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Iškviesta greitoji pagalba į ligoninę išvežė penkis apsinuodijusius žmones. Per pusvalandį apsinuodijimą pajuto visi 400 kompanijos darbuotojų. Gelbėjimo tarnyba buvo priversta evakuoti visą pastatą ir pagalbą apsinuodijusiems žmonėms suteikinėti vietoje. Į pastatą buvo nusiųsta specialią cheminės apsaugos aprangą dėvinti specialistų grupė. Jie surado pavojingąjį siuntinį, uždarė jį į cheminės apsaugos konteinerį, o patalpas išpurškė deaktyvuojančiomis medžiagomis.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Konteinerį nugabenus į laboratoriją ir ištyrus siuntinį, paaiškėjo, kad… ten buvo sudužęs butelis rusiškos degtinės! Šį butelį kažkas iš firmos partnerių tiesiog nusiuntė dovanų vienam iš kompanijos vadovų. O bin Ladeno išpuolių įbaugintiems amerikiečiams pakako fantazijos įsikalbėti sau ligą. Taip, vienu buteliu rusiškos degtinės, apsinuodijo 400 amerikiečių.

 

Anos Bochinskos mirtis

 

Ana Bochinska iš Moinešti kaimelio Rumunijoje buvo nešama karste į kapines, kai staiga atsipeikėjo. Ji iššoko iš karsto ir, niekam nespėjus net sureaguoti, nubėgo link gatvės, kur ją iškart mirtinai numušė pro šalį važiavusi mašina. Laidotuvių dalyviams neliko nieko kito kaip tik iškviesti greitąją, kuri po atvykimo konstatavo moters mirtį. Šeima moterį sugrąžino į karstą ir palaidojo.

 

Zimbabvės psichiatrijos ypatumai

 

Zimbabvės vairuotojas, vežęs 20 psichiatrinės ligoninės pacientų iš Hararės (Zimbabvės sostinės) į Bulavają (toks miestelis), sustojo išgerti kažkokiame pakelės bare. Per tą laiką visi pacientai pabėgo.

 

Nenorėdamas nukentėti dėl aplaidumo, vairuotojas nuvažiavo į artimiausią autobuso stotelę ir pasiūlė ten buvusiems žmonėms važiuoti už dyką. Visus, kurie susigundė nemokama kelione, vairuotojas nuvežė į psichiatrinę ligoninę, kur papasakojo budintiems gydytojams, kad pacientai labai neramūs ir linkę pasakoti keistas istorijas. Kad išsiaiškinti vairuotojo apgaulę, prireikė 3 dienų.

 

Parengta pagal: anomalija.lt, Wikipedia, visokybes.com inf.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Tipas

Nesąmone apie vokiečius…
siaip amerikieciai Britanijoje dare tokias bazes, kad suklaidintu vokiečiu žvalgyba ir galvotu kad dideles pajėgos yra laikomos Britanijoje

Taip pat skaitykite