Sėkmės pritraukimas prieskoniais ir žolelėmis

prieskoniai-magija-pavPrieskoniai ir žolelės dažnai yra naudojamos ir magijoje. Sakoma, kad jie gali išgydyti kūną ir apvalyti sielą, tik suprantama, jog reikia turėti žinių, kaip teisingai naudoti įvairiausius augalus ir jų dalis, rašo nuotolinio būrimo projektas “Vajezau buria“.

 

Cinamonas

 

Cinamonas vertinamas ne tik kaip puikus prieskonis – magijoje jis naudojamas gydymui, apsaugai, taip pat, tikima, jog pritraukia ir maginius gebėjimus, sustiprina valią. Tačiau ne daugelis žino, jog cinamonas – vienas puikiausiai veikiančių „įrankių“ siekiant pritraukti greitą finansinę sėkmę.

 

Naudokite cinamoną valgiuose, galite žiupsnelį cinamono laikyti ir piniginėje ar rankinėje. Įvyniokite cinamono lazdelę į pinigų kupiūrą – tai padės pinigams „daugintis“. Laikykite cinamono lazdeles ant savo darbo stalo, gardinkite juo ne tik maistą, tačiau ir gėrimus. Nepamirškite ir vizualizacijos.

 

Dobilas

 

Šis augalas turi nemažą panaudojimo spektrą – jis ne tik pritraukia sėkmę, tačiau ir sustiprina meilę, jausmingumą, intymumą, Ištraukia Iš jūsų susikaupusias neigiamas emocijas. Kaip juo naudotis? Dobilą galite nešiotis mažame vokelyje ar maišelyje. Galite pripildyti maišelį dobilo lapais ir laikyti jį pakabintą namuose.

 

Imbieras

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Dar senovės indų „kama sutroje“ imbieras buvo aprašytas kaip itin tinkamas meilei ir jausmingumui stiprinti. Jis taip pat pritraukia sėkmę, finansinę gerovę bei galią.

 

Maltą imbierą galite laikyti maišelyje namuose ar juo pabarstyti pačius namus. Naudojant jį maiste, pasitelkite ir vizualizaciją – jog patekdamas imbieras į jūsų kūną, tuo pačiu į gyvenimą atneša vis daugiau finansinės sėkmės.

 

Mėtos

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Mėtos suteikia jėgos, energijos ir suteikia apsaugą jūsų investicijoms bei patiems pinigams. Žali mėtų lapai simbolizuoja pinigų augimą.

 

Laikykite džiovintos mėtos lapus savo piniginėje – jie apsaugos jūsų pinigus ir didins jų kiekį, suteiks sėkmės versle – senojoje magijoje tikima, jog pinigų prisilietimas prie mėtos lapų suteikia jiems „šviežumo“ ir leidžia toliau augti.

 

Šalavijas ir eukaliptas

 

Šių žolelių nuoviru nebijokite plauti grindų, suvilgyti baldų ar net drabužių. Jie Išvalo susikaupusias nemalonias emocijas ir suteikia šviežumo, gaivumo pojūtį, taip pat padeda pritraukti sėkmę.

 

Sėkmės pritraukimas žvakėmis

 

Prieš pradėdami ritualą, Išsirinkite, kokios spalvos žvakė jūsų siekiamai svajonei/norui tiks labiausiai. Jei siekiate sėkmės finansinėje srityje, rinkitės žalią žvakę. Tuo tarpu, tikėdamiesi pagerėjimo meilės reikaluose – rinkitės rožinę, raudoną. Taip pat reikės ir juodos, ir pilkos, ir oranžinės žvakės.

 

Uždegę pirmąją žvakę (savo pasirinktos spalvos) Ištarkite: „aš esu ši žvakė“, uždegę juodą žvakę, tarkite: „turėjau sunkumų praeityje, tačiau daugiau jų nebus“, uždegę pilką žvakę, tarkite: „mano gyvenime yra pusiausvyra, sudie nelaimėms ir sunkumams“, uždegę oranžinę žvakę, tarkite: „nuo šiol mano gyvenimas gyvenimas yra geresnis, sėkmė mano gyvenime yra laukiama“.

 

Jei ritualą norite atlikti pilnai per tą pačią dieną, leiskite žvakėms iki galo sudegti, nuolat įsivaizduodami, kaip į jūsų gyvenimą ateina sėkmė.

 

Ritualą galite kartoti ir savaitę, tokiu atveju, pasižymėkite kiekvieną žvakę į septynias dalis, ir kiekvieną savaitės dieną sudeginkite po septintadalį, o užpūsdami žvakes, įsivaizduokite, kad kartu Išpučiate Iš savęs ir visas nesėkmes.

 

Talismano pasigaminimas sėkmei karjeroje

 

Jums tereikės žalios spalvos (geriau, natūralios medžiagos) siūlo/virvelės/plono dirželio, ant kurio reikės užrišti devynis mazgus, kiekvienam mazgui suteikiant jo paskirtį:

 

1. Mano burtas pradėtas;
2. Daug darbo turi tapti vaisingu;
3. Pinigai ateina pas mane;
4. Galimybės beldžiasi į mano duris;
5. Aš kylu savo karjeroje;
6. Tai yra įtvirtinta;
7. Sėkmė suteikta;
8. Augimas neįtikėtinas;
9. Visa tai yra mano.

 

Svarbu suprasti, jog jūsų talismanas stebuklų nepadarys, jei jūs patys kasdien kiurksosite prie televizoriaus ir lauksite pagerėjimo. Įrodykite sėkmei, kad esate jos verti. Laikykite savo sėkmės simbolį prie savęs. Ir tikėkite jo galia. Kaip ir savimi.

 

Sėklos sėkmei

 

Naudokite jas, nešiokite jas, laikykite jas savo namuose, gaminkitės Iš jų amuletus. Kiekviena sėkla turi savo reikšmę, todėl išsirinkite tą, kurios jums labiausiai reikia:

 

Kakava. Stiprina aistrą tarp mylimųjų. Taip pat tai gausos simbolis, naudotas senovės actekų kaip atsiskaitymo „valiuta“.

 

Moliūgo sėklos: tinkamos naudoti žmonėms, kurie užsiima projektų rengimu ir ruošimu, dirba Iš namų. Moliūgo sėklos apsaugo nuo neigiamų emocijų.

 

Saulėgrąžų sėklos: Išvalo mintis, padeda rasti sprendimus ir Išeitis Iš sunkių situacijų, padeda versle.

 

Sezamo sėklos: padeda numatyti, kaip toliau klostysis verslas, kaip geriausiai elgtis karjeroje, kuriuo keliu sukti siekiant didesnės sėkmės.

 

Ryžiai: suteikia stiprybės naujai susikūrusiai šeimai, gerina materialinę padėtį namuose.

 

Gilių magija

 

Suraskite seną ąžuolą ir pasiimkite iš jo tris giles. Padėkokite medžiui. Paprašykite gilių suteikti jums stiprybės ir sėkmės. Mėnesį laiko nešiokitės jas su savimi. Po mėnesio, padėkoję, užkaskite jas tokioje vietoje, kurioje jos turėtų galimybę užaugti.

 

Parengė: Vajezau buria

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite