Mergaitė, kuri visą savo gyvenimą turės praleisti namuose

mergaite-kambarysŠią organizmo anomaliją turi tik vienas žmogus iš milijono. Būtent į tą vienetinį skaičių pateko ir Alisa Taison. Trejų metukų mergaitė niekada nesužinos, koks yra tikrasis pasaulis, kurį nuolat mato pro savo namų langą.

 

Alisa serga itin reta liga pavadinimu Xeroderma Pigmentosum (sutrumpintai XP) – bet koks kontaktas su saulės spinduliais gali sukelti didelę riziką susirgti odos vėžiu.

 

Ligą Alisai diagnozavo vos prieš kelis mėnesius. Dabar ji kiekvieną savo gyvenimo dieną turės praleisti namuose su užtrauktomis užuolaidomis, o stebėti gyvenimą pro langą galės tik naktimis.

 

Alisos tėvai bando susitaikyti su šiurpia diagnoze: užsibrėžė tikslą padaryti mergaitės vaikystę kuo įdomesnę. Žada įrengti didelį žaidimų kambarį ir iškasti specialų tunelį kieme, kuriame mergaitė galės žaisti nusileidus saulei.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Bbbbb

Gali apsiregti junk ne karo metas.ka rubu neturi kurie saules nepraleidzia nesamone

miego faze

Vienas iš variantu tai kosmonauto skafandras. Nepamiršk, kad veida reikia apsaugoti ir akis, o paprasti akiniai nuo saulės nemanau, kad gerai sulaiko saulės spindulius. Nu bet tai ką vaikui taip ar kitaip apsimuturavus veikti išėjus į lauką, kaži kaip kiti vaikai reaguos ir kaip pačiam jaustis. Tai aš manau jau geriau nakti eit į lauką, laisviau, paprastai apsirengti ir maloniau plikom rankom daiktus liesti.

MAKE AMERICA

Nemanot, kad taip ir galėjo atsirast legendos apie vampyrus? Jeigu koks vietinis didikas turėjo tokį sindromą tai jo pavaldiniai ir sugalvojo labai savotišką būdą kaip paaiškint tai, kad ponas bijo dieną į lauką eit.

Photocore

Vargu ar tais laikais tokias ligas degnozuodavo

Rrrt

Taigi ir filme “the others” su n.kidman du vaikai ta pacia liga turejo

TavoDraugas

Ah nenusipelnė taip…

Taip pat skaitykite