Meilės magija – mitas ar tikrovė?

meiles-magija-leleMeilės magija – tai energinformacinis veiksmas nukreiptas į konkretų žmogų, kad jis atkreiptų dėmesį ir užmegztų romantiškus bei seksualinius santykius, rašo pramogų ir naujienų portalas alfa.lt.

 

Ta tema net buvo atliktas tyrimas, per kurį paaiškėjo, kad 99 proc. 15-65 metų žmonės žino, ką reiškia užkalbėjimai.

 

Net 50 proc. iš jų mėgino tuo pasinaudoti, dar 50 proc. respondentų patvirtino, kad jautė meilės magijos požymių, o 10 proc. apklaustųjų sakė, kad ji buvo efektyvi. Tuo tarpu patys magai tvirtina, kad per savo gyvenimą kiekvienas žmogus buvo bent kartą užkalbėtas, o daugumos atvejų ir ne vieną kartą.

 

Užkalbėjimai gali sugriauti žmogaus likimą

 

Paklauskite savo draugų, pažįstamų, ar jie kada nors kreipėsi į būrėjas ir prašė, kad būtų užkalbėtas geidžiamas meilės objektas.

 

Atkreipkite dėmesį, daug metų sutarė sutuoktiniai, iš šalies net atrodė ideali pora, bet staiga ėmė ir išsiskyrė. Arba ne vienam jūsų pažįstamam ar draugui nespėjo įsibėgėti meilės romanas, bet ėmė ir nutrūko, galima sakyti, be jokios priežasties, lygioje vietoje.

 

Žinoma, nereikėtų viską nurašyti užkalbėjimams, tačiau visiškai nekreipti dėmesio į juos taip pat negalima. Nes užkalbėjimai gali sugriauti ne tik žmogaus likimą, bet ir sveikatą.

 

Užkalbėjimai būna trijų tipų

 

1. Darant poveikį aplinkybėms, kai geidžiamas žmogus – neabejingas, jaučia kažkokius jausmus, tačiau aplinkybės trukdo jam žengti ryžtingus žingsnius arba jis abejoja priimdamas vienokį ar kitokį sprendimą. Todėl jis užkalbamas, kad priimtų ryžtingą sprendimą konkrečios moters naudai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

2. Darant poveikį žmogui. Jis užkalbamas, norint sukelti jo romantiškus jausmus ar seksualinį potraukį konkrečios moters atžvilgiu.

 

3. Kombinuotas. Kai reikia padaryti poveikį ir jausmams, ir aplinkybėms. Šis užkalbėjimo būdas naudojamas labai sudėtingais atvejais. Pavyzdžiui, geidžiamas asmuo yra kitame socialiniame sluoksnyje ar statuse ir kuris net neketina patirti kokius nors jausmus tos moters atžilgiu, kuri nori būrėjos pagalba jį užkalbėti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Galite gauti rezultatą ne pagal norimą scenarijų

 

Tačiau tie, kurie mėgins panaudoti užkalbėjimą konkretaus meilės objekto atžvilgiu turėtų įsidėmėti, kad 100 proc. atvejų užkalbėjimas sukelia negrįžtamus pokyčius jūsų gyvenime ir likime, 99 proc. atvejų galite gauti rezultatą ne pagal tą scenarijų, kokį norėtumėte ir ne taip efektyviai kaip tikėjotės.

 

Be to, daugumos atvejų užkalbėjimai turi taip vadinamą šalutinį efektą. Pavyzdžiui, saikingai vartojantis alkoholį vyras pradeda smarkiai gerti ir nebepajėgia įveikti priklausomybės. Todėl, jei kuri nors būrėja sako, kad gali užkalbėti be jokių blogų pasekmių, tai arba ji diletantė, arba aferistė.

 

Magija – tai elektromagnetinė ataka

 

Norint palaikyti jausmus, kuriuos sukelia užkalbėjimas, būtinas milžiniškas energijos kiekis. O jei jūs dėl kokių nors priežasčių konfliktuojate ar nervinatės, energija, „maitinanti“ geidžiamą objektą, nukreipiama ir panaudojama kitiems tikslams.

 

Tada priimami kito dažnumo impulsai, o ne tie, kuriuos nustatė būrėja. Trumpai kalbant, užkalbėjimas rekomenduotinas tik tais atvejais, kai jau nebėra ko prarasti. T.y. gali gauti geidžiamą, bet prarasti visą kitą: sėkmingo mokymosi galimybę, karjerą, finansinį stabilumą.

 

Jei skeptikas ar apskritai niekuo netikintis žmogus galvoja, kad meilės magija negali padaryti poveikio, tai jis labai klysta. Magija – tai elektromagnetinė ataka. Tas pats, jei įkištumėte pirštą į elektros lizdą. Gal skeptikui tai ir nė motais, o besidomintis magiškais dalykais žmogus gali jausti nematomą meilės ataką prieš jį ir imtis priemonių ją atremti.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Xxx

Elektromagnetinę ataką esu patyrusi iš vyriškos pusės, bet atsispyriau. Pasirodo dar ir paieškomas buvo. Bjaurus reikalas, reikalaujantis tvirtumo.

aiwa

Ir tai tikrai weike?

Taip pat skaitykite