Mama fotografavo sūnų, tačiau užfiksavo ir dar kažką paslaptingo

mama-nuotrauka-sunusKai fotografuojame, dažnai nuotraukose pamatome tai, ko plika akimi neįžiūrėjome – išryškėjusios detalės ar smulkmenos, netinkamos išraiškos dažnai sukelia nepasitenkinimą, rašo naujienų ir pramogų portalas tv3.lt.

 

Bet Charlotte Harding tai atrodytų tikra smulkmena po to, kai ji tariamai užfiksavo vaiduoklį. Trisdešimtmetė su šeima ir draugais tą dieną lankėsi Kardifo miesto nacionaliniame istorijos muziejuje. Jie visi, be abejonės, padarė daugybę nuotraukų.

 

Tačiau tik viena iš jų ypatingai patraukė dviejų mažamečių mamos dėmesį – ji įsitikinusi, kad jai pavyko užfiksuoti dviejų vyrų vaiduoklius, kurie iš krūmų stebėjo jos žaidžiantį sūnų. Moteris tvirtina, kad vaizdas ją labai išgąsdino, tad ji ėmė domėtis, kokie įvykiai yra buvę lankyto muziejaus teritorijoje.

 

Jai pavyko išsiaiškinti, jog čia 1628 metais vyko didelis mūšis, kurio metu žuvo daugiau nei 200 žmonių. Pasak Charlotte, vienos pusės karių uniformos atrodė labai panašiai į užfiksuotų „vaiduoklių“ uniformas.

 

Mercury Press and Media Ltd

Mercury Press and Media Ltd

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

„Tie, kuriems rodžiau šią nuotrauką, mano, kad ten galima yra du besikalbantys vyrai, galbūt du kariai su uniformomis. Iš pradžių nežinojau, kad šiame mūšyje kovėsi asmenys, vilkintys būtent tokias uniformas. Man tikrai baisu, nes nesivaikau vaiduoklių – jie tiesiog pasirodė mano nuotraukose.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ir nuo tos nuotraukos padarymo labai prastai miegu – kiekvienas garsas verčia mane suklusti ir klausti, kas tai. Iš pradžių mano vyras, kuris yra skeptikas, iš manęs juokėsi ir sakė, kad nuotraukoje tiesiog gėlės. Bet pasižiūrėjęs atidžiau jis nieko nebegalėjo paaiškinti“, – tvirtina nerimą jaučianti moteris.

 

Tiesa, svarbu paminėti, kad Charlotte yra ne pirmas asmuo, kalbantis apie šioje vietoje vykstančius paranormalius reiškinius. Yra nemažai patariančiųjų čia vengti tam tikrų vietų.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Cyphx

Nieko ten nera, tik melsvi ziedai, ir fone akmuo ar didesnis objektas, optine nesamone.

Bedarbis

Nu sunku čia ka įžoreti koks rukas

Taip pat skaitykite