Kokia dovana tinkamiausia kiekvienam Zodiako ženklui?

dovanos-zodiakaiArtėjant šventėms nuolat iškylą tas pats klausimas – o kokią gi dovana išrinkti artimiausiam draugui, mamai, vyrui? Šioje vietoje galime pasitelkite astrologiją ir tikimybė būti įvertintiems tikrai padidės,rašo mirachoshoroskopai.lt.

 

Avinas – horoskopo lyderis. Niekas taip netraukia avino, kaip ekstremalus sportas ir viskas, kas susiję su fizine ištverme bei lyderyste. Intelektualusis avinas labiausiai apsidžiaugs gavęs dovanų lyderystės kursus, o praktiško mąstymo avinas bus sužavėtas gavęs dovanų kuponą ekstremaliai pravažiuoti keturračiu motociklu miškuose. Dar vienas variantas – vairavimo kursai su profesionaliu lenktynininku.

 

Jautis – santūrusis ženklas, kurio niekas taip nežavi, kaip grožis ir praktiškumas. Idealiausia dovana jaučiui – tiesiog praktiškas dovanų kuponas apsipirkti prabangioje rūbų parduotuvėje ar įsigyti papuošalų. Taip pat moterys jaučiai mėgsta gėles, todėl žavėsis gavusios „banzai“ ar kokį kitą išskirtinį medelį. Moteris jautukės yra grožio karalienės, todėl galite rizikuoti ir nupirkti kuponą asmeninei fotosesijai. Vyrui jaučiui labai tiktų ir įrankiai, kurie reikalingi namų ir buities tvarkymui.

 

Dvyniai – Intelektualiesiems dvyniams geriausia dovana – knyga. Tiesa, šis ženklas dažnai keičia savo domėjimosi sritį, todėl geriausia dovana jam būtų kuponas į knygyną arba žurnalo prenumerata. Dvyniai dažnai domisi ir paviršutiniškomis naujienoms, apkalbomis, todėl jiems patiktų tokio žurnalo kaip „Žmonės“ prenumerata. Šie žmonės mėgsta kaupti informaciją, todėl puikiai tiks ir nuotraukų albumas, instruktažas kaip mokytis piešti, prižiūrėti augalus ar bet kas, skatinantis išmokti kažką naujo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vėžys – Vėžio ženklo atstovai nepaprastai džiaugsis išpakavę kalėdų dovaną ir ten radę kulinarijos eksperto ar receptų knygą. Taip pat vėžiui pravers bet kokia dovana, kuri naudinga namuose ir sukuria jaukią nuotaiką – tai patalynės komplektas, minkštų pagalvėlių komplektas, smilkalų ar kvapų rinkinys ar tiesiog prabangaus vyno butelis jaukiems žiemos vakarams.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Liūtas – Prabangiausias zodiako ženklas, kuriam ko gero ne taip paprasta įtikti. Čia jau teks nemenkai pakratyti piniginę. Jei siekiate moters liūtės dėmesio drąsiai dovanokite auksą, prabangius kvepalus, firminius rūbus, kailius… Su šia moterimi ne taip paprasta – tikrai neprasisuksite jai padovanoję knygą arba orchidėją. Galite amžiams užsitraukti jos rūstybę ir be galo įžeisti ego. Iš esmės tas pats ir su vyrais liūtais – dovanos jiems kažkas tokio, kas tiesiogiai parodo meilę ir įvertinimą. Jokie apkabinimai ir vakarienė neatstos malonumo, kurią gaus liūtas gavęs prabangią dovaną, todėl verta taupyti visus metus, nes paskui ir liūtas karalius ateinančiais metais jus apdovanos už tai dėmesiu…

 

Mergelė – Prabangus parkeris ypatingoje dėžutėje, mokslinė knyga, vitaminų rinkinys nusilpusiam organizmui, naujausias valymo įrengimas, kuris akimirksniu padaro namus švarius. Mergelė ganėtinai paprasta, jai tiks ir langų šluostės, namų valiklių rinkinys ar tiesiog neplyštančios pirštinės, kurios leis darbus atlikti nesusitepant rankų. Tai zodiako pedantės, kurių dėka tvarka privalo būti. Nepaisant paprastumo, mergelės yra nepaprastai kritiškos, todėl plačiąja prasme daugumai mergelių labai sunku įtikti. Geriausia joms dovanoti tiesiog pinigus – jos ras kur praktiškai panaudoti.

 

Svarstyklės – Zodiako estetės. Kvepalai, kuponas apsipirkti rūbų parduotuvėje bei pakvietimas kardinaliai pakeisti savo išvaizdą būtų tinkamiausios dovanos šiam zodiako ženklui. Neretai šis ženklas domisi ir politika, diplomatija, todėl intelektualesnėms svarstyklėms gali patikti ir tokio pobūdžio literatūra ar seminaras, kuriame virtų diskusijos.

 

Skorpionas – Zodiako paslapčių karalius, kuris nelinkęs atskleisti savęs kitiems. Taigi šiam ženklui labiausiai tiktų kriminalinio pobūdžio literatūra, pakvietimas į labirintų parką ar siaubo kambarį. Skorpionas dievina iššūkius, todėl tai, kas sukelia baimę ar siaubą ir užgniaužia kvapą dažnai jiems kelią ypatingą pasitenkinimą. Galiam bandyti rizikuoti ir dovanojant seksualius apatinius ar tokio pobūdžio žaisliukus, bet tas žmogus turi būti jūsų antroji pusė arba turėti gerą humoro jausmą.

 

Šaulys – Tai pasaulio tyrinėtojas fizine ir dvasine prasme. Šauliui labiausiai tinkanti dovana – kelionė. Tačiau tokai dovana reikalauja nemažai lėšų, todėl kaip alternatyva galėtų būti nuolaidų kuponas kelionei įsigyti arba netolima kelionė po Lietuvą. Esmė – pamatyti naujus horizontus. Šaulys apskritai neišsenkantis optimizmo šaltinis, kuris moka džiaugtis paprastais dalykais, todėl greičiausiai dovanodami šauliui tiesiog spontaniškai išrinktą dovaną rizikuojate mažiausiai.

 

Ožiaragis – Panašiai kaip ir mergelė, Ožiaragis tikrai nesupras nepraktiškos dovanos – tarkime kokios statulėles ar kupono pramogoms. Todėl šiam zodiako ženklui geriausia dovanoti vėlgi praktiškas dovanas. Būtent tokių ženklų kaip Mergelė ir Ožiaragis dėka ir atsirado įprotis dovanoti dovanų kuponus, kas yra visiškai neoriginalu ir neįdomu, bet praktiška. Ožiaragiui karjeristui patiktų dovana, pabrėžianti jo statusą – vėlgi prabangus rašiklis ypatingoje dėžutėje, dėklas vizitinėms kortelėms ar prabangus laikrodis.

 

Vandenis – Šis ženklas labai džiaugsis unikalia dovana, kuri būtų išskirtinė, o dar geriau – vienetinė. Tai žmonės, kurie supranta humorą ir apskritai vertina individualumą. Todėl tikrai neprašausite jiems nupirkę bilietą į koncertą ar dramos teatrą, o taip pat savo rankomis pagaminę kažką unikalaus – dekupažo dėžutę, portretą ir netgi asmeninį gimimo horoskopą.

 

Žuvys – taip, šiam zodiako ženklui iš tiesų patinka atsiriboti nuo jį supančio pasaulio ir tikrai jiems dažnai patinka dalykai, susiję su vandeniu. Akvariumas, žvejo rinkinys, savaitgalis sodyboje prie vandens ar akvaparke, o taip pat nardymas tikrai būtų tinkamos dovanos šiam zodiako svajotojui ir atsiskyrėliui. Žuvys neretai domisi ir ezoterika, todėl galite dovanoti ir kokią mistinę knygą ar šiaip kažką mistiško ir paslaptingo.

 

Astrologė Miracha, mirachoshoroskopai.lt, asmeninis astrologės Facebook puslapis

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Asilai jus

Parinko reksta pagal gyvuna o ne pagal zmogaus charaktierį.

Taip pat skaitykite