Kodėl negalima bartis ar verkti patalpoje su veidrodžiais?

veidrodis-pyktisVeidrodžiai – svarbi detalė visų mūsų namuose. Jų reikia bemaž visur – vonios kambaryje, koridoriuje, o neretai ir miegamajame. Tačiau šis nuostabus išradimas gali būti ir naudingas, ir labai kenksmingas – viskas priklauso nuo to, ar žinome kaip su jais elgtis ir ko prie jų nedaryti, įspėja ezoterikai.

 

Niujorko instituto tyrimai byloja, kad žmonės, ilgai mėgstantys žiūrėti į veidrodį, pradeda justi nuovargį, atminties pablogėjimą. Nors mokslininkai neturi paaiškinimo kodėl veidrodžiai taip paveikia žmonės, bioenergetikai ir ezoterikai mano, kad dėl to gali būti atsakingas žmogaus energetinis fonas.

 

Nekritikuokite savo išvaizdos priešais veidrodį

 

Jeigu matote ant savęs netobulumų, kažkas nepatinka, blogai atrodote, atsiminkite – niekada nepeikite savo išvaizdos žiūrėdami į savo atvaizdą veidrodyje. Toks jūsų elgesys turi labai didelį neigiamą energetinį foną, o veidrodis tik dar labiau tai sustiprins.

 

Jeigu jus vargina odos problemos, silpni plaukai, kenčiate dėl savo svorio ir nuolat save kritikuojate stovėdami priešais veidrodį – jus įvarote save į uždarą ratą. Jūsų išvaizda ne tik nepasikeis, tačiau gali dar labiau pablogėti, ko pasekoje jus dar labiau pradėsite savęs nekęsti. Atminkite, kad kiekviena žmogaus mintis, turi savo bioenergetinę formą.

 

Užuot peikė save, pagirkite. Pasakykite, kad šiandien turite gražius plaukus, odą, svorį. Tokiu būdu jus gausite papildomos energijos, o žodžiai įgis stipresnį energetinį foną, todėl po kažkurio laiko pastebėsite kaip keičiasi jūsų fizinis kūnas į gerą pusę.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nesibarkite ir nekonfliktuokite ten, kur yra veidrodžių

 

Mažai kas žino, kad konfliktuoti arba verkti patalpose, kuriose yra veidrodžiai, kategoriškai negalima. Konfliktas ir pikti žodžiai – tai stipriausios formos neigiama energija.

 

Jeigu jus nuolatos barsitės patalpoje kurioje yra veidrodžiai, namie konfliktai neišnyks, o atvirkščiai – jų tik padaugės. Veidrodžiai nesugeba neigiamos energijos užslopinti ir pašalinti. Visa neigiama energija sugrįžta į tas pačias patalpas, todėl žmonės vėl užstringa uždarame rate.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jei matote, kad konfliktas ar barnis jau neišvengiamas, išsiliekite ten kur nėra veidrodžių. Geriausiai tuo metu šiek tiek pradaryti langą, kad visas neigiamas bioenergetinis fonas turėtų kur išeiti iš patalpos.

 

Niekada neverkite priešais veidrodį

 

Veidrodžiai traukia neigiamas žmogaus energijas ir emocijas. Kaskart į jį žiūrėdami, mes jaučiame nuo veidrodžio sklindančią tą pačią energiją. Jeigu žmogus verkia kur nors kampe ar tiesiog gulėdamas ant lovos, neigiamos emocijos greičiau palieka mūsų kūną. Bet jeigu mes tai darome priešais veidrodį, net to nenorėdami užprogramuojame save nesibaigiančiai savigailai.

 

Kartais iš pirmo žvilgsnio visai paprasti patarimai ir rekomendacijos gali ženkliai pagerinti mūsų gyvenimo kokybę.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
666

O kakoti galima?

Taip pat skaitykite