GMO terorizmas: valgome tikrus mutantus

mutantai-gmoDaug genetiškai modifikuotų produktų gamintojų tvirtina, kad jų maistas visiškai saugus ir praktiškai niekuo nesiskiria nuo natūralių maisto produktų. Ar tikrai taip yra?, – klausia alternatyvių naujienų portalas versijos.lt.

 

Labai paprastas eksperimentas davė įdomius rezultatus, kurie verčia susimąstyto.

 

Miške padėjo dvi kukurūzų burbuoles, vieną išaugintą naudojantis genetinėmis modifikacijomis, kitą – natūraliu būdu. Ir abi jas paliko kelioms valandoms.

 

gmo-kukuruza

 

Kaip matome nuotraukoje, paukščiai pasirinko natūralius kukurūzus, o ne GMO.

 

Eksperimentai su GMO

 

Šitas pasibaisėtinas jautis buvo sukurtas pasitelkus eksperimentus su GMO, Belgijoje. Pabaisos kūrėjai tvirtina, kad raumenų masė pas bulių yra 40% didesnė už normalius jaučius, ir jie greičiau auga. O pagal tą pačią technologiją „pagamintos“ karvės turi mažiau proteino savo piene.

 

gmo-jautis

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nuo visuomenės slepiama, kad šitų monstrų veršeliai gimsta išsigimėliais, o patieks jaučiams labai greitai ištinsta kojos nuo didelio antsvorio, visa tai baigiasi ankstyva ir kankinančia mirtimi.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kinijos mokslininkai nuėjo dar toliau, ten jau išauginta 300 karvių, kurios duoda pieną, kuris neva pakeičia moters pieną. Karvėms buvo įaugintas žmogaus genas. Pienas, kaip teigia kinų mokslininkai, nesukelia alergijos kūdikiams.

 

Visuomenei nesakoma, kad šių karvių veršeliai gimsta uodegų neturinčiais mutantais, o 99% visų veršelių apskritai žūsta. O pienas kelia alergiją žmonėms dėl pasterizacijos, kuri sunaikina laktozės fermentus. Štai tokie jokios atsakomybės nejaučiantys mokslinčiai ir pražudys žmoniją bei gamtą.

 

Genetiškai modifikuotos vištos

 

Jos negali išstovėti ant kojų, kadangi neišlaiko savo kūno svorio. Be to, jos be plunksnų, kad nereiktų eikvoti pinigų pešimui. Šie paukščiai viską jaučia ir supranta, tačiau visą savo trumpą gyvenimą tiesiog guli ir laukia žūties.

 

gmo-vistos

 

Tai padaryta besivaikant pelno. Verslas sumokėjo mokslininkams ir tie už pinigus tai sukūrė. Iš esmės tai terorizmas ir tiesiogine šio žodžio prasme, kadangi žmonės, kurie valgys tokias vištas pajaus negatyvias pasekmes sveikatai. Tačiau nepergyvenkite. Tie patys verslininkai jau užmokėjo kitiems mokslininkams, kurie sukūrė vaistus, kad susirgę žmonės galėtų pasikliauti vaistinėmis, kurios žmonių negydo, o tiesiog slopina skausmą ir simptomus. Ratas užsidaro.

 

Aktyvistai JAV surengė mitingą per kompanijos Monsanto akcininkų susirinkimą. Jie reikalavo privalomo produktų žymėjimo ir skaidrumo tyrimuose bei versle, kadangi būgštaujama, jog GMO produktai daro rimtą žalą žmonių sveikatai. Adamas Edingeris, vienas iš Monsanto akcininkų, įsitikinęs, kad kol tokios kompanijos finansuoja politikus, jos gali nutylėti bet kokias rizikas.

 

versijos-logo

Rekomenduojami video:


2500
11 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
pseudo

pritariu, anomalija grynai pseudonaujienos. Pvz tas jautis joks ne GMO – genomas naturalus, tik isvestas selekcijos budu, bet panasu, kad daugumai gerbeju patinka labiau ne teisybe ir mokslas, o mistiniai, kurybiniai dalykai ir samokslai.

vikce

as turiu genetiskai modifikuota bbi. o jus medziai labiau tikekit fotoshopu ir pseudo naujienom, tai tada tikrai maziau pas psichologus reiks vaiksciot ir svaigt apie astralinius pasaulius… :)

pasaka

Gal šiek tiek susimaišėte ne į tą tema parašėte, nepastebėjau, kad kuris apie astralus ar vaikščiojimus pas psichologus šia tema būtų užsimines. Tamsta, o kaip pas jus su psichika. Kalbat apie modifikuota, kaip suprantu, hm… toki organa ir neaišku dar su kokiais medžiais bendraujat.

filosofas

Rūkimas keičia DNR, saulė odos lastelių DNR keičia. Manau per visa žemės evoliucija DNR keitėsi. Juk į GMO nemanau, kad įterpia kokio živ DNR.

alda

košmaras, patys kalti, viską leidom

ekspertas

Nežinau, kas ką leido, asmeniškai mano nuomonės niekas neklausė.

Edzkutis

Kad jie sukurtu technologija galinčia išauginti mesos pluošta valgymui, butu class, neeiketu žudyti gyvunu, bet tas GMO tai izdivalke kažkokia. Putinas neveltui tai uždraude. Naglima taip tyčiotis iš gamtos…

miego faze

Nežinau kaip tas gmo, kaip ką keičia mūsų organizme. Bet elementarus dalykas toks kaip termiškai apdorotas maistas (keptas, virtas), tai tikrai pakeičia maista, pražudo maiste fermentus, vitaminus, visa kas naudinga. O kas tas gmo? Kai tarkim iš dviejų organizmų DNR sukuriamas naujas organizmo DNR, tarkim kokia daržovė atsparesnė kenkėjams. Gamtoje natūralus toks dviejų skirtingų organizmu susikryžminimas būtų neįmanomas. Bet tai visumoje kažko naujo neišranda, tik sujungia, pašalina, dadeda iš jau egzistuojančių DNR molekulių. Tai pvz, taip išeitu jei genetiniu būdų, pašalintų, pakeistų ar dar kaip žmogaus DNR, kad neliktų vėžį sukelenčių lastelių, tai tas žmogus jau būtų, kaip tas GMO… Skaityti daugiau »

DAIVA

Geriau pasidomėkit kas tas gmo,o ne svarstykit. Gmo yra genetiskai modifikuotas organizmas. Pats pirmasis buvo pomidoras. I pomidoro DNR buvo įterptas žuvies genas, kad odelė nebūtų taip lengvai pažeidžiama ir prekinė išvaizda atrodytų liuksiškai. Gmo yra tuom blogas, kad į DNR yra įterpiami genai nesusiję su organizamu, kuris yra modifikuojamas. Be to, išvestos GMO rūšys augalų yra purškiamos neišmatuojamais kiekiais herbicidų ir pesticidų. Kas nutinka su mūsų organizmais, valgančiais tokį maistą, tik speliojama. Monsanto keliauja per šalis ir dalina nemokamai sėklas fermeriams, kad tik pasipildytų savo vartotojų gretas ir platina savo sukurtus monstrus. Šie gaminiai užterš (žiedadulkėmis ir pn.) originalius-švarius… Skaityti daugiau »

miego faze

O kas čia tokio, kad vieno organizmo DNR gena įterpia į kito organizmo DNR? Kiekviena karta mes valgydami, suvalgome įvairius organizmus su jo genais ir DNR. Valgai žuvi ir užkandi pamidoro tuos skirtingus genus ir suvalgai su jų DNR. Vat, kad kaip tu sakai, kad belenkiek pesticidu purškia tai čia sutinku, kad nereikėtų taip daryti. Bet kol niekas tiksliaii nepaaiškins kaip yra iš tikro, tai aš už natūralų maistą.

Rima

O jus galvojat kad tik su mesa tokie fintai atliekami? Nebukit naivus. Ir Lietuvoje auginami genetiskai pakeisti augaleliai .

Donatas

…Vegan…

Baisu

Nu reikia deti apynastry jiem bepročiai prie ruso tokių nesamonių nebuvo

cnn

Prie ko ce tas rusas, prie Ispano irgi taip nebuvo

Mer

Kaip skaudu dėl vargšelių gyvūnėlių!!! Tuoj apsiverksiu :(((

Taip pat skaitykite