Auros apsauga ir apsivalymas nuo negatyvių energijų

zmogaus-aura-kosmosasAr žinote, kad jeigu jaučiatės užstrigęs, neramus, piktas, miegustas ar net depresuotas, priežastis gali būti jūsų lauke esanti užsistovėjusi energija arba nepageidaujamos energijos, kurių jūs prisirinkote eidami per kasdienį gyvenimą?, – klausia Viktorija Šimašiūtė projekto gyvenusumeile.lt įkūrėja.

 

Mūsų auros energija yra tarsi magnetas, kuris pritraukia arba atstumia aplink „skraidančias“ energijas visur, kur tik mes esame ir einame. Štai kodėl yra būtina kasdien apsaugoti bei reguliariai apvalyti savo aurą nuo svetimų vibracijų ir negatyvių energijų, ypač, jei jūs (arba jūsų vaikai) esate empatiški, intuityvūs ir linkę lengvai prisirinkti kitų žmonių emocijų ar netgi skausmą.

 

Laimei, tai yra gana nesudėtingas procesas ir yra daugybė būdų tai padaryti. Šiame straipsnyje pristatysiu būdus, kaip jūs galite apsaugoti save (ir savo vaikus) nuo negatyvios* energijos.

 

Kas yra aura?

 

Visi gyvi dalykai turi aurą, kuri supa jų fizinį kūną. Aura yra tyras energijos laukas. Jei mes pažvelgtume į savo kūnus pro pakankamai stiprų mikroskopą, matytume, kad galiausiai mes esame sudaryti iš atomų, kas yra energija.

 

Organizmo energija nėra apribota jo fizine forma, bet išsiplečia į kiaušinio formą. Kiaušinio formos energija yra tai, ką mes vadiname aura, ir ji gali būti matoma, naudojant Kirliano fotografiją. Aura yra sudaryta iš skirtingų energijos tipų, kurie pasireiškia virš odos paviršiaus ir po juo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Aura matoma naudojant Kirliano fotografavimo būdą.

Aura matoma naudojant Kirliano fotografavimo būdą.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Aura yra labai subtili energijų sąveika ir joje yra daugybė sluoksnių, spalvų bei formų. Auros savybės keičiasi, priklausomai nuo asmens emocinės, mentalinės, fizinės arba dvasinės būsenos. Asmens protas ir auros protas yra vienas ir tas pats. Mūsų aura veikia, kaip mūsų sielos, mūsų dvasios, mūsų asmenybės pačių gelmių veidrodis. Kiekvienas iš mūsų yra skirtingas ir mūsų paslėpta esatis pasireiškia per mūsų aurą.

 

Kodėl svarbu valyti aurą?

 

Daugybe būdų mūsų auros būklė sukuria filtrą, pro kurį mes matome ir patiriame pasaulį. Kai auros laukas aplink jus yra stiprus, sveikas ir ryškiai spindi, jis jums leidžia jaustis bei atrodyti energingiems, labiau spindintiems, labiau susilygiavusiems ir taikoje su savo siela, taip pat padeda kurti pozityvesnę pasaulėžiūrą bei nesunkiai manifestuoti savo troškimus.

 

Daugelis iš mūsų pažįsta kokį nors žmogų, kuris mums padeda gerai jaustis vien tik būnant šalia jo. Tai labai stipriai įtakoja jų auroje esanti energija. Kai jūs sueinate į kontaktą su kitais žmonėmis, jūs apsikeičiate su jais dalimi energijos.

 

Kiekviena mintis pavirsta energija, kai ji praslenka pro jūsų aurą, ją paveikdama. Jūsų aura, jūsų gyvenimo šaltinis pritraukia dvasinį pasaulį bei įtakoja jūsų gyvenimo aplinkybes ir santykius. Pabandykite prisiminti, kad kaskart, kai jūs negatyviai apie kažką pagalvojate, ta mintis pritraukia jums daugiau to paties. Mes kuriame savo auras ir galime jas keisti, kad į savo gyvenimus pritrauktume teigiamas patirtis.

 

Jei jūs nevalote savo auros nuo negatyvių minčių ir/ ar įtakų, jūsų dvasinės energijos sistema apsiteršia, aplinkiniams darosi nemalonu aplink jus būti ir jūs pradedate pritraukti žemesnes vibracijas (asmenis, situacijas, patirtis), kurios nėra sveika jums ir kitiems.

 

Užsistovėjusi ar negatyvi energija gali turėti ypač žalingą poveikį jūsų mentalinei ir fizinei būsenai ir net pasireikšti, kaip laimės bei sėkmės trūkumas, taip pat, kaip skausmas ar liga. Auros valymas yra gyvybiškai svarbi jūsų gerovės dalis. Lygiai taip, kaip jūs rūpinatės asmenine fizinio kūno higiena, jūs turite kasdien saugoti ir prižiūrėti savo energetinį kūną, kad užtikrintumėte savo optimalią sveikatą.

 

Žemiau pateikiami keli pagrindiniai metodai kurie padės apvalyti aurą.

 

1. Šaltas dušas

 

Šaltas dušas puikiai išvalo negatyvumą iš auros, šalina toksinus, gerina kraujotaką ir ištraukia iš kūno įtampą. Jei einate per sudėtingą gyvenimo laikotarpį, šalto dušo praktika bent 3 mėnesius gali duoti nuostabius rezultatus: jausitės lengvesni, pastebėsite daugiau energijos bei skaidrių minčių ir jūsų taip nebejaudins anksčiau ramybės nedavę dalykai.

 

2. Mėgavimasis Gamta

 

Panėrimas į Gamtos elementalus tikriausiai yra pats galingiausias būdas apvalyti savo energetinį kūną. Vien tik buvimas lauke yra neįtikėtinai sveika jūsų kūnui, protui bei sielai, o visiškas pasinėrimas į Gamtą ne tik puikiai apvalo, bet ir padeda įsižeminti.

 

Sodininkystė, pasivaikščiojimas miške, sėdėjimas prie vandens telkinio ar laužo yra galingi būdai suartėti su Gamta bei atsikratyti iš savo sistemos negatyvios, nepageidaujamas energijos. Saulės šviesa yra žinoma, kaip maitinanti ir plečianti aurą, stimuliuojanti energijos tekėjimą.

 

Saulė pakrauna jus energija, optimizmu ir daugybe vitamino D, o Gamta pamaitina jūsų pojūčius. Kai kurios žemesnės vibracijos negali egzistuoti ryškios šviesos akivaizdoje. Stovėjimas atvira kūno poza stipriame vėjyje taip pat padeda jums paleisti nepageidaujamas energijas. Kadangi jūrinis vėjas turi druskų bei mineralų, apvalant aurą yra ypač naudingi vandenyno vėjai.

 

3. Įsižeminimas

 

Įsižeminimas reiškia, kad jūsų energija yra sujungta su Motinos Žemės, t.y. jūs neskraidote kažkur aplink eteryje, dvasinėse erdvėse, kuriose rizikuojate būti mažiau saugūs. Puikus būdas įsižeminti yra apkabinti medį.

 

Medžiai yra nuostabios būtybės, kurios jus įžemins ir pašalins iš jūsų negatyvią energiją per minutę ar dvi. Nepamirškite padėkoti medžiui už tai, kad jums padėjo. Kiti puikūs būdai įsižeminti yra nešiotis su savimi gabalėlį hematito arba nešioti raudoną spalvą, kuri yra susijusi su šaknies čakra, tačiau atminkite, kad per daug raudonos spalvos gali apsunkinti jūsų energiją.

 

4. Apsauginis burbulas

 

Tai bene dažniausiai naudojama praktika aurai apsaugoti. Įsivaizduokite baltą šviesą, besileidžiančią iš Dievo, Dieviškumo, Visatos, bet ko, kas jums yra pati aukščiausia galia, ir tekančią į jus per jūsų galvos karūną. Leiskite jai plisti per visą jūsų kūną iki pat pėdų ir užpildyti jūsų aurą, bet kokį negatyvumą valant ir paverčiant į dar daugiau baltos šviesos.

 

Jūs esate apsuptas baltos šviesos burbulo. Balta spalva yra tyra ir stipriai sauganti. Kai jūs esate apsuptas savo burbulo, galite pabandyti įsivaizduoti baltą šviesą, kaip dvipusį veidrodį, pro kurį jūs galite matyti, bet niekas negali įžvelgti į vidų, arba kuris atspindi negatyvią energiją atgal, jei jūs einate kažkur, kur žinote esant negatyvią energiją arba minią žmonių.

 

Jūs taip pat galite jį nuspalvinti kita spalva arba apdengti jį širdutėmis ir įsivaizduoti, kad jis skleidžia meilę. Jūs lengvai galite išmokyti to savo vaikus, o jei jie nėra pakankamo amžiaus, kad padarytų tai patys, galite tai padaryti už juos, tiesiog įsivaizduodami, kaip burbulas juos apsupa. Galbūt norėsite tai daryti kasdien, prieš išleidžiant juos į mokyklą. Jūs taip pat galite apsupti burbulu savo namus. Tai padarę, paprašykite Archangelo Mykolo stovėti prie durų ir saugoti jus ir jūsų namus nuo bet kokių negatyvių ar žemesnių energijų. Dabar galite tai paleisti – jūs ir jūsų namai yra saugomi.

 

Daugiau būdų kaip galima apvalyti savo aurą galite rasti gyvenusumeile.lt tinklalapyje.

 

Straipsnio autorė: Viktorija Šimašiūtė

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Kulverstukas

Kartais dar padeda tiesiog padeti ant pasaulio…

honda

gamtoje reikia dazniau būti, faktas

honda

žmones yra bukinami, zom. bi. nami, iš kur pas juos auros bus šviesios ?! čia turi atsiriboti nuo internetinių portalų, šitas neįsiskaito. delfiuose pasiziurėkit kas darose, kokie negatyvai, jutube taip pat. žmonėms jau stogai net pavaziave nuo tų rašinėjimu, negatyvo, žmonių kiršinimas ten vyksta, tokiuose portaluose

Taip pat skaitykite