Zodiako ženklas gali išduoti, ko nemėgsta vyras

zodiako-zenklas-vyrasRinkdamasi savo gyvenimo palydovą retai klausinėji, koks tavo sutiktojo Zodiako ženklas – meilė greičiausiai trenkia lyg iš giedro dangaus.

 

Ilgainiui supranti, kad kartu gyveni ne tik su meilės jausmu, bet ir su šalia esančio žmogaus charakteriu, kurį, pasak astrologų, lemia ir žvaigždės. Pabandyk išsiaiškinti, kokių klaidų bendruose santykiuose reikėtų vengti kuriant santykius su vieno ar kito horoskopo ženklo atstovu.

 

Avinas

 

Avinas nemėgsta būti kritikuojamas, ypač visų akivaizdoje, todėl garsiai išsakytos pastabos ir priekaištai gali jį paversti demonu. Be to, jis nelinkęs klausyti kitų nuomonės tol, kol pats nepaprašo jos išsakyti. Nesielk su juo savininkiškai ir nebandyk jo kontroliuoti (nebent taip, kad jis nesuprastų). Tiesiausias kelias į jo širdį – laisvė, tuomet jis bus pasiryžęs nuraškyti tau pačias ryškiausias žvaigždes.

 

Jautis

 

Jautis dosnus, tačiau protingiausia būtų nepiktnaudžiauti šia nuostabia jo savybe bandant numauti jo paskutines kelnes. Jis labai greitai supras, kad tesi tik aukso ieškotoja. Jam nepatinka klausytis smulkmenų apie paskutinius tavo meilės santykius, kadangi Jautis pakankamai pavydus. Jis dievina dėmesį, todėl draugų ar artimųjų rate nesistenk paveržti visų aplinkinių žvilgsnių. Be to, jis užsispyręs, todėl nemėgsta zirziančių moterų, kurios vargiai gali pakeisti jo nuomonę. Atmink, jam labiausiai patinka globotojo ir gynėjo vaidmuo.

 

Dvyniai

 

Nebandyk šio ženklo vaikinui pasiūlyti ramaus gyvenimo – sėslus gyvenimas tikrai ne jam, kadangi vienu metu jam maga būti net keliose vietose. Dvyniai pasižymi ir nuomonės kaita – jų pasaulyje saulė vieną dieną yra geltona, o kitą – jau mėlyna. Todėl užuot be reikalo aušinusi burną palauk, kol ateis ta diena, kai jūsų abiejų požiūris tam tikru klausimu sutaps. Pasistenk akivaizdžiai nedemonstruoti savo jausmų jam viešoje vietoje (jis suglums), o palikti tai kur kas intymesnei aplinkai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Vėžys

 

Vėžys dievina grožį, todėl neapsileisk ir visuomet stenkis išlikti pasitempusi ir švytinti. Jis tvirtai tiki tam tikrais dalykais, todėl pasistenk būti jiems tolerantiška. Nebandyk pernelyg apkrauti jo neigiamomis emocijomis – jis gana jautriai į viską reaguoja, todėl jo nuotaika gali greitai subjurti. Siekdama kuo nors jį sudominti ar įtikinti, būk diplomatiška.

 

Liūtas

 

Liūtas pagyrūnas, jam patinka dėmesys ir šlovė, dažnai kiek perdėtai ir liguistai, tačiau niekuomet nesišaipyk iš to viešai, kadangi įžeisi jo orumą. Liūto merginai geriau nedemonstruoti ir atviro pavydo. Kartais jis gali tau tiesiai be jokių užuolankų pasakyti, kad jam nepatinka tam tikras tavo charakterio bruožas. Daugiau pasieksi, jei bandysi jį pakeisti, nei stengdamasi įrodyti savo teisumą. Niekuomet nesikėsink į Liūto teritoriją, nes būsi užpulta arba turėsi pati jį apkandžioti.

 

Mergelė

 

Neįžeisk Mergelės ženklo vaikino, antraip rizikuoji jį kuriam laikui prarasi – jis pasislėps lyg oloje, o tau teks laukti tol, kol jis bus linkęs pamiršti nuoskaudą ir vėl imti su tavimi bendrauti. Niekuomet neversk jo kalbėti, jei matai, kad jis apie ką nors mąsto – suteik jam laiko sugrįžti iš savo minčių.

 

Svarstyklės

 

Svarstyklės pasižymi nepastovumu ir permainingumu, kadangi nuolat viską analizuoja net iki smulkmenų. Todėl niekuomet nepasikliauk tokio vaikino sprendimu kaip galutiniu, o pati neleisk pavirsti sau tokia pat smulkmeniška ir skrupulinga.

 

Skorpionas

 

Nemeluok ir nesistenk nuo Skorpiono ko nors nuslėpti, kadangi jam daug laiko tavo paslaptims išsiaiškinti tikrai neprireiks. Stenkis neignoruoti jo tuomet, kai jis trokšta tavo meilės ir dėmesio, antraip jis to puls ieškoti kitur. Nesistenk provokuoti barnių ir pykčių, kadangi Skorpionas žodžio kišenėje neieško – tuoj pat sumals tave į miltus.

 

Šaulys

 

Niekuomet neabejok Šaulio dorumu ir sąžiningumu, kadangi jis tvirtai tiki šiomis savo dorybėmis. Neišjuok jo naujų idėjų ir planų, kurių jo galva kimšte prikimšta, kadangi jis nemažai jų įgyvendina. Nemanyk, kad jam patiks su tavimi gulėti ant sofos priešais televizorių ištisą amžinybę – jis ne toks. Pažadam, su juo niekada nebus nuobodu.

 

Ožiaragis

 

Nemeilikauk ir nepataikauk Ožiaragiui – tai nėra tai, ko jis iš tavęs laukia. Su juo tau neišdegs vieną dieną spontaniškai pabėgti į Las Vegasą ir ten susituokti. Apie vedybas jis mąsto tuomet, kai įsitvirtina perspektyviame darbe ir pasirūpina savo karjera. Nesielk šalia jo chaotiškai ir padrikai – jam patinka santūrios moterys. Be to, nemanyk, kad lengvai gali pakeisti jo gyvenimo stilių, kadangi Ožiaragis pakankamai konservatyvus.

 

Vandenis

 

Nesistenk tvirtai įsikibti į Vandenio pašonę – jį žavi savarankiškos ir nepriklausomos dailiosios lyties atstovės. Jis pats labai nepriklausomas, todėl nemėgsta, kai prievarta braunamasi į jo mintis. Mokėk išlaukti tinkamo momento ir jis tau pats atsivers. Nesišaipyk iš jo idėjų, kadangi pasirodysi nesubrendusi.

 

Žuvys

 

Neapkrauk „žuviuko“ kitų žmonių neigiamomis emocijomis ir problemomis, kadangi jam jų labai nesinori. Nepriekaištauk tuomet, kai jis nori pabūti vienas – tokiu būdu jis „pakrauna savas baterijas“. Vaikinas, gimęs po Žuvų ženklu, puikus klausytojas. Nepiktnaudžiauk šia savybe, kadangi jis taip pat mėgsta kalbėti. Dar vienas jo teigiamas bruožas – tolerancija, todėl nesunaikink jos versdama jį tapti negatyviu vertintoju.

 

Parengta pagal: xneox.com, eli.lt ir tv3.lt inf.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite