Vienas vardas, vienas likimas? Neįtikėtinas 2 vyrų sutapimas

sutapimaiKai vokiečių žurnalas „Beste“ paskelbė konkursą geriausiam skaitytojų apsakymui apie įdomiausią nuotykį, redaktoriai ir neįtarė, kad apsakymas nugalėtojas atskleis keistą sutapimą.

 

Miuncheno pilotas Valteris Kelneris atsiuntė į konkursą apsakymą apie savo laimingą išsigelbėjimą. Jis skrido su „Sesna 421“ virš Tirėnų jūros tarp Sicilijos ir Sardinijos, kai staiga užgeso motoras. Kelneris nukrito į jūrą, kur ir plaukiojo maža gumine valtele, kol jo nesurado ir neišgelbėjo.

 

Žurnalo redaktoriams apsakymas padarė įspūdį ir jie įtraukė jį į finalistų sąrašą. Jie pasitikslino pas italų ir vokiečių valdžią, ar apsakymas – ne išsigalvojimas ir galiausiai įteikė Kelneriui pirmąjį prizą.

 

Prizai įteikiami buvo gruodžio 6 dieną ir tą pačią dieną žurnalo vyriausias redaktorius gavo keistą laišką nuo kažkokio Valterio Kelnerio iš Kricendorfo Austrijoje, tvirtinusio, kad vokiško Kelnerio istorija yra jo paties istorija, tik su kitokia pabaiga. Austriškas Kelneris papasakojo, kad jis perskrido su „Sesna 421“ Tirėnų jūrą ir mašinos gedimas privertė jį nusileisti Kaljario aerouoste Sardinijoje. Antrasis Kelneris apkaltino pirmąjį sukčiavimu.

 

Vokiškasis Kelneris prisipažino, kad borto žurnale jis perskaitė, kad kitas pilotas su Kelnerio pavarde skrido tuo pačiu lėktuvu, tačiau nė neįtarė, kad su austru įvyko tokia pati avarija.

 

Nemažai pasidarbavę, redaktoriai galiausiai turėjo pripažinti, kad abi istorijos tikros.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite