Vangos patarimas: laikykite česnako skiltelę po savo pagalve

venga-cesnakaiApie prieš dvidešimtmetį mirusią aiškiaregę Vangą girdėjo visi. Būdama gyva ši akla moteris sugebėdavo ne tik tiksliai išpranašauti ateitį, tačiau žinojo ir daugybę natūralių gydymo būdų.
 
Nors Vanga ir nemokėjo rašyti, turėjo nuolat ją lydinčią palydovę – tai buvo jos sesuo Liubka. Būtent sesers dėka šiandien pasaulis gali ir toliau naudotis autentiškais Vangos receptais ir patarimais. O vienas iš svarbiausių šios išmintingos senoles patarimų: po pagalve visuomet laikyti česnako skiltelę – pasak jos, šis įprotis gali labai pakeisti žmogaus gyvenimą ir jo sveikatą.

 

Vanga tai aiškino paprastai. Česnakas tai geriausias natūralus antiseptikas, gydantis uždegimus, naikinantis bakterijas. Be to, kaip aiškino aiškiaregė, česnakas apsaugo ir nuo neigiamos energetikos bei neigiamo aplinkos poveikio.
 
Česnakas tai pirmoji pagalba gydant tokias ligas kaip peršalimas. Taip pat jis padeda įveikti plaukų slinkimą, užkerta kelią kepenų ir kraujagyslių ligoms. Maža to, jis padeda žmonėms kenčiantiems nuo lėtinių miego sutrikimų.
 
Nors ilgai mokslininkai negalėjo suprasti kodėl Vanga ragindavo ne valgyti, o tiesiog pasidėti česnaką po pagalve, naujausi tyrimai pagaliau sugebėjo atsakyti į šį klausimą.

 

Česnakuose buvo aptiktas alicinas, tai medžiaga kuri pasižymi priešgrybeliniu, antivirusiniu ir antibakteriniu poveikiu. Mokslininkai nustatė, kad ši stebuklinga medžiaga veikia žmonės ne tik valgant česnakus, tačiau net ir per orą, t.y. naudingos medžiagos pasisavinamos kvėpavimo takais. Užtenka nulupti česnako skiltelę ir padėti po pagalve.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pasirodo, kad toks būdas gali suveikti net geriau nei nenatūralios, cheminės medžiagos: įkvėptas alicinas padės atsipalaiduoti, nusiraminti, taip pat gali padėti įveikti chronišką sinusitą, užkirsti kelią kvėpavimo takų infekcijoms. Maža to buvo pastebėta, kad alicino dėka lengviau užmigti, o atsibudę žmonės jaučiasi kur kas geriau.

 

Po pagalve rekomenduojama česnaką laikyti tam, kad šiluma natūraliai veiktų šį augalą ir padėtu atsiskleisti geriausioms jo savybėms. Iš kur Vanga galėjo žinoti kaip veikia česnakas belieka tik spėlioti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Galbūt ne veltui dažnuose namuose senovėje virtuvėje kabėdavo česnakų pynė, iš kurios česnakų galvos niekada nekeliaudavo i puodus – tai buvo ne tik namų, bet ir sveikatos apsauga.

 

Maža to, tai nereikalauja didelių investicijų, o rezultatas gali būti stulbinantis.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Renata Laurinaityte

Jau pradejau laikytis Vangos patarimu. Dedu cesnaka po pagalvemis . Tikrai padeda.aciu Vangai

mazė

jo jo man ir idomu,kas kiek laiko pakeisti,nejau visada ta pacia laikyti :-)

Mer

Man jau nusibodo, kad visur kiša tą vangos nuotrauką! Kažkoks susiraukšlėjęs mumijos veidas… atsiprašau, bet kažkaip vistiek nesinori visą laiką jį matyti…

Aušra

Išbandytas metodas. Jeigu kažkam problemos su miegu tikrai patariu. Pačiai tikrai labai padėjo. Sveikatos visiems :)

Brigita

O kaip su kvapu? :) ar labai kambaryje jaučiasi?

Koste

O kūnas po to neatsiduoda čiasnaku?

Ortas

Sirgau sinusitu ir buvau nupirkes knyga apie vanga kur buvo sis patarimas. Pries 3 metus pabandziau, ir po keliu menesiu sinusitas dingo, nors sirgau juo kelerius metus. Tikrai veikia

Robis

Kas diena po nauja skiltele?
Ar užtenka ir senos?

Emma

Ar ne paprasciau atsakyt i klausima, nei parasyt “atidziau skaityk straipsni”??lietuviskas bruozas

Tiesiog

Atidžiau reikia skaityti… Visi įpratę gauti informaciją gatavą. Juk, jei domina straipsnis, tai netruks dar kartą perskaityti…

Asta

Nerandu,negi sunku atsakyti?

Akliems

Aiškiai parašyta: “Užtenka nulupti česnako skiltelę ir padėti po pagalve.”

Taip pat skaitykite