Šalia senų kapinių namą pastačiusi JAV šeima nufilmavo vaiduoklį?

murdock-videoNors kapinės siejamos su amžino poilsio vieta, tačiau ezoterikai bei magai nuo seno tvirtina, kad tai taip pat ir vieta, kurioje gyvasis pasaulis susikerta su mirusiųjų pasauliu.
 
JAV gyvenanti Murdockų šeima, prieš kelis mėnesius pastatė namą šalia senų kapinių. Nors tam iš pradžių labai prieštaravo Josepho žmona Selena.
 
“Nenorėjau namo šalia kapinių. Niekuomet tokios vietos nepatikdavo, tačiau mano vyras užsispyrė, kadangi būtent prie kapinių buvo labai pigi žemė”, – žurnalistams teigė Selena Murdock.
 
Vos pastačius namą, šeimos nariai pradėjo girdėti keistus garsus. Pasak jų, buvo toks jausmas, kad kažkas ne tik vaikšto šalia namo, tačiau ir pačiame name.

 

Norėdami įsitikinti ar tai ką jie girdi nėra jų vaizduotė ar laukiniai gyvūnai, šeima pastatė saugos kameras. Tačiau net įtarti negalėjo ką jiems pavyks užfiksuoti.

 

Peržiūrėdamas įrašus, Selenos vyras Josephas negalėjo patikėti savo akimis. Viename įraše aiškiai matėsi baltas, mažo ūgio siluetas, kuris toli gražu nepriminė žmogaus.

 

“Aš niekada netikėjau tais paistalais apie mirusių žmonių dvasias ir panašius dalykus, tačiau po to, ką pats pamačiau, jau nežinau ir ką galvoti. Tai tikrai ne žmogus ir ne gyvūnas. Aš nežinau ką užfiksavo mūsų kameros”, – pasakojo Josephas.

 

Šeima tikina, kad gyventi šiame name nejauku visiems įskaitant ir šunį, kuris po persikraustymo pasidarė labai neramus.

 

Žemiau pateikiamas vaizdo įrašas kuriame matoma paslaptinga būtybė. Užfiksuota data yra klaidinga, kadangi kaip teigia Josephas, data nebuvo tinkamai nustatyta.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite