Po pasivaikščiojimo parke, nuotraukoje pamatė paslaptingą siluetą

vyras-vaikasJAV gyvenanti pora lankėsi šalia namų esančiame miške, kur surengė smagią fotosesiją. Po pasivaikščiojimo žmona nutolo ir nusprendė nufotografuoti atsilikusį vyrą.

 

Vėliau sutuoktiniai ramiai grįžo namo ir peržiūrėjo nuotraukas. Jie tik tada pamatė, kad vyro kairėje pusėje užfiksavo kažką labai įtartino.

 

Jie pamanė, kad nuotraukoje užfiksuotas keistas į vaiką panašus siluetas, todėl pora nusprendė grįžti atgal į vietą. Vis dėlto atvykę jie nieko nerado.

 

Skirtingu laiku padarytos nuotraukos. Vienoje matomas paslaptingas siluetas, kitoje - ne.

Skirtingu laiku padarytos nuotraukos. Vienoje matomas paslaptingas siluetas, kitoje – ne.

 

Ši nuotrauka socialiniame tinkle „Facebook“ sukėlė tikrą sensaciją, todėl vietove pradėjo domėtis ir vietos policija.

 

Visgi atsakymo iki šiol nėra, todėl kai kurie vėl prakalbo apie Žemėje gyvenančias mistines būtybes.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Mantas

kai domiuos tokiais dalykais tai manau kad galejio taip buti kazkas kokio velnio det padirbta foto nebent demesio trukumas

Mantas

kai domiuos tokiais dalykais tai tikiu:)kad kazkas galejio but kokio velnio det sufotoshopinta nuotrauka ar padirbta nebent demesio stoka

...

Akys skirtos tik suvokti aplinką, o smegenys – išanalizuoti ir identifikuoti daiktus. Jei nežinosi, kas tai per daiktas, tuomet nesvarbu, kokios geros tavo akys, o smegenys priims klaidingą sprendimą. Paprasčiausias pavyzdys: žmona pamato automobilį ir sako vyrui, kokia graži mašina, vyrui paklausus, kokia tai mašina, moteris dažniausiai atsakys mėlyna, raudona ir t.t. Vyro atveju, jis ne tik pasakys markę, modelį, bet ir įvardins variklį, kilovatus ir t.t. Todėl iš nuotraukos daryti kažkokias išvadas yra visiška nesąmonė, o ir nuotraukos kokybė – apgailėtina, iš serijos: matai tai, ką nori matyti.

Juozukas

Ai pats nematai sunku patikėt kartais žurnalistai taip parašo nesamonių kad baisu

Taip pat skaitykite