Paslaptingas siluetas įspėjo senolę apie artėjančią nelaimę

paslaptinga-figuraBūtybės iš mums nežinomo pasaulio neretai pasirodo ir bando su mumis komunikuoti. Deja, ne visuomet galime suprasti siunčiamus mums ženklus. Portalo anomalija.lt skaitytoja Živilė, dalinasi paslaptingu įvykiu, kuris nutiko jos močiutei.

 

Tai įvyko maždaug prieš gerus 10 metų, deja, nepamenu kuris metų mėnuo buvo. Mano močiutė viena miegodavo mažame kambarėlyje. Tais metais savo kambaryje buvo susiruošusi daryti remontą, kurį jau buvo pradėjusi: tapetai nudraskyti, spinta, lova, komoda išnešti.

 

Ant žemės buvo patiestas čiužinys, ant kurio ji kasnakt miegodavo. Močiutė visą gyvenimą sirgdavo nepagydoma liga, ir tą dieną ji jautėsi labai blogai, tad nusprendė anksčiau eiti miegoti.

 

Kaip visada atsigulė užsiklojo, atsigulė ant šono ir užmigo. Netikėtai ją pažadino jaučiama vėsa, panaši į skersvėjį. Močiutė prabudo pagalvojusi, jog paliko atvirą langą, tačiau ji prisiminė, jog tą naktį langą ji sandariai uždarė, todėl nekreipdama dėmesio nusprendė toliau miegoti.

 

Neužilgo ji pajuto, jog nuo jos kūno kažkas lėtai traukia užklotą, pačiupusi užkloto kraštą ji stengėsi jį prisitraukti arčiau, bet stipriai traukiamas užklotas vis tolo nuo jos. Galų gale ji susinervino ir iš visų jėgų užklotą prisitraukė prie savęs, tačiau viskas pasikartojo vėl.

 

Gulint jai pasirodė, kad kažkas alsuoja virš jos ir ji atsimerkė. Būtent tada pamatė blankų žmogaus siluetą. Močiutė nebijojo tokių antgamtiškų dalykų, kadangi buvo susidūrusi su jais ir vaikystėje. Ji pabandė paklausti kas jis? Ko iš jos nori? Bet su lyg šiais žodžiais siluetas pradingo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šis į žmogų panašus padaras močiutės kambaryje pasirodė dvi naktis iš eilės, trečią naktį močiutė nebeėjo miegoti į savo kambarį, nes jai buvo nejauku. Išmiegojusi dukros miegamajame, ryte buvo išvežta į ligoninę (buvo arti mirties slenksčio).

 

Ligoninėje močiutė prabuvo dvi savaitės ir tik stebuklo dėka išgyveno. Tik grįžusi iš ligoninės močiutė papasakojo apie įvykius nutikusius jos kambaryje. Nors tiksliai nežino kas tai galėjo būti, tačiau kažkodėl pati galvoja, kad neaiški, antgamtiška būtybė bandė įspėti apie artėjančią ligos komplikaciją.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Živilė

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums!

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite