Britų šeima prašo pagalbos: name vaidenasi XVI a. pakarto vienuolio šmėkla

kede-vaiduoklisDidžiojoje Britanijoje namą įsigijusi pora netikėjo paranormaliais reiškiniais iki paskutines akimirkos. Tačiau paslaptingi dalykai kurie nutiko jiems gyvenant prieš kelis šimtmečius pastatytame name, privertė į anapusinį pasaulį pažvelgti kitaip.
 
Pasirodo, kad britai nupirko liūdnai pagarsėjusi namą, prie kurio XVI amžiuje buvo pakartas vienuolis.
 
“Juodasis vienuolis” – taip istorijoje buvo pavadintas žmogus, kuris buvo nuteistas už mergaitės išprievartavimą ir nužudymą. Nuteistas jis buvo pačia žiauriausia bausme – pakartas prie namo kuris šiuo metu yra Pontekrafro mieste Vakarų Jorkšyre.

 

Tačiau panašu, kad žiaurumu garsėjusio vienuolio šmėkla nebuvo laukiama net anapusiniame pasaulyje ir galimai užstrigo Žemėje, kur dabar terorizuoja gyvuosius.

 

Naujieji namo šeimininkai tvirtina, kad dažnai girdėdavo žingsnius, beldimus ir kitus keistus garsus. Bet vienas incidentas privertė juos ne juokais sunerimti.

 

Kai vieną dieną pas tėvus atbėgo jų 14-metė dukra ir pareiškė, kad kažkas nematomo ją tempė už plaukų žemyn laiptais, šeimos galva nutarė nieko nelaukti ir kviesti specialistus.

 

Vaiduoklių medžiotojų komanda su žinomu paranormalių reiškinių ekspertu Stevu Archibaldu tik patvirtino šeimos spėjimus, kad name jie gyvena ne vieni. Maža to, jiems net pavyko nufilmuoti kaip nežinoma jėga žemyn nustūmė vaikišką vežimėlį. Nustūmė nuo tų pačių laiptų, kur kažkas keturiolikmetę tempė už plaukų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 



 

“Kai išgirdome triukšmą, net nesupratome kas įvyko. Buvo naktis, tad teko įjungti visas šviesas. Ant laiptų pamačius gulintį vežimėlį. Stengiuosi visuomet rasti racionalų paaiškinimą, tačiau kai peržiūrėjau filmuotą medžiagą negalėjau patikėti savo akimis. Vežimėlis tiesiog paėmė ir pats nusirideno nuo laiptų, nors visi žmonės tuo metu buvo pirmame aukšte.”, – pasakojo Stevas Archibaldas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Po šio įvykio šeima nusprendė kreiptis į vietos kunigą, kuris pažadėjo padaryti viską, ką gali, kad pagaliau name įsivyrautu ramuma.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
jons

Bet tai kai daznai pasitaikanti vieta laikyti vezimeli. Masina garaze, siuksliu kibiras po kriaukle. Vaikiskas vezimelis ant laiptu. Viskas turi savo vieta.

Juozukas

Vėl gerai nesimato gal pastime kede kas nu nežinau koks siulas parištas veja papučia ir krenta

Taip pat skaitykite