Italijoje berniukas parodė kur guli jo praeitame gyvenime parašyta soneta

soneta-berniukasLiudijimų apie reinkarnaciją visame pasaulyje daugėja su lyg kiekviena diena. Daugėja ne tik pačių pasakojimų, tačiau ir įrodymu.
 
Naujausias įrodymas to, kad žmonės gali gyventi ne vieną gyvenimą atkeliavo iš mažo Italijos miestelio pavadinimu Camogli.
 
Šešiametis Arnaldo vos tik pradėjo kalbėti, vis užsimindavo apie savo gyvenimą kai jis buvo didelis. Nors tokius pasakojimus Analdo tėvai nurašydavo tiesiog vaiko vaizduotei, tačiau nesibaigiančios istorijos apie praeitą gyvenimą privertė įsiklausyti ir skeptiškai nusiteikusius tėvus.
 
“Jis vis vadindavo save Marco. Kai mes į jį kreipdavomės Arnaldo, jis vis kartodavo, kad yra Marco, o ne Arnaldo. Net pykdavo ant mūsų”, – teigė šešiamečio mama.

 

Berniuko tėvai tvirtina, kad jau nuo mažų dienų jų atžala elgdavosi taip, tarsi turėtų tam tikrus senus įpročius.

 

Mokykloje mokytojos pastebėjo, kad šešiametis viską stengiasi užrašyti ketureiliais ir trieiliais. Suprantama, kad pirmoko žinios neleisdavo to padaryti taisyklingai, tačiau matėsi užuominos į sonetų rašybos ypatumus. Kai jo paklausdavo kodėl jis taip rašo, jis atsakydavo, kad taip rašydavo kai buvo didelis.

 

Tačiau pats netikėčiausias dalykas įvyko kai šeima išsiruošė prie jūros. Važiuodami vienu Camogli keliu, Arnaldas pastebėjo apleistą pastatą ir sušuko “Mano namas!”.

 

Kai tėvai pradėjo raminti berniuką šis nesiliovė verkti ir prašė nuvežti prie jo namo, tad tėvams nieko kito nebeliko. Tiesa šeimos galva prisipažino, kad ir pačiam pasidarė įdomu kodėl taip keistai elgiasi jo sūnus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Įėjus į namo vidų, Arnaldas elgėsi taip, tarsi čia žinotų kiekvieną namo kampelį. Tėvams vis pasakojo kaip jis čia gyveno ir kaip jis mėgdavo rašyti prie žvakių šviesos.

 

Maža to, nusileidę kartu su savo atžala į namo rūsį, tėvams berniukas parodė metalinėje dėžutėje ranka rašytus eilėraščius, kurie kaip tvirtino šešiametis yra jo. Iš kur vaikas galėjo žinoti kur galima rasti vis dar neblogai išsilaikiusius rankraščius, nežinia.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kai tėvai kreipėsi į nacionalinį Italijos archyvų centrą, paaiškėjo, kad nurodytame name iki 1928 metų iš tikrųjų gyveno vyras kurio vardas buvo Marco. Vyras šeimos neturėjo, o po jo mirties valdžia negalėjo atsekti kam turi priklausyti mirusiojo turtas.

 

Berniuko, kuris atsimena savo praeitą gyvenimą atveju susidomėjo ir Virginijos universiteto mokslininkas Rachelis Martinas. Po pirmų atliktų testų, Rachelis pripažino, kad berniukas neturi polinkio meluoti, o hipnozės seansas atskleidė daug neįtikėtinų dalykų, kurie visuomenei bus atskleisti netrukus.

 

Tai jau ne pirmas atvejis pasaulyje, kai vaikus aplanko prisiminimai iš ankstesnių gyvenimų. Kadangi įrodymų apie reinkarnacijos fenomeną daugėja, tyrėjai ir mokslininkai taip pat pradėjo analizuoti šį reiškinį, tačiau kol kas vienareikšmiško atsakymo ką ir kodėl kai kurie vaikai atsimena nėra.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite