Iš trečio aukšto nukritęs lunatikas net nepabudo

lunatizmas-vyrasLunatizmas – tai yra fenomenas, kuomet gilaus miego metu žmonės atlieka sudėtingus, dažnai pasikartojančio pobūdžio veiksmus. Tuo metu jų sąmonės ir reaktyvumo lygis išlieka labai žemas, o prabudę jie nieko neatsimena.

 

Tokius žmonės dažniausiai pažadinti yra lengva, užtenka šiek tiek juos paliesti arba tiesiog pašaukti vardu, tačiau toli gražu ne visi lengvai pabunda.

 

21 metų Danijos Kopenhagos miesto gyventojas, naktį vaikščiojo per miegus ir iškrito per savo buto, esančio trečiajame aukšte langą. Vaikinas išgyveno, tačiau susilaužė ranką. Keisčiausia tai, kad skrydis iš trečio aukšto ir atviras rankos lūžis, jauno lunatiko net nepažadino. Jis miego būsenos nuėjo prie netoliese buvusio suoliuko ir ten ant jo užmigo.

 

Šis neįtikėtinas įvykis sukėlė didelę ne tik policijos, tačiau ir gydytojų, kuriuos iškvietė kaimynai, nuostabą.

 

Nukentėjusiojo vaikino sesuo, buvusi gretimame kambaryje, tarnyboms pasakojo, kad jos brolis ir anksčiau yra vaikščiojęs miegodamas, tačiau per langą iškrito pirmą kartą.

 

Vėliau gydytojai patvirtino, kad lunatiko kraujyje nebuvo aptikta nei narkotinių medžiagų, nei alkoholio.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jonukas

Aš ir mažas vaikčiojau norėjau laukan išeit bet durys buvo užrakintos bet pamenu tarpais kai ejau aš lunatikas bet daugiau nebuvo taip

Taip pat skaitykite