Gyvenau kartu su pasikorusio vyro dvasia

dvasia-posterisAr savižudžių sielos kankinasi po mirties? Kai kurie žmonių liudijimai teigia, kad toks variantas tikėtinas. Su anomalija.lt portalo skaitytojais savo paslaptinga istorija dalinasi Nijolė, kuriai prieš daugiau nei dvidešimt metu, pačiai teko susidurti su nepaaiškinamu reiškiniu. Žemiau pateikiame skaitytojos laišką.

 

Norėčiau Jums papasakoti neišgalvota istoriją, kuri atsitiko su manimi maždaug 1989 metais. Tais laikais daugelis Lietuvos žmonių važiuodavo prekiauti į Koreliją.

 

Taigi išvažiavau ir aš užsidirbti pinigų. Atvažiavus į Belomorsko miestą, išsinuomojau vieno kambario butą. Tame bute kambarys buvo su stiklu duryse, kodėl aš tai pabrėžiau, aprašysiu vėliau.

 

Pirmą nakvynes vakarą, atsigulus miegoti pajutau kaip kažkas pamažu atkelia antklodę ir gulasi šalia. Pajutau tokį šaltį, kad net negaliu aprašyti. Baime mane taip sukaustė, kad negalėjau pajudėti.

 

Mintyse galvojau, ką tokiu atveju daryti, pradėjau melstis. Sukaupus visą drąsą, šokau iš lovos, užsidegiau šviesą. Tačiau kambaryje nieko nebuvo, užtat baimės turėjau daug. Kitą vakarą jau miegojau su šviesa, nors lauke ir nebuvo taip tamsu, kadangi tuo laikotarpiu buvo baltosios naktys.

 

Po kelių dienų pas mane atvyko brolienė. Man išvykus, be nemalonių nuotykių neapsėjo ir ji. Kai sugrįžau, brolienė papasakojo, kad jai atsigulus miegoti, kažkas pradėjo “krabždėti” už kambario durų. Pakėlusi akis į duris, ji pamatė už stiklo stovinti vyro siluetą, kuris buvo apsirengęs sermėga (storas vilnonis drabužis – red. past.).

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ir taip jai teko nakvoti kelias naktis su šio buto dvasia.

 

Žinoma vedama smalsumo, kas čia gyveno prieš mus, pasiteiravau kaimynų. Pasirodo prieš mane gyvenęs vyras pasikorė tame bute. Nors fizinis vyriškio kūnas ir paliko šį pasaulį, kažkodėl jo dvasia vis gyvena tame kambaryje.

 

Baisu kai tenka susidurti su nepaaiškinamu atveju.

 

Nijolė

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums!

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Tip

Kaip tai nepaaiškinamu, jei pati laiško pabaigoje ir paaiškinai? :)

Taip pat skaitykite