Geriausias žvejo draugas – krokodilas

krokodilas-draugas53 metų žvejys iš Kosta Rikos Gilberto Graham Shedden prieš 20 metų susidraugavo su krokodilu. Patartas draugų Tarzanu Chito pravardžiuojamas tvirtas vyras jau keleris metus rengia įspūdingus šou.

 

Ši istorija prasidėjo prieš du dešimtmečius. Tarzanas Chito Parismino upėje rado iš bado mirštantį krokodilą su šautine žaizda prie dešiniosios akies. Gilberto G. Shedden beveik 5 metrų ilgio krokodilą atsinešė į namus, pavadino Pocho ir, nepaisydamas artimųjų protestų, jį prižiūrėjo.

 

„Buvau su Pocho tol, kol jis sirgo. Maitinau vištomis ir žuvimi. Miegojau kartu su juo naktimis, – tikina nuostabia gamta galinčios pasigirti Kosta Rikos gyventojas. – Norėjau, kad jis suprastų, kad ne visi žmonės yra blogi, kad kažkas jį myli“.

 

Po pusmečio Tarzanas Chito norėjo paleisti savo neįprastą draugą, tačiau Pocho šliauždavo paskui žveją. Netrukus jis tapo tikru naminiu augintiniu.

 

draugas-krokodilas

 

„Jis – mano geriausias draugas, – šypsosi Gilberto. – Nebijau jo. Žiūrime vienas į kito akis, o jis manęs nepuola.“

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Prieš ketverius metus įkalbėtas draugų Tarzanas Chito, Sarapiqui mieste pradėjo rengti šou. Su savo draugu bučiuojasi, maudosi, imituoja grumtynes, plaukioja vandenyje.

 

Amerikietiški krokodilai, koks yra Pocho, gyvena apie 70 metų. Pasak specialistų, Pocho, kaip ir jo šeimininkui, apie 50 metų.

 

Tiesa, Kosta Rikos žvejas ne vienintelis rengia analogiškus šou. Jau seniai pasaulyje žinomas Tailande, netoli Patajos miesto esanti didžiausia krokodilų ferma, kur rengiami šou su krokodilais. Ten profesionalai kiša rankas ir galvas į jų nasrus.

 



 

Šaltinis: ekstremalas.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite