Gauti signalai, kuriuos, manoma, siunčia nežemiškos protingos būtybės

ateivis-kosmosasJAV astronomai užfiksavo paslaptingus ir labai neįprastus garsus, sklindančius iš Visatos gilumos. Šie garsai, pasak mokslininkų, teikia vilčių, kad visgi kosmose egzistuoja protaujančios civilizacijos, rašo independent.co.uk.
 
“Suprantama, kad dar per anksti užtikrintai sakyti, kad šie signalai yra susiję su ateiviais, tačiau labai panašu, kad būtent taip ir yra”, – komentuoja mokslininkai.
 
Naujausioje keistų mažos žvaigždžių grupės moduliacijų analizėje pranešama, kad paslaptingi signalai, gali būti rezultatas to, kad nežemiškos protingos būtybės siekia pranešti apie savo egzistavimą. Panašiai ir Žemės mokslininkai bando pranešti apie žmonių egzistavimą, kitoms civilizacijoms.
 
Informuojama, kad specifinės moduliacijos buvo aptiktos tik 234-iose iš maždaug 2,5 milijonų žvaigždžių. Būtent todėl, kad tik labai maža žvaigždžių dalis elgiasi anomališkai, mokslininkai iškelę prielaidą apie ateiviškus signalus.

 

“Mes negalime paaiškinti to kas vyksta. Tai tikrai nėra natūralūs signalai. Labai tikėtina, kad šie signalai buvo kažkieno sukurti. Būtent kažkieno, o ne kažko.”, – tvirtina su tyrimu susipažinę ekspertai.

 

Ši analizė bus publikuota leidinyje „Publications of the Astronomical Society of the Pacific“, pavadinimu „Signals probably from Extraterrestrial Intelligence“ („Signalai, kuriuos, manoma, siunčia nežemiškos protingos būtybės“).

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ekspertas

Gal būtų galima sužinoti, koks leidinio numeris?

liosha

ir taip aisku kad visatoje egzistuoja daugybe ivairiausiu rusiu ateiviu. Man juokingi tie kurie laukia kol vyriausybe patvirtins ju egzistavima :D

Jons

Ateiviai egzistuoja tai atskristų ir nesiuntinėt signalų o kas dada skraido pas mus kokios čia lekštės?

Labas vakaras

Toks jausmas, kad iki šiol nebūvo jokiu nso ir tt, kad tik sako va gyvybė gali būti ir tt. Juk visi ir taip žino kad nieko čia nuostabaus per daug nso visokiu ir reiškiniu, tie kas logini mastyma ijungia supranta ir žino, kad ateiviai egzistuoja ir mes ne vieni^^

Taip pat skaitykite