Buvęs Illuminati narys nutekino itin slaptas šios grupės taisykles

iluminataiIlluminati egzistavimas jau seniai ne sąmokslo teorija, o įrodytas reiškinys, lygiai toks pats kaip ir slapti Bilderbergų grupės susitikimai. Nesutariama tik dėl vieno dalyko – koks yra šios grupės pagrindinis tikslas.

 

John Toddas – buvęs Illuminati narys, kuris 1970 metais prabilo apie slaptųjų organizacijų veiklą ir įtaką visame pasaulyje. Jo liudijimai truko labai neilgai. Po pasirodymo viešumoje jis buvo apkaltintas moters išprievartavimu ir uždarytas į kalėjimą 30-čiai metų. Teismo kaip ir viso kaltinimo procesas priminė cirką, kadangi nebuvo jokių realių įrodymų, kad Johnas įvykdė nusikaltimą.

 

2004 metų dokumentuose teigiama, kad Johnas kalėjime išprotėjo, tad buvo nuspręsta perkelti jį į psichiatrinę ligoninę kur jis mirė 2007 metais neaiškiomis aplinkybėmis.

 

Prieš pradedant kalbėti, Johnas parašė daug laiškų ir užslėpė juos įvairiose JAV vietose, kadangi pats netikėjo, kad jam leis ilgai gyventi. Viename laiške jis rašė:

 

“Nežinau kiek man leis gyventi po to, kai pradėsiu kalbėti. Tačiau žinau vieną, kad negaliu tylėti. Yra ir daugiau tokių, kurie nepritaria viskam, ką jie (Illuminati, – anomalija.lt past.) daro. Gal mano pavyzdys įkvėps ir kitus prabilti. Aš susitaikiau su tuo, kad savo mirtimi iš šio pasaulio neišeisiu. Galbūt dingsiu, galbūt nusižudysiu, galbūt būsiu pasodintas į kalėjimą ar paverstas psichiniu ligoniu. Ką jie pasirinks su manimi padaryti nežinau, tačiau noriu pranešti, kad iki paskutinės savo gyvenimo sekundės, buvau blaivaus proto. Netikėkite niekuo, ką apie mane sakys po mano mirties ar dingimo. Apsiginti tada jau negalėsiu, tačiau tai tikrai nebus tiesa”.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Johnas Toddas (1949 - 2007), buvęs Illulinati narys, kuris po to kai prabilo viešai, mirė neaiškiomis aplinkybėmis.

Johnas Toddas (1949 – 2007), buvęs Illulinati narys, kuris po to kai prabilo viešai, mirė neaiškiomis aplinkybėmis.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Kaip įrodymą to, kad iš tikrųjų priklauso Illuminati grupuotei, Johnas paviešino pačio George Washingtono laiško kopiją, kuriame jis kreipėsi į Bavarijos Illuminati narius 1798 metais. Laiško kopiją galima pamatyti paspaudus čia. Taip pat nepriklausomas žiniasklaidos priemones sistemingai informavo apie slaptas Bilderbergų grupės susitikimo vietas. Verta paminėti, kad Johnas visuomet nurodydavo vietas teisingai.

 

Johnas į Illuminati grupė pateko ne savo noru. Šiai grupei priklausė visa jo giminė, kuri užėmė ganėtinai aukštas vietas Illuminati hierarchijoje. Pats kažkada teigė, kad kitų kelių ten patekti nėra. Nes visi ten turi būti surišti giminės krauju.

 

Prieš savo mirtį Johnas spėjo nutekinti įvairius dalykus apie Illuminati, tačiau tikino, kad daug dalykų yra laikoma paslaptyje, o kiek kam žinių suteikiama, priklauso nuo tavo statuso pačioje grupės piramidėje. Šie žemiau išvardinti Illuminati principai ir taisyklės žinomi kiekvienam šios grupės nariui iš karto po įšventinimo.

 

Illuminati principai ir taisyklės:

 

1. Visi žmonės labiau linkę į blogį nei į gėrį.

 

2. Propaguoti liberalizmą.

 

3. Naudoti laisvės idėją sukeliant “klasių kovą”.

 

4. Bet kokios priemonės, reikalingos pasiekti iliuminatų tikslus, yra pateisinamos.

 

5. Melas įgyvendinamas teisiškai (įstatymais).

 

6. Mūsų galios šaltiniai privalo būti nepastebėti iki pat momento, kai nei gudrumu, nei prievarta nebūtų galima jiems pakenkti.

 

7. Naudoti minios psichologiją masių kontrolei.

 

8. Naudoti alkoholį, narkotikus, korupciją ir kitas blogio formas sistemingai demoralizuojant jaunimą.

 

9. Bet kokiomis priemonėmis užgrobti turtą.

 

10. Psichologiniame kare naudoti lygybės, laisvės, brolybės šūkius, skirtus masėms.

 

11. Karai turi būti pakreipti taip, kad abi kariaujančios pusės patektų į skolas, o taikos konferencijos būtų vykdomos taip, kad nė viena kariavusi pusė negautų jokių teisių į užkariautas teritorijas.

 

12. Mūsų nariai privalo naudoti turtus kandidatų atrankai ir siųsti juos į viešuosius (valdžios, visuomeninius, spaudos) postus, kuriuose jie paklustų mūsų reikalavimams ir butų naudojami kaip marionetės. Jų patarėjai bus išugdyti ir treniruoti nuo pat vaikystės pasaulio reikalų tvarkymui.

 

13. Spaudos kontrolė.

 

14. Po katastrofų agentai išeis į priekį ir pasirodys kaip masių gelbėtojai.

 

15. Sukelti pramoninę depresiją ir finansinę paniką, bedarbystę, alkį, maisto trūkumą ir naudoti visa tai masių kontrolei. Po to naudoti mases nušluojant visus tuos, kurie maišosi mūsų kelyje.

 

16. Infiltruotis į slaptųjų masonų organizaciją ir panaudoti juos iliuminatų tikslams.

 

17. Naudoti sistematišką apgaulę, naudoti puikiai skambančius šūkius, frazes ir dosnius pažadus masėms, net jei visa tai ir nėra įmanoma.

 

18. Naudoti mūsų agentus kaip patarėjus ir naudoti slaptą diplomatiją kontrolės įtvirtinimui.

 

19. Įkurti didžiules monopolijas, kuriuos prisidėtų prie vienos Pasaulio vyriausybės kontrolės.

 

20. Naudoti aukštus mokesčius ir nesąžiningą konkurenciją sukeliant ekonominę griūtį ir tam panaudojant retuosius išteklius (pvz., naftą). Organizuoti darbuotojų streikus ir remti jų priešininkus.

 

21. Apginkluoti policiją ir kareivius taip, kad jie gintų mūsų poreikius.

 

22. Pasaulinės vyriausybės nariai ir lyderiai būtų renkami direktorių.

 

23. Infiltruotis į visas visuomenės klases ir lygius, taip pat ir į vyriausybę su tikslu kvailinti ir demoralizuoti jaunimą mokant jį teorijų ir principų, kuriuos mes žinome esant klaidingiems.

 

24. Nacionaliniai ir tarptautiniai įstatymai turėtų būti naudojami civilizacijų sunaikinimui, žmonių pavergimui ir kontrolei.

 

25. Tuos kurie apie mus viešai kalba, visur vaizduoti kaip idiotus, psichiškai nesveikus žmonės. Jie privalo tapti visuomenės pajuokos objektais tam, kad niekas į juos rimtai nežiūrėtų.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Dar turiu siela

Skiepyja mus-cipus suveda, mygtuka is menulio paspaudzia ir va mes jau durniai arba grabnyciom pakvimpa. Jaunimas jau dabar didzioji dalis pusnuogiai, tetuiruoti, auskaruoti, girti ir apsinarkasine vaikstineja. Tada savizudybes o kita dalis vergo darbas ir badas. Sita organizacija jau senu seniausiai viska ivykde ir toliau sekmingai vykdo. Priesintis beprasmiska. Mintis musu irgi skaito ir kontroliuoja. Viena mums belieka. Visko atsisakyti: ignoruoti karma ir ivykdzius savo uzduoti sioje zemeje keliauti toliau, arba vel atgal cia XD. Svarbiausia sioje pragaro planetoje islikti zmogumi o jie tegul ir toliau vykdo savo tikslus vis tiek auksciau turto garbinimo, iskrypimo ir ziaurumo nepakils.

Emilika

Įdomu ka reikia veikti per ta Iliuminati.

Harley Quinn

Idomu,kodel tiems Iliuminatams taip rupi ,kad jaunimas degraduotu? :-/ Juk jeigu visi degradatai bus,tai ka jie kontroliuos? Kas pinigus uzkals visiems tiems galingiesiems??Kai vyresniuju zmoniu kartu ismirs,arba iseis i pensija,tai ka tie degradave jauni zmones sugebes,kokia nauda is ju bus?? Man cia pora punktu tai labai absurdiskai skamba. O kai kurie tai gana tiksliai aprasyta. Mes paprasti ´vergai´ nezinom ir nezinosim,kokios organizacijos yra ir kas visa pasauly valdo. Kikvienam zmogui,siandien aisku,kad siandienos politika daroma ne musu pilieciu labui.Niekas musu (mases) naklausia ir nerupi musu nuomone ir norai,o tie visi galingieji sprendzia uz mus.

Tip

Nerašo „degraduotų“. Demoralizuoti, reiškia, kad neturėtų vertybių sistemos. Tada tokie pasiruošę bet kam.

Harley Quinn

Aaaa,aisku :-) ne taip supratau,aciu uz paaiskinima…

Manau

nu manau kalba, apie bendra degradavusi jaunimą, o jau ju “išrinktieji” ir “valdys” tuos degradus, kaip piemuo gano savo banda…
o visas juodas avis i durnyna sius…

zopa

Tos taisykles tai tikras “Bullshit”

Angel
Magdeliete

Sveiki angeleliai. Ar neperaukstai ponai iliuminatai uzsikele kartele, gali ateiti laikas kai patiems reiks per ja persokti. Juk jeigu yra pradzia, tai yra ir pabaiga. Bukite palaiminti. Ramybes , meiles ir taikos zemes zmonems.

ichtiandras

kaimiete

Ksena

Pilnai tikiu!

Skaitytojas

Zmones kurie mano kad pasauly nera tokiu dalyku kaip kazkokios sektos kitos civilizacios ar kazkokios kitos gyvybes formos yra primityvus nes tiesiog ju smegenys nelinkusios kapstyt giliau jiems tik pavalgyt pamiegot nueit i darba ir viskas

...

Na matai, yra, nėra, vyksta tai, ar nevyksta, kas iš to? Nuo mūsų sistema nepriklauso. Ar sustabdysi traukinį iššokęs ant bėgių? Jeigu tu nesi tame traukinyje, vadinasi tau ne pakeliui. Lieka tik vienas klausimas: ar būsi šeriamas, ar maisto susirasi pats? Aš asmeniškai lietuviškos televizijos nežiūriu, nes ten rodomos laidos apie asocialius žmones. Kodėl mane asmeniškai turėtų liesti žemesnio sluoksnio asmenys: degradavę, narkomanai, alkoholikai, psichiškai nesveiki? Laidos, straipsniai apie emigrantų gyvenimą “stebuklų šalyje”. Dabar vyksta agitacijos į seimą, ar turėčiau eiti ir gaišti savo laiką, kad kažkuriam pavyktų prie skanesnio ėdesio prieiti? Jie jau po rinkimų susidarys koalicijas ir pasidalins… Skaityti daugiau »

Enki

Na, jei nenori gaišti laiko bergždžiai balsuodamas už kažką tai gali nueiti ir balsavimo kabinose prirašyti papildomą pasirinkimą, pvz. “Savo balso neduodu niekam”. Dar galima tokį papildomą paaiškinimą prirašyti “demokratinėje valstybėje demokratinio balsavimo metu turi būti suteikta teisė balsuoti už “nieką”, t.y. tuo atvėju, kai nei vienas kandidatas nėra tinkamas, piliečiai reikalauja naujų, nepriklausomų dabartinėms partijos, kandidatų.”. Na arba kažkas panašaus. Gal žmonės susimastys. Žinai kame yra problema, gyvenant sau neatsiribosi nuo kitų, nes tavo aplinka yra atvaizduojama aplinkinių žmonių, ir jeigu visi gyvena blogai, reiškia ir tau neleis gerai gyventi (ar tai būtų kaimynai, ar kolegos darbe, ar tavo… Skaityti daugiau »

Tip

Koks skirtumas ką įrašysi? Biuletenis bus išmestas į šiukšlių dėžę kaip sugadintas ir jokios įtakos nedarys. Tai tas pats kaip neiti balsuoti iš vis. Jei visi sugadintų arba jei visi neitų, tada efektas būtų ir tai reikštų, kad žmonės jau pribrendo pasakyti, jog tokia sistema jų netenkina. Kol kas to nebus, o tai tik reiškia, kad dar sąmoningumas per žemas.
Dabar daugiausiai balsų gaus LVŽS, kaip dar nebuvę valdžioje ir jei pasiteisins principas „drakonas mirė, tegyvuoja drakonas“, tada gal įvyks sąmoningumo pokyčiai?

Enki

Žmonės nepribręs jeigu nežinos, jog įmanoma kitokia realybė. Skirtumas tarp tų, kurie žino, jog sistema neveikia, ir tų, kurie nežino arba nenori žinoti, yra tas, jog pirmieji turi atsakomybę skleisti tiesą nepriklausomoai nuo to, ar kiti apie ją nori žinoti. Kaip žmogus gali pribręsti prie kažko jeigu jis neturi laiko brendimui? Vidutinio žmogaus gyvenimas sukasi aplink išgyvenimą, jis turi uždirbti pinigus, o dirbdamas didžiają dalį dienos, po darbo jis tiesiog neturi energijos aiškintis kas tai yra demokratija, ekonomika, teisė, edukacija (ir pan.) ir kaip tas viskas veikia. Jis net neturi laiko savo vaikams auklėti, ką jau kalbėti apie sudėtingesnus dalykus,… Skaityti daugiau »

laura

Na va, tipiskas litofcas.. ” nuo musu sistema nepriklauso”.. Butent del tokio mastymo ir liksim ten kur esam. Avys, nesugebancios pakovoti uz save. kol mastysim tol viskas bus tik liudniau. Bet deja zmones nesupranta kad butent nuo ju viskas ir priklauso. Taves, manes ir dar kitu..

Taip pat skaitykite