Autizmas ir Šuolis sąmonės evoliucijoje: Žemėje vyksta kažkas neįtikėtino

autizmas-indigoKiekvienam reginčiam ir mąstančiam akivaizdu, kad gyvenimas ir visuomenė sparčiai keičiasi. Vaikai su naujais ir ypatingais gebėjimais ateina į pasaulį. Ypatingi vaikai reiškia besikeičiančią sąmonę, rašo Viktorija Šimašiūtė tinklalapyje gyvenusumeile.lt.

 

Pastaruoju metu pasaulyje pastebimas autizmo atvejų padidėjimas, kas nebuvo fiksuojama prieš kelis dešimtmečius. Vienas iš 38 vaikų, kurie gimsta šiandien, sakoma, turi autizmą. Kaip daugelis yra patyręs, autizmas yra būsena, kuri, be abejonės, atima daug dėmesio ir energijos iš tėvų, šeimos, mokytojų.

 

Ar gali autizmas būti daugiau, nei tik nervinio vystymosi sutrikimas? Kas jei autistinė būsena reprezentuoja ne defektą, kurį mes turime pataisyti, bet signalą apie didelį šuolį sąmonės evoliucijoje?

 

Kas yra sąmonės evoliucija?

 

Ilgai žmonija gyveno kultūroje, kuri pervertina racionalumą, teorinius įrodymus ir faktinę analizę, nevertindama tikrojo kūrybinio mąstymo, subtiliosios patirties įrodymų, vidinio žinojimo pojūčio arba sąmoningumo – pokyčio suvokimo, kuris transformuoja visą žmogaus realybės suvokimą.

 

Dabar mes priėjome kritinį tašką savo evoliucijoje, kai mes turime pasirinkti, kuria kryptimi mes toliau einame, kai mes privalome pažvelgti į savo vidų ir nuspręsti, kuo mes norime tapti. Kaip visais pokyčio laikais, yra tie, kurie rodo kelią, tie, kurie veda keliu. Ar nauji vaikai, tame tarpe ir turintys „autistinę būseną“, gali būti vieni iš jų?

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

„Mūsų planeta labai ilgą laiką buvo ypač „protinėje“, arba „psichinėje“ būsenoje. Kaip tik šiuo metu ji juda iš jos, kas labai gąsdina daugelį žmonių, išgirdus, kad planeta juda iš „proto“ būsenos, kai taip ilgai, nuo pat Atlantidos laikų, mes buvome prote. Per darbą, kurį jūs darote, kurį daro kiti, dabar mes judame už proto, į tai, kas vadinama „intuicija“, „žinojimu“, į tikrą kūrybingumą, ne vien tik proto kūrybingumą (nors iš tikrųjų nėra tokio dalyko).“ ~ Adamus Saint-Germain per Geoffrey Hoppe

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

„Žmonija yra ant paties krašto evoliucinio šuolio sąmonėje, į visiškai naują mąstymo ir buvimo būdą, kuris pastatys mus aukščiau šiuolaikinio „žmogaus“ suvokimo, nes šiuolaikinis žmogus yra aukščiau už mūsų akmens amžiaus protėvius. Maždaug iki dabar evoliucijos jėgos žmonijai buvo išorinės.

 

Nesvarbu, ar mes galvosime apie jas, kaip apie iš esmės fizines/ biologines ar kaip apie iš esmės dvasines, bet kuriuo atveju, mes sąmoningai nenukreipėme savo pačių evoliucijos kurso. Tai paprasčiausiai kelionė mus čia atvedė. Bet daugiau nebe. Iš šio taško pirmyn mes sąmoningai dalyvaujame, nukreipdami savo pačių evoliuciją.“ ~ Gregory Ellison

 

Ką šios nuostabios „autistinės“ būtybės turi mums parodyti?

 

Jei jūs kada nors pažinojote arba bendravote su „autistiniu“ asmeniu, jūs žinote, kad yra kažkas ypatingo juose, jūs galite tai jausti. Jie jus įtraukia į dabartinę akimirką tokiu būdu, kaip negali niekas kitas, ir suvilioja į erdvę toli nuo jūsų proto rūpesčių. Iššūkiai su tais, kurie yra „autistinės“ būsenos, iškyla tuomet, kai jūs bandote nustatyti ir nustatote jiems taisykles bei apribojimus šios mūsų sukurtos realybės. Bet jei tik jūs atsisakysite prisirišimo prie to, kaip „dalykai turi būti“, arba paprasčiausiai leisite akimirkai įvykti, kaip ji nori atsiskleisti, šios gražios būtybės nuves jus į daug didingesnę erdvę, nei ta, kurioje jūs dabar esate.

 

„Aš daugiau nebevadinu autizmo liga. Mano suvokimas išsivystė. Dabar aš žinau, kad autizmo būsena yra čia su mumis daugybe būdų, kaip dovana. Jei mes noriai pažvelgsime, mūsų „autistiniai“ broliai ir seserys gali mums duoti įžvalgą į ateitį – į galimą pasaulį, kuris nėra “varomas“ mūsų asmenybių ir ego. Mes galime pamatyti grožio, ryšio ir artistiškumo pasaulį, priešingai, nei mūsų asmeninės-sąmonės ir komercijos pasaulį. Mes galime pamatyti galimybę dvasinio bendravimo vienas su kitu, pagarbos kiekvienai akimirkai, gydančios besąlyginės meilės galios.“~ Lori Shayew

 

Kaip galima padėti esantiems „autistinėje“ būsenoje?

 

Autizmo gydymas / pripažinimas apima kūrybingumą. Norint padėti tiems, kurie yra „autistinėje“ būsenoje, būtina įtrauki juos į kūrybingumą, teigia Adamus Saint-Germain.

 

„Tie, kurie turi autizmą, patiria sunkumą su jų nervų sistemos vystymųsi, proto įtaka, be to, jie yra ypač jautrūs, nes daugelis iš jų yra čia, Žemėje, pirmą kartą, jie yra labai jautrūs visam šios planetos energetiniam triukšmui, užterštumui ir ypač „proto“ būsenai. Jie žino, kad tai nėra gerai, panašiai, kaip kad jūs tai žinote, bet jūs priverčiate save su tuo susitaikyti.

 

Jie priešinasi, jie sako „Ne“, jiems reikia to kūrybingumo, kad padėtų sau ir planetai išeiti už proto ribų. Protu paremtose šeimose, mokyklose, psichologinėse programose, tie, kurie yra autistinės būsenos iš tikrųjų yra iššūkis, nes visi jie bando juo nukreipti pagal protą. Jie tiesiog nebus, jie išeis, paliks kūną anksčiau laiko, negu susitaikys paklusti proto orientacijai.

 

Jie turi turėti kūrybingumo – ar tai per meną, muziką, šokį, bet kokio tipo išraiškos būdą. Jie yra savo geriausioje būsenoje tuomet, kai yra sumažintas išorinis triukšmas, išoriniai stimulai, ateinantys iš protinės visuomenės, ir kai yra atvira bei laisva išraiška, net jei tai apima rėkimą, šaukimą ar elgesį už ribų, kas gali būti laikoma „nenormalu“.

 

Tam tikru būdu jie labai tarnauja planetai, nes yra tie, kurie padės pereiti pro proto barjerą. Tie iš jūsų, kurie turi ar žino austinius vaikus arba pažįstate autistinius vaikus, sustokite akimirkai ir atpažinkite, ką jie iš tikrųjų daro – jie yra tokios pat sielos būtybės, kaip ir jūs, jie prisiėmė labai sunkią ir labai daug iššūkių reikalaujančią energiją – ir būtinai liaukitės vertę juos prisitaikyti prie mokyklų, psichologinių programų ar proto įtakos.“

 

Adamus pažymi, kad taip pat tai turėtų būti ženklas visiems kitiems. „Jūs kovojote daugybe būdų, jums atsibodo proto gyvenimas, jūs norite daugiau, bet bijote išeiti iš ribų, todėl jūs pasiliekate jose ir jūs esate labai susierzinęs…“ – raktas į išsigelbėjimą gali būti kūrybingumas. Kūrybingumas nebūtinai reiškia tradicinius būdus, kaip piešimas, dailė, muzika, tai nauji kūrybingumo būdai, kaip jūs galite geriausiai save išreikšti: „“Mmm“ – pajauti akimirką ir paskui atsitrauki – „Ką kiti pagalvos, pagalvos, kad aš išprotėjęs“… Atpažįstate save?

 

Kai pirminis žmogaus impulsas kurti ir vystytis yra atsukamas į destrukciją ir žmonės tampa svetimi patys sau, vyksta visuomenės tragedija. Tai pastebėdami ir suvokdami, mes turime aktyviai ieškoti būdų, kaip prisitaikyti, ieškoti naujų vienas kito supratimo ir komunikavimo būdų bei kurti tinkamas sąlygas visuomenei sėkmingai vystytis, kad paremtume sveiką žmonijos ir Žemės evoliuciją. Būkite savimi, būkite kūrybingi.

 

Straipsnio autorė: Viktorija Šimašiūtė, šaltinis: gyvenusumeile.lt

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Cukrius

Kaip galima padėti esantiems „autistinėje“ būsenoje?. Gal pagalbos reikia mums ?……

Slapyvardis

Jie tiesiog kitokie, ypatingi … Autorė išskyrė tik autizmo sindromą turinčius vaikus, o kur likusieji, menas, jo terapija lygiai vienodai – reikalinga visiems neįgaliesiems. Prie ko samone? Ir šuolis revoliucijoje? Straipsnis visiskšai nepagrindė straipsnio pavadinimo.

Tetis

Gal jus tiesiog nesugebate izvelgti to kas parasyta. Suprantat savaip.

lina

turim seimoje berniuka su autizmo sindromu, nuo mazens jis yra kitoks, tartum ne siam pasauliui priklauso, sunku su juo bendrauti, bet jis protingas vaikas, turi puikia atminti, klausa, jam lengva bendrauti su kompu. Pvz. jis nesupranta kas tai yra pestis, mustis.

pelėda

Ps. mano anūką psichiatras pavadino hyperaktyviu.Tėvai tą dar nežino, bėda gali būti ta, kad jo tėvai labai mėgsta gerti įvairias tabletes.Tad , paklausę gydytojų patarimo, nesuprasdami berniuko gerų norų ,gali pradėti gydymą psichotropiniais vaistais

pelėda

Aš turbut šiame tinklapyje nesu rašiusi, kad turiu Mokytojos kvalifikaciją ir esu praėjusi savo laiku vaikų amžių tarpsnių psichologiją, Kadangi taip susiklostė gyvenimas, turėjau sąlygas iki vienų metų auginti savo anūkėlę [ kuri mane vadino mylima]]Aš ją ugdžiau ,remiantis JAV paremta vaikų auklėjimo metodiką, bet įkvėpimo sėmiausi iš filmų ,,PASKUTINIS ŽENTO IŠ BANDYMAS ” ir <<Ką šneka vaikai.. Žinokit ,viskas vyksta, taip kaip parodyta filme. Bet tai, lengvesnio charakterio bei savo laiku praėję [ ten viršuje paklusnumo, taip vadinamą saulytės mokyklą]] 2015 m, gimė anūkas. ŠIĄ savaitę turėjau galimybę keletą dienų pabendrauti su juo.Pirmiausiai nusileidau iki jo lygio, laksčiau su… Skaityti daugiau »

Nuomonius

Kodėl nenorite daugiau plėstis, taip įdomiai parašėt, ir nutraukėt minti?

Miego fazė

Būtų idomu išgirsti tesinį.

Aneta

Esat faina močiutė.Super,bet artimieji materialistai,tai vargu ar jus supras.

tramvajai

Prašau Jūsų – tęskite!

Juozukas

Nieko naujo o tiek prirašyt vajezau

Ortas

Juozuk, tavo meslini komentarai nenesa jokios vertes. Gal daugiau nekomentuok, ka? Str idomus. Aciu

Algis

Sakai nieko naujo. O norėtum kažko naujo? Štai išmok pasirinkti informaciją, kuri tau bus nauja, tai ir bus naujai išmokta pamoka. Na, o pakol rašai, kad nieko naujo – nieko naujo niekur ir nerasi, nes lipi ant to paties grėblio ir kalbi tuos pačius žodžius vietoj to, kad ką nors naujo išmoktum.

Taip pat skaitykite