Prieš 300 metų mirusi mergaitė atmerkė akis

santa-inocenciaPrieš 300 metų nuo tėvo rankos mirusi mergaitė vėl atmerkė akis. Turistams besilankant Gvadalacharos katedroje, Meksikoje, nutiko kai kas neįtikėtino. Santa Inocencia (liet. Šventa Nekaltąja) vadinama mergaitė, gulinti stikliniame karste, staiga atsimerkė. Visa tai užfiksavo turisto kamera, rašo portalas alfa.lt.

 

Iš pirmo žvilgsnio velionės palaikai primena statulą: jie mažai apirę, nes buvo apdoroti vašku; šviesūs drabužėliai ir plaukai, kurie atrodo it tikri. Apie šią mergaitę sklando daug legendų, tačiau viena visgi yra įtikinamiausia.

 

Meksikoje gimusi mergaitė buvo pasišventusi Dievui ir norėjo, kad jai būtų suteikta Pirmoji Komunija, tačiau jos tėvas griežtai uždraudė tai padaryti. Kai vienuolės pasiūlė mergaitei prisijungti prie jų, apie tai sužinojęs tėvas įsiuto ir mirtinai subadė ją peiliu. Vietiniai gyventojai nunešė mergaitės kūną į katedrą, kurioje ji tapo gilios meilės Dievui simboliu.

 

Paviešinus turisto užfiksuotą vaizdo įrašą, žmonės sukluso ir susimąstė. Vieni galvoja, jog vaizdo įrašas sumontuotas, o kiti šventai tiki, kad tai ženklas iš anapus.

 



 

Parengė: Laurita Putnaitė

 

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Lina

Nesubadė tėvas jos, tiesiov užmigo ta mergaitė letargo miegu, visi galvojo kad ji mire, bet nemire
Žmones, logiškai mastykit!

nesvarbu

Jo pritariu

lele

mano byrka po 300 metu pagaliau atsistojo, geriam sampana !!!

Jons

Aš nematau kur čia prasimerke jei montažas tai turistam pritraukti

Wellin

Pamiegojo tai ir pabudo

c19

Joks 300 m. lavonas nemirksi nebent yra vampyras: D

balsas

Istorija ziauri. Na bet tikrai ten niekas nemirksejo, kad ir kaip atrodo vaizdo medziagoje. Montazas, kadras po kadro apdorojamas ir taip butent sukuriamas norimas efektas. Zinoma zmonems nieko apie montaza nezinantiems tai tarsi stebuklas. Na juk reiketu pirmiausia atmesti tokius dalykus kaip tas pats MONTAZAS, SPECIALIEJI EFEKTAI, TRIUKAI, MAGIJA…, jog tokiais dalykais galetum is tikruju patiketi.

Taip pat skaitykite