Per Rugsėjo 11-osios aukų pagerbimo ceremoniją, danguje pasirodė Jėzaus siluetas

niujorkas-richardasPasaulį sukrėtusi rugsėjo 11-oji įsiminė tikriausiai kiekvienam. Tai buvo diena, kuri pakeitė daugelių žmonių likimus.

 

Kiekvienais metais ten kur stovėjo dangoraižiai vyksta aukų pagerbimo ceremonija. Ar gali taip būti, kad ne tik matomas pasaulis gedi žuvusiuosius?

 

JAV gyvenančiam fotografui Richardui McCormackui pavyko užfiksuoti paslaptingą ir kartu neįtikėtiną vaizdą virš vietos kur stovėjo Pasaulio Prekybos centrai.

 

Tą pačią akimirką, kai dangų nušvietė galingas šviesos šaltinis, Richardas padarė kelias nuotraukas. Tačiau net nesitikėjo, kad jam pavyks nufotografuoti ne tik pagerbimo ceremonijos pradžią.

 

Per rugsėjo 11-osios aukų pagerbimo ceremoniją, danguje pasirodė paslaptinga būtybė.

Per rugsėjo 11-osios aukų pagerbimo ceremoniją, danguje pasirodė paslaptinga būtybė.

 

Vienoje iš Richardo darytų nuotraukų, aiškiai matomas apšviestas šviesos siluetas danguje. Kas galėjo būti taip aukštai tiksliai nežino niekas, tačiau tūkstančiai žmonių pradėjo tikėti, kad tokia liūdna akimirka, prie gedulo prisijungė ir aukštesnės jėgos.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

“Kas tai? Dievas? Jėzus? Kas gedi kartu danguje su visais pasaulio žmonėmis?”, – klausimą uždavė fotografas.

 



Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
...

Dievas gali egzistuoti. Bet mano teorija dėl jo būtų kiek kitokia. Aš jį tapatinčiau su sielomis. Nėra galutinai įrodyta ar siela egzistuoja. Bet mano manymu, jei jos egzistuoja, tai Dievas yra kažkas tarp mūsų pasaulio ir kito pasaulio. Kaip ir teorija, jog gyvename hologramoje, mūsų siela, tai informacija, kuri perkeliama kitur, o tas “Dievas” atsakingas būtent už informacijos perkėlimą. Suprantamiau kalbant internetinėje erdvėje informacijos “Dievu” būtų galima vadinti serverius, kur viskas patalpinta. Tačiau bet kada tą informaciją galima perkelti į kitą serverį kaip ir ją sunaikinti. Todėl manau, kad Dievas yra, jo tikslas yra tiesiog pasirūpinti informacija – sielomis, kad… Skaityti daugiau »

Teisingai

Avelėms reikia tikėti vienad rašė tai Blue beam

Jons

Ydomu jei nepgaule pasaulis pilnas keistenybių

jo

Tai, kad man į hologramą panašu. Iš apačios eina šviesa, o tai akivaizdžiai hologramos projektuojama šviesa iš apačios.

Skywalker

Aha,Jezus…Kodel ne NSO si karta…:D

Taip pat skaitykite