Motina 8 metus laikė mirusio sūnaus kūną galvodama, kad jis gyvas

hitchkokKartais siaubo filmų scenarijai yra kur kas arčiau negu mums gali atrodyti.

 

Niujorke, Bruklino rajone gyvenanti senjore nusidegino savo namuose ir buvo nugabenta į ligoninę. Ten jai nustatytė pirmo laipsnio nudegimą ir paguldė į palatą.

 

Kai ligoninės darbuotojai sugrįžo į jos gyvenamą vietą paimti moters asmeninių daiktų, jų laukė netikėtas siurprizas. Viename kambaryje ant fotelio sėdėjo jau suiręs nenustatyto žmogaus lavonas.

 

Atlikus ekspertizė, paaiškėjo, kad tai nusideginusios moters sūnaus kūnas, kuris taip ir nebuvo palaidotas.

 

Pasak moters kaimynų, ši niekada su niekuo nebendravo ir gyveno atsiskyrėlišką gyvenimą. Kada paskutinį kartą matė jos sūnų, kaimynai nurodyti negalėjo.

 

Paaiškėjo, kad sūnūs mirė sulaukęs 50 metų dėl patirto infarkto prieš 8 metus. Tačiau vietoje to, kad palaidoti savo sūnų, moteris nusprendė ir toliau juo rūpintis. Pareigūnams moteris prisipažino, kad savo mirusį sūnų prausdavo, aprengdavo, kalbėjosi ir net guldė lavoną miegoti.

 

Po to kai kūnas galutinai suiro, jis buvo paliktas ant fotelio priešais televizorių.

 

“Ji visuomet atrodydavo keista. Niekada nesisveikindavo, o kai eidavo kur nors žiūrėdavo tik po savo kojomis. Net galvos nepakeldavo”, – vietos žurnalistams pasakojo moters kaimynai.

 

Prieš moterį buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neatsakingo elgesio, tačiau greičiausiai jai bus paskirta psichiatrinė analizė.

 

Vietos bendruomenė su šia istorija susiejo net legendinį Alfredo Hičkoko 1960 m. siaubo filmą, „Psichopatas“, kuriame pagrindinis herojus Normanas Beitsas gyveno viename name kartu su savo mirusia motina.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Tokius žmones reikia i durnyna uždaryti bet kad laikyti namuose negyva sunu juk lavonai pradeda smirdeti ir sustinge reikia su tuo susitaikyti negalima laikyti savo mylima žmogu namuose kuris yra mires

faktai

Ne nu cia ziauriai su sunum, idomu kaip aplinkiniai to nepastebi…. dingo sunus , o nepalaidotas…. ziauru

WASD

Nesąmonė…. nesąmonė…. Kam sąmonė, kam ne. Čia ne paukščių bičių mėšlo puslapis kuris būtų skirtas “jaunuoliams nuo 9 iki 13 metų amžiaus”. Jeigu tinklapio turinys nepatinka tai neskaitykit. Pasaulis pilnas š*do, bet ne visi drįsta apie tą š*dą kalbėt.

Pagieža

Tikrai taip! O ta tai tikrai psichė, jos vieta beprotnamy

Taip pat skaitykite