Gėlių horoskopas – kuriai gėlei galite save priskirti ir ką tai reiškia?

astro-gelesAr žinojote, kad priklausomai nuo gimimo datos, astrologai suriša žmones su tam tikromis gėlėmis? Maža to, šios priskirtos gėlės atskleidžia labai daug detalių apie žmogaus charakterį ir jo būdą, rašo projektas gyvenimokodas.lt.
 
Žemiau galite sužinoti pagal savo gimimo datą kuriai gėlei priklausote ir ką ji atskleidžia apie Jus arba Jūsų mylimą žmogų.
 
Geltonasis gencijonas (sausio 1-10 d.) Tai vasariška gėlė, mėgstanti šilumą.Šiam tipui priskiriami žmonės atrodo paslaptingi, nors iš tiesų viduje visiškai paprasti. Dažnai uždaro būdo, mažakalbiai. Žino, ko nori, ir atkakliai siekia savo tikslo. Jautrūs oro permainoms, šalčiams.
 
Dagys (sausio 11-20 d.) Tai paprastas pievų augalas, turintis apsauginius spyglius.Šiam tipui priskiriami žmonės dažniausiai nesiskiria iš minios, jiems sunku atkreipti priešingos lyties dėmesį, reikia įdėti daug pastangų. Jie linkę prisigalvoti neįveikiamų užduočių ir kliūčių.Gana patiklūs, klauso kitų patarimų, todėl kitiems patars, gali atsisakyti savo sumanymų. Šie žmonės paprasti, geri, nuoširdūs. Gali būti puikūs draugai, globėjai.
 
Šlamutis (sausio 21-31 d.) Smulkutis augalas, žydintis mažais geltonais žiedeliais.Šio tipo žmonės kuklūs, tačiau mėgstantys patraukti kitų dėmesį savo rengimosi stiliumi. Įdėmiai seka madą. Neretai kiti žmonės pavydi jiems žavingumo ir elegancijos. Šie žmonės tvirti, turi daug energijos ir stiprią valią, kad įveiktų visus kelyje pasitaikančius sunkumus.
 
Amalas (vasario 1-10 d.) Tai parazituojantis augalas, augdamas apraizgantis kitus. Šiam tipui priskiriami žmonės yra lengvabūdiški, nepastovūs, impulsyvaus elgesio. Jie turi galių sužavėti ir pririšti prie savęs bet kurį kitos lyties atstovą, netgi labai išdidų ir savarankišką. Dažniausiai mėgsta sportuoti. Yra kūrybiški, originalūs, nuolat turi įdomių idėjų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šunvyšnė (vasario 11-19 d.) Tai krūminis augalas, mezgantis juodas uogas.Šiam tipui priskiriami žmonės yra kuklūs, nedrąsūs. Norint suvilioti tokią moterį, gali prireikti daug kantrybės ir pastangų. Ji ilgai kratysis bet kokio gerbėjo. Šio tipo vyrai daug dirba, tačiau nebeprasmiškai, juodu darbu pasiekia tai, ko nori.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Mimoza (vasario 20-29 d.) Tai jautrus vėjui pievų augalas, žydintis nedideliais geltonais žiedeliais.Šiam tipui priskiriami žmonės taip pat yra labai jautrūs. Jie sunkiai pakelia kritiką. Jiems ypač skaudu, kai kritikuojamas ar nevertinamas jų darbas. Jiems labai rūpi karjera. Dėl norimo darbo, norimos užduoties jie pasiryžę atiduoti visas savo jėgas. Šio tipo žmonės jautrūs ir fiziškai, tad neretai jų sveikata silpna, jie dažnai serga.

 

Aguona (kovo 1-10 d.) Tai graži, raudonai žydinti gėlė, kuri subrandina sėklas, naudojamas maistui. Nesubrendę sėklos veikia kaip narkotinė medžiaga. Šiam tipui priskiriami žmonės, kaip aguona turi galių apkvaišinti kitus. Dėl jų kiti dažnai eina iš proto, nori jų meilės, paramos. Iš tiesų šiems žmonės patiems stinga pasitikėjimo ir valios siekti užsibrėžtų tikslų. Šio tipo žmonių jautrus organizmas. Jiems patariama valgyti mažiau mėsos, o daugiau vaisių.

 

Lelija (kovo 11-20 d.) Tai didelių oranžinės ar baltos spalvos žiedų darželio gėlė, kiek aštroko kvapo.Šio tipo žmonės paslaptingi. Jiems būdingas įgimtas žavesys. Jie nepastovūs, mėgsta flirtuoti, neretai įsivelia į melagystes. Mėgsta turėti daug gerbėjų, bet išlikti savarankiški. Sugeba būti laimingi, džiaugtis kiekviena diena.

 

Rusmenė (kovo 21-31 d.) Tai nedidelis augalas, aukštu stiebu, žydintis smulkiais baltai gelsvais žiedeliais.Šio tipo žmonės ryžtingi, aktyviai siekiantys tikslų. Jie daug, kruopščiai ir kantriai dirba, nepasiduoda, kol randa išeitį net iš sudėtingiausių situacijų. Jų jautri nervų sistema, neretai dėl tobūdingi galvos skausmai.

 

Magnolija (balandžio 1-10 d.) Egzotiška krūminė gėlė. Šio tipo žmonės išdidūs, siekia pirmauti. Tačiau jiems tai sunkiai pavyksta. Jie užsispyrę, nepasitikintys kitais, nemėgsta klausyti kitų patarimų.

 

Hortenzija (balandžio 11-20 d.) Graži krūminė gėlė didelėmis baltų, gelsvų ar rausvų žiedų kekėmis.Šio tipo žmonės labai dvasingi, nuolat ieškantys teisybės, kovojantys dėl jos. Jie geraširdiški, puikūs globėjai, užtarėjai. Tačiau dažnai jie gali tik paguosti, o ne suteikti pagalbą, kurios iš jų tikisi kiti.

 

Jurginas (balandžio 21-30 d.) Darželio gėlė įvairių spalvų margais žiedais.Šio tipo žmonės siekia harmonijos, idealo. Dažnai siekdami tokių idealų nukenčia, nes gyvenimas nėra toks tobulas, kokio jie norėtų. Dažniausiai jie nėra iniciatyvūs, gyvena tuo, ką jiems likimas duoda. Jiems derėtų labiau savimi pasitikėti ir siekti savo tikslų.

 

Pakalnutė (gegužės 1-10 d.) Tai nedidelė, paprastutė, tačiau itin kvapni miško gėlytė.Šio tipo žmonės yra paprasti, atviri, patiklūs. Dėl to jie gali nukentėti nuo kitų. Jiems reikia ramybės, saugumo. Gerai sekasi darbe, tačiau skubus darbas ir įtampa juos vargina.

 

Portulaka (gegužės 11-21 d.) Smulkutė, gražių rausvų žiedelių gėlė.Šio tipo žmonės nepasitiki savo jėgomis, yra itin atsargūs, bijantys apgaulės. Tokia pasitikėjimo stoka gali supykdyti artimus žmones. Su jais sunkoka sugyventi, mat nuolat reikia įrodinėti, kad negresia joks pavojus, kad gyvenimas nėra toks jau blogais, kaip jiems atrodo ir pan.

 

Ramunė (gegužės 22-31 d.) Paprasta baltažiedė pievų gėlė, iš kurios lapelių populiaru burti: myli – nemyli.Šio tipo žmonės uždari, sunkiai perprantami. Sunkiai suprasi, ką jie galvoja, ko siekia, ką jaučia (kaip skinant ramunės lapelius – myli ar nemyli?). Dažniausiai yra žavūs ir savo žavesiu galėtų nurungti konkurentus. Tačiau mėgsta pasivaržyti įvairiose srityse, įrodyti, kad daug ką sugeba.

 

Varpelis (birželio 1-11 d.) Trapi, jautri, gražių violetinių ar baltų varpelio formos žiedų pievų gėlė.Šio tipo žmonės ypač jautrūs bet kokioms permainoms. Jie konservatyvūs, mėgstantys ramybę, stabilumą. Sunkiai pakelia keliones. Jei reikia kur nors vykti, pageidautina traukiniu, jokiu būdu ne lėktuvu. Svarbiausia jiems – sukurti tvirtą, harmoningą šeimą.

 

Saulutė (birželio 12-21 d.) Nedidelė apvalių žiedelių darželio gėlė.Šie žmonės ramaus charakterio, tylūs, tingūs ir namisėdos. Ne itin kūrybingi ir neromantiški, gali būti nuobodoki. Nepaisant tokio ramaus būdo, jiems pavyksta pasiekti savo tikslą. Nors patys yra mažakalbiai, mėgsta klausytis gandų ir apkalbų.

 

Tulpė (birželio 22-liepos 1 d.) Paprasta ir savaip graži, populiari darželio gėlė.Šio tipo žmonės energingi, tvirti, žavūs. Tokie vyrai dažnai būna mergišiai. Moterys nepatiklios, reiklios. Norint jas užkariauti, reikia daug pastangų, o ir vėliau su jomis gyventi sunku, nuolat reikia rodyti joms dėmesį ir meilę.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite