Ekspertai tvirtina, kad Marse nufotografuota gyvatė

marsas-gyvateNuotraukų analizės ekspertai kartu su paranormalių reiškinių grupės “SecureTeam” atstovais tvirtina, kad NASA marsaeigis “Curiosity” nufotografavo ne ką kitką, o gyvį, labai panašu į gyvatę.

 

Prieš kelias savaitės NASA viešai publikavo savo internetinėje svetainėje labai aukštos kokybės Marso kraštovaizdžio nuotraukas.

 

Iš karto po jų paviešinimo, astronomai pabrėžė, kad Marso kraštovaizdis, tikrai neprimena negyvenamos planetos klimato. O tam tikri reiškiniai, kaip matomas mėlynas dangus ar rasos pėdsakai, gali liudyti, kad raudonoji planeta gali slėpti kur kas daugiau, negu mes nutuokiame.

 

Teorijos, kad Žemės gyvybė atkeliavo iš Marso gali būti ne iš piršto laužtos. Būtent naujoje aukštos kokybės nuotraukoje ekspertai atkreipė dėmesį į vieną keistą fragmentą, kuriame matomas gyvis, primenantis gyvatę.

 

Analizuojant nuotrauką buvo atmesti variantai, kad tai tik nuotraukos redagavimo klaida.

 

Gyvis meta šešėlį, turi uodegą ir maža to, galima įžvelgti ir paslaptingo gyvio galvą.

 

“Jeigu turėsime omenyje tai, kad Marse yra vandens pėdsakai, planeta turi savo atmosferą, tai nenustebčiau, kad kažkokie organizmai galėjo prisitaikyti prie šios planetos klimato. Klausimas tik vienas, ar ten gali būti ir protaujančios gyvybės?”, – retorišką klausimą uždavė astronomas.

 

Tai jau ne pirmas pastebėtas padaras Marse. Šiais metais tokių atradimų buvo jau daugiau nei 20.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
balsas

Na si nuotrauka isties itikinanti.

Taip pat skaitykite