Ar tinka partneris? Tai galima išsiaiškinti pagal jūsų gimimo datas arba vardus

meile-numeriai3 + 7 = neatitikimas
 
Jis (ji) mėgsta klasikinę muziką, o jūs pop muziką? Užsidėkite ausines ir nepamirškite, kad interesų neatitikimas gali paprasčiausiai peraugti į gilius konfliktus ir nesutarimus. Dažnai tokia sąjunga būna netvirta. Todėl paprastas patarimas norint to išvengti: būkite tolerantiški vienas kitam.
 
3 + 8 = susidūrimas
 
Neišvengsite skaudaus, o gal net ir tragiško susidūrimo gyvenimo vingiuose. Todėl iš anksto apsispręskite dėl gyvenimo nuostatų, principų ir kitų taisyklių. Priešingu atveju, išsiskirsite dėl akivaizdaus charakterio neatitikimo.
 
3 + 9 = pakeliui
 
Judviem viskas pakeliui: ir bendros idėjos, ir galimybė realizuoti jas gyvenime. Todėl belieka tik pirmyn! Labai geras derinys, kadangi jų pagrindas – abiejų žiūrėjimas į tą pačią pusę.
 
4 + 4 = konservatizmas
 
Jųdviejų tvirti santykiai, nes jų pagrindas abiejų ganėtinai konservatyvus požiūris ne tik į gyvenimą, bet ir daugelį kitų dalykų. Sąjunga ilgalaikė ir stabili. Bet tikrai vertėtų bent retsykiais papildyti juos ekstremaliais dalykais.

 

4 + 5 = supratimas

 

Тai kad jūs jį (ją) mylite labai gerai. Dabar pamėginkite išmokti labiau suprasti savo antrąją pusę. Paprastai tokia sąjunga trunka neilgai, jei kuris nors iš partnerių iš karto imsis uolaus valdininko vaidmens.

 

4 + 6 = tyla

 

Panašu, kad jūsų santykiai nepriekaištingi. Jų esmė – mokėjimas patylėti reikiamu momentu. Todėl ši sąjunga užtikrintai ilgalaikė ir bus pakankamai laiminga.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

4 + 7 = saikingumas

 

Nors ir trūksta jūsų santykiuose aistros bei jausmingumo, užtat jie – tvirti ir stabilūs. Be to, verta nepamiršti, kad abipusė pagarba ir pasitikėjimas partneriu kaitina ne mažiau. Todėl neverta net abejoti dėl jų perspektyvumo ir sėkmingumo.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

4 + 8 = valdžia

 

Kova dėl lyderio pozicijos kaip reikiant kelia aistras santykiuose. Svarbiausia, per daug neįsijauskite į šį vaidmenį. Antraip, iškyla pavojus jų stabilumui.

 

4 + 9 = trauka

 

Jūs tiesiog sutverti vienas kitam. Greičiausiai susipažinote netikėtai ir atsitiktinai? Tai reiškia, kad judu suvedė likimas. Ką ir bepridurti: sąjunga ganėtinai sėkminga, nors konfliktų ir barnių nepavyks išvengti.

 

5 + 5 = tvarinys

 

Тai abipusio švelnumo tvarinys. Ši sąjunga – tai kūno ir sielos vienovė. Tai dviejų mylinčių sielų sąjunga.

 

5 + 6 = žydėjimas

 

Pamirškite ramybę, nes jūsų laukia aistringų jausmų proveržiai ir emocijų pliūpsniai. Tiesa, sąjunga bus stabili ir ilgalaikė, jei bus materialiai apsirūpinusi.

 

5 + 7 = skirtingi, bet panašūs

 

Тokie skirtingi, bet tuo pačiu labai panašūs. Ir todėl labai laimingi. Geras derinys, nes daug bendrų interesų, uždavinių ir tikslų.

 

5 + 8 = ambicijos

 

Einant už pavadėlio savajam „aš“, galite prarasti „mes“. Ieškokite kompromisų, kadangi labai neaiškios perspektyvos. Santykiai gali rutuliotis tiek teigiama kryptimi, tiek ir neigiama.

 

5 + 9 = buitis

 

Jei neleiskite banaliai buičiai atsistoti tarp jūsų, jųdviejų sąjunga bus viena iš sėkmingiausių! Ir tuo viskas pasakyta!

 

6 + 6 = dalinkitės

 

Jųdviejų santykiai turi perspektyvą, jei nors retsykiais dalinsitės mintimis ir išgyvenimais. Tokios poros santykiai pradžioje grindžiami meile, aistra, bet po kiek laiko jausmai atvėsta. Žinia, norint, kad ugnis neužgęstų, ją reikia nuolat kurenti.

 

6 + 7 = neapsisprendimas

 

„Aš gyvenu tavimi! Be tavęs negaliu gyventi…“ – venkite šių žodžių, nes priešingu atveju jųdviejų santykiai atsidurs aklavietėje. Visiškas neapsisprendimas. Todėl santykiai gali rutuliotis neprognozuojama kryptimi.

 

6 + 8 = realybė

 

Realistas plius idealistas lygu… puikus derinys. Mėgaukitės vienas kitu ir būsite laimingi.

 

6 + 9 = įrodymai

 

Dažniau įrodinėkite savo širdies žmogui savo jausmų jėgą ir jūsų santykiai niekada neatvės. Dominuos stabilumas santykiuose, tačiau ši sąjunga reikalauja nuolatinio abiejų partnerių jausmų patvirtinimo.

 

7 + 7 = ego

 

„Тu brangus man, bet vienatvė geresnė…“. Stenkitės atsikratyti egoizmo. Santykiai būna tvirti ir ilgalaikiai tada, kai jiems vadovauja protas.

 

7 + 8 = ties riba

 

Tai ne meilė, o nuožmi kova! Pasirengę tam? Sėkmės. Kitaip tariant, nevykusi pora. Visiškai skirtingi charakteriai. Akivaizdus nesuderamumas.

 

7 + 9 = skrajojimas padebesiais

 

Sėkmingas derinys su sąlyga, kad jūs bent retsykiais nusileisite į nuodėmingą žemę. Tačiau netrūks ir įtampos: nuėjus „į kairę“ bent vienam iš partnerių – skyrybos neišvengiamos.

 

8 + 8 = lyderis

 

Kuris iš jūsų lyderis namuose? Pamėginkite užimti vadovaujančias pozicijas paeiliui ir pamatysite, kad taip daug geriau. Nors iš tikrųjų ši sąjunga būtų sėkmingesnė bendradarbiaujant, kurios pagrindas partnerių abipusis pasitikėjimas.

 

8 + 9 = bendras verslas

 

Šiai porai labai paprastas patarimas: susikurkite šeimos verslą – ir pinigų užsidirbsite, ir santykius sutvirtinsite. Taip pat reikia atsisakyti įpročio, kad partneris būtų pavaldus kuriam nors iš jūsų. Tada jūsų sajunga bus perspektyvi ir tvirta.

 

9 + 9 = ringas

 

Vienu metu sėkmingi ir nesėkmingi santykiai. Sustiprinkite abipusį supratimą ir jausmus. Pergalė priklauso tik nuo jūsų diplomatiškumo. Jei abu nusileisite vienas kitam, galėsite drąsiai pasakyti, kad kartu pragyvenote neveltui.

 

Parengė: Sniegė Pilypienė

 

anglija-today

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
01

Issitaisykite klaidas 10+1+0=11 1+1=2

ddd

Nesamone nedabaigtas reikalas o kur 6+4

kristina

o kur 2-1?

Kamelotė7

jeigu 8+5 ? Koks atsakymas?

nesvarbu

8+5 bus 13

vn

kur V N ra
ides?

nesvarbu

8 bus ar nematai

kaip jus ziurit

taigi viskas matosi: G ir O = 9

nesvarbu

Tai aišku kad prie 9 yra skaičius nematai visai išmok pasižiureti tinginis tingine esi.

jurGa

Kur G raide ?

nesvarbu

prie 9 skaičius yra

sonata

Kur o raidė ten:)?

nesvarbu

prie 9 skaičius yra išmokit viena karta patis pasižiureti

Taip pat skaitykite