Nostradamo pranašystės 2017 metams

nostradamas-2017Nostradamo katrenai nėra skrupulingai tikslūs ir vienareikšmiai. Juos iš esmės galima traktuoti įvairiai, rašo tinklaraštis apie ezoteriką ir ne tik ineta.link. Vienok aiškiaregio palikto paveldo tyrinėtojai išmoko juos klasifikuoti ir pakankamai tiksliai traktuoti. Štai ką 2017 metams pranašauja Nostradamo katrenai.
 
Karai pasaulyje 2017 metais
 
Nostradamas prognozuoja ginkluotą konfliktą tarp Turkijos ir Irano. Iš pradžių tai bus vietinis karas, kurio galutiniame rezultate pranašumą įgis Iranas. Šis įvykis aprašytas 1565 metų pranašo almanache, kuriame kalbama apie “mirtiną karą”.
 
Jo dalyvius jis apibūdino kaip skirtingų turbanų spalvų turėtojus: mėlynų (tokius nešioja turkai) ir baltų (tokie iraniečių tradiciniai turbanai). Vėliau turkų pusė šį karą gali pabandyti panaudoti savo ekspansijai į Europą. Savo armijos kelią, Nostradamo įsitikinimu, turkai pabandys tiesti per Afriką. Bet būtent ten jie įklimps ir privalės grįžti.
 
2017 metais tęsis kariniai veiksmai tarp islamistų ir krikščionių. Negalima su įsitikinimu tvirtinti ar tai bus konfliktai, kuriuos mes stebime jau dabar, ar užsimegs nauji.
 
Geopolitika
 
Nostradamo geopolitinės pranašystės pirmiausiai paliečia Vokietiją ir Italiją. Šiose šalyse pranašas mato lyderių pasikeitimus. Šie įvykiai aprašyti II centurijos 87-ame ir 16-ame katrenuose. Apie “Vokietijos princą” parašyta, kad jo valdymas baigsis. Galime tiksliai pasakyti, kad kalba eina apie Angelą Merkel, nes 87-ame katrene pranašas sako, kad tai bus “dama”. Tvirtinimo, kad ji pasitrauks pagrindas yra Nostradamo frazė tame pačiame katrene: “jos laikas daugiau negarbinamas”.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Apie Italijos vadovybę 16-ame katrene rašoma: Italijos teritorijoje “Neapolyje, Palerme, Sicilijoje, Sirakuzuose” atsiras “nauji tironai”. Yra tikimybė, kad su šiais naujais Italijos valdovais pasauliniai lyderiai, suvieniję jėgas, bandys kovoti. Tame pačiame II centurijos 16-ame katrene kalbama apie agresyvią Italijos politiką ir yra išvardijamos valstybių sostinės ir vietovės, kurių vadai imsis šios pareigos ir atsakomybės. Tai Didžioji Britanija, Belgija, Iranas. Pranašas žada jiems sėkmę. Tiesa ji pasiekta bus per kraują. Nostradamas rašo apie “didžiąją hekatombą”, tai yra apie dideles žmonių aukas (Hhekatòmba [gr. hekatombē < hekaton — šimtas + bus — jautis]: 1. sen. Graikijoje — 100 jaučių aukojimas; vėliau kiekviena didelė auka; 2. masinės žudynės, daugybės žmonių žuvimas.)

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Tarptautiniuose santykiuose didės aplaidumas įstatymų laikymesi. Prie rimtos krizės prisidės kai kurių šalių, sprendžiančių dėl pasaulinės politikos, vadovybės.

 

Esminės normos ir nuostatos ant kurių laikosi šiuolaikinė pasaulio politinė sistema bus ignoruojami atvirai. “Magirstrai nuteis nenaudingus įstatymus”, – rašo Nostradamas I centurijos 47-ame katrene.

 

Gamtos kataklizmai ir ekologija

 

Kažkoks “didelis miestas” bus “drumsčiamas vandens”. Šį tvaną iššauks kažkokio bjauraus padaro atsiradimas. Vertėjai tarp šių dviejų aplinkybių (pabaisos atsiradimo ir tvano) mato ryšį ir teigia, kad Nostradamas jį nurodo V centurijos 86-ame katrene. Gali būti, kad bjaurus padaras yra aukščiausiųjų jėgų pasireiškimo fiziniame lygmenyje simbolis, kad žmonės būtų perspėti dėl bausmės vandeniu. Tvano pasekmėmis, sako Nostradamas, taps tos šalies lyderių valdžios ir statuso praradimas (“didieji” atsidurs “kažkur tremtyje”).

 

O Prancūzijoje, priešingai, atsiranda ženklus vandens trūkumas. Gali būti, kad to priežastimi taps vandens telkinių užterštumas. Dėl to prasidės dideli neramumai (“didysis įniršis”). Ypač tarp kariškių. Žmones, gyvenančius probleminės zonos regionuose, greičiausiai reikės evakuoti, išsiųsti laivais “Ronos” upe. Toks paveikslas atsiskleidžia skaitant V centurijos 71-ąjį katreną.

 

Be to, žmonijai gresia ir “didysis badas”. I centurijos 67-ame katrene pranašas pareiškia, kad jo židiniai pirmiausiai atsiras epizodiškai, bet pakankamai greitai paplis į daugelį planetos regionų.

 

Pagal Nostradamą, 2017 metais iš visų šalių, įtrauktų į vienus ar kitus konfliktus ir procesus, Rusija turėtų nukentėti mažiausiai. Kai kurie iš Nostradamo pranašysčių tyrinėtojų mano, kad 2017 metais prasidės intensyvus Sibiro apgyvendinimas. Į šį regioną gali keltis gyventojai iš regionų, kurie atsidurs karų ar gamtos kataklizmų epicentruose. Tuose regionuose bus daug žuvusiųjų ir nukentėjusiųjų, o išlikę gyvi išsikraustys.

 

2017 metais žmonija gali pasiekti gerų rezultatų energetikos sektoriuje, o konkrečiau – saulės energijos naudojime. Gali atsirasti teigiamų pokyčių medicinoje: chirurgai pradės daug efektyviau persodinti organus, gautus klonavimo metodu. Taigi Nostradamo prognozė 2017 metams nėra vien tik neigiama. Tikėkime, kad bus daug gerų dalykų ir mūsų pozityvumas mus nukreips 2017 metus pragyventi pagal patį geriausią galimą scenarijų.

 

Šaltinis: ineta.link

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
newa

Vaivos pranasysciu sou

Zmoguonis

Jo originalus rastai saugomi.juos studijuoja.o cia yra numetami tiktai grauztukai.

Lietuvis

O kokios iš 2016 metams skirtų pranašysčių išsipildė? Nes kiekvieniems metams kažkaip tas pats.

modzo dzodzo

tai kad 2012 jau turejo pagal ji galas buti, kam jis dar toliau pranaauja?

Taip pat skaitykite