Mistiškas tiltas nuo kurio žudosi šunys

overt-tiltasOvertouno tiltas – vienas žymiausių ir paslaptingiausių ramaus kaimelio Miltono objektų kuris įsikūręs Škotijoje. Tiltas, kuris labiausiai žinomas dėl to, kad čia pakliuvę šunys tiesiog nuo jo nušoka ir nusižudo.

 

Iki šiol niekas negali paaiškinti, kodėl šunys ant šio tilto elgiasi taip neįprastai.

 

Legendomis apipiltą tiltą 1895 metais liepė pastatyti vietinio kaimelio parapijos pastorius. Viktorijos laikų tiltas buvo nutiestas 15 metrų virš Overtouno upės.

 

Viktorijos laikų tiltas tapo mažiausiai 50 šunų mirties vieta vien nuo 1950 iki 1960 metų. O bendras nusižudžiusių šunų skaičius iki šių dienų, gali siekti net iki 600.

 

Tiek gyventojų, tiek pačių šunų šeimininkų liudijimai teigia, kad šunys kurie nušoko nuo tilto, būnant ant jo elgėsi labai neramiai. Blaškėsi, lojo, o galiausiai šokdavo į vandenį ir ten nuskęsdavo. Net tie, kurie išgyveno, rodėsi, kad nori nušokti dar kartą.

 

Keisčiausia, kad visi gyvūnai šokdavo būtent per vieną tilto pusę ir beveik iš tos pačios vietos.

 

Verta paminėti, kad šis tiltas pasiglemžė ir žmonių gyvybių. 1994 metais vietos gyventojas nuo tilto numetė savo kūdikį teigdamas, jog jis yra antikristas ir, kad taip jis gelbėja žmoniją nuo to ką jo vaikas gali padaryti užaugęs. Po to kai vyras buvo paleistas iš psichiatrinės ligoninės, jis tiesiausiu keliu nuėjo ant to pačio lemtingo tilto ir pats nuo jo nušoko.

 

Nors mokslininkai teigia, kad visi atvejai yra tiesiog sutapimai ir atsitiktinumas, žmonės su tokiu verdiktu sutikti nenori ir sako, kad tų atsitiktinumų ant šio tilto yra gerokai per daug.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Mano

Manymu..jir uzuodzia koki kvapa,bet juk nzn.kad ten zus..gal tie triufeliai grybai..gal kaskas tai nepamatupjama…o gal anksciau tas suo.
Buvo zmogus….tai bausme.

Taip pat skaitykite