13 realių atvejų, kada dvasios atsiliepė į kvietimą

ouija-vaiduoklisDvasių kvietimas dvasių lentos (Ouija board) pagalba yra senas kaip pasaulis. Net daugybė nelaimių nesumažino šios praktikos populiarumo.

 

Įdomu tai, kad net didžiausi cinikai yra susidūrę su kažkuo nepaaiškinamu, bet mėgsta tai nurašyti kaip „atsitiktinumą“ ar „draugų pokštą“.

 

Šiaip ar taip, žemiau pateikiama 13 atvejų papasakotų iš pirmų lupų, kada paaiškinti įvykius logiškai yra gana sudėtinga.

 

1. Būdamas 98 metų numirė mano dėdės senelis. Neišėjo dalyvauti laidotuvėse. Nebuvome labai artimi, tad pernelyg negedėjau ir draugams nieko nepasakojau. Po savaitės su tais pačiais draugužiais susėdome prie dvasių lentos ir išsikvietėme kažką iš anapus.

 

Mano draugas paklausė, ar dvasia pažįsta ką nors, sėdintį šiame kambaryje. Dvasia patvirtino. Paklausta, kiek jai metų, atsakė, jog 98. Galiausiai parašė vardą – Oliveris. Kaip ir mano dėdės senelio… Pravirkau. „Trūko tavęs“, – tarstelėjo dvasia ir nustūmė rodyklę prie „Viso gero“. Daugiau dvasių nebekviečiau…

 

2. 2011-aisiais mudu su vyru tarnavome laivyne. Visame pastate, kuriame buvome, buvo pilna kamerų, kurias valdė vienas kompiuteris, esantis patalpoje, kur ir mes abu. Vieną naktį nutarėme išsikviesti dvasias prieš vieną iš kamerų, kad užfiksuotume visą paranormalų veiksmą, jei toks įvyktų.

 

Po pusvalandžio bendravimo su dvasia atsisveikinome ir nuėjome pažiūrėti, ką pavyko įamžinti. Mūsų laukė staigmena! Įrašas rodo, kaip susėdame prie lentos, o tada… Vaizdas dingsta. Po trisdešimties minučių tuščio tarpo vėl atsiranda – mudu atitraukiame rankas nuo lentelės. Jokia kita kamera visam pastate neišsijungė ir neturėjo tokių tuščių tarpų, kaip ta, kuri filmavo mus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

3. Kai žaidėme su dvasių lenta, užklausiau truputį drąsiau, nei mano draugai. Paklausiau, ar Dievas egzistuoja. Tik rašiau ne tiesiog “Dievas”, o vardą – Jehova. RODYKLĖ METĖSI Į ŠONĄ IR IŠSKRIDO PRO LANGĄ. Daugiau kaip gyvas nelindau prie tokių dalykų… Vėliau perskaičiau Biblijoje, kad demonai dreba iš baimės išgirdę Dievo vardą, nes žino jo galybę.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

ouijaseansas

 

4. Bežaisdami su dvasių lenta iškvietėme keturiasdešimtmetę moterį, mirusią 91 metais prieš Kristų. Ji kalbėjo nebeegzistuojančia kalba, tad klausinėjome tik taip/ne klausimus. Išsiaiškinome, kad jos motina ją nunuodijo, o ji taip niekada ir nesužinojo kodėl. Paklausėme, ar tiek ji tenorėjusi mums pasakyti (juk dėl kažkokių priežasčių atsiliepė į kvietimą). Ji atsakė, jog taip. Mums net plaukai pasišiaušė. Scenelė verta “Išrinktųjų”.

 

5. Nekukliai pasiteiravau dvasios, už ko ištekėsiu. Ji atsakė “W.T.C. 3”. Tokie yra mano dabartinio vyro inicialai, ir jis yra trečias vaikas šeimoje…

 

6. Mudu su broliu – devynmetis ir dvylikametis – per Heloviną atradome pramogą… Viskas baigėsi tuo, kad dvasia parašė vyrišką, o tada mūsų mamos vardą. Mes, žinoma, paklausėme jos apie tai. Tačiau ji tik išbalo ir niekada mums neatskleidė, kas buvo tas vyras.

 

7. Prieš daugybę metų mano mama su draugėmis žaidė su dvasių lenta. Dvasia parašė: “nėščia”. Iš pradžių niekas nesusigaudė, o paskui paaiškėjo, jog nėščioji – mano mama… Štai kaip ji sužinojo apie mane – per dvasių lentą.

 

8. Kadangi dirbau akivaizdžiai apsėstame kino teatre, pamaniau, jog reikia pabandyti užmegzti kontaktą su vaiduokliais.

 

Ohoho – dvasios ėmė net pertraukinėti viena kitą, išgirdome devynis vardus. Viena pikta dvasia, pasivadinusi RD, vis reikalavo išeiti, ir judino rodyklę aštuonetais. Kai viena iš degusių žvakių nukrito, nutraukėme “ryšį”. Paranormalūs reiškiniai tęsėsi iki pat tos dienos, kai išėjau.

 

ouija

 

9. Ketvirtokas sūnus pasipasakojo, kad per pertrauką mokykloje su bendraklasiais kvietėsi dvasias ir taip susipažino su trylikamečiu berniuku, gyvenusiu pilietinio karo metais.

 

Nepagalvojau nieko blogo, bet paskui sūnus pasakė, jog tasai berniukas siūlo jam su draugais “prisijungti prie jo ir draugauti amžinai”. Teko paskambinti į mokyklą ir liepti labiau prižiūrėti, ką vaikai daro pertraukų metu.

 

10. Draugai vis spyrė Džeiką, išsikviestą dvasią, įrodyti, jog yra tikras. Kai vėliau iš rūsio, kuriame žaidėme, užlipome į mano kambarį, radome atverstą knygą ir su kreidutėmis joje išpaišytą vardą “Džeikas”. Paklausėme draugo patarimo ir sulaužėme dvasių lentą, kad “grąžintume džiną į butelį”.

 

11. Kai buvau penkiolikos, močiutė paprašė iškviesti mano dėdę, mirusį gimimo metu. Iš pradžių atrodė, kad iš tiesų kalbame su juo, bet tuomet jis ėmė darytis nemandagus ir savininkiškas. Galiausiai dvasia pasakė, jog “turi mano dėdę ir dabar ateina manęs”. Nualpau ir neatsigavau ištisą minutę. Pagaliau atbudęs išvydau aplink save stiklus – lubų lemputės buvo sprogusios.

 

12. Taigi, kvietėmės dvasias. Visi buvo tokie patiklūs, tik aš netikėjau niekuo ir vis prašiau dvasios ne judint lentą, o padaryti ką nors fiziškesnio, pavyzdžiui patapšnoti petį.

 

Rodyklė nejudėjo. Ūmai mano nugara ėmė perštėti… Pasikėliau marškinėlius ir išvydau tris rankos antspaudus… Dargi paraudusius, lyg tik ką padarytus… Atsisakiau net artintis prie lentos.

 

13. Brolio draugas kvietėsi dvasias savo namuose. Užvirė tikra velniava: koridoriuje pastoviai patys ridenosi kamuoliukai ir monetos; mama kieme išvydo šunį, vietoj snukio turintį seno žmogaus veidą.

 

Buvo taip blogai, kad teko kviesti kunigą skubiam egzorcizmui. Nepaisant to, brolio draugo šeima iki šiol tebemato tamsius šešėlius, sekiojančius juos iš paskos.

 

Ar Jūs esate kvietę dvasias su Ouija lenta? Papasakokite savo įspūdžius komentaruose!

 

Parengė: E

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
INDIGO

Kvietėmės dvasias “N” kartų.. vaikystėje buvom entuziastai šiuo klausimu. Ir mokykloje, ir sename sandėlyje, lauke (mokykloje), pas drauges namuose. Visais atvejais visada norėdavome įsitikinti ar atėjo. Tai baisiausias dalykas būdavo.. Žinoma, netikėdavome pradžioje, nes galvodavome, kad specialiai draugas judina ranką ir pan. Kažkada parašėme sms žinutę vieni kitiems, ir dvasios klausėme ar tas tam parašė, o paskui patikrinome – tai buvo tiesa. Dvasia atspėjo. Turbūt baisiausias dalykas dar buvo, kai dvasia pasakė, kad naktį ateis pas vieną iš mūsų, ir kažkodėl nuojauta sakė, kad tai būsiu aš. Visą naktį užmigti negalėjau. Ačiū D., viskas gerai buvo. Bet nemiegojau visą naktį….… Skaityti daugiau »

Dvasios

toliau gyvena numirusių pasaulyje ir gali į šį užlįsti jei kas pakvies ar kaip telefonu paskambins joms tiesiai. Bet paprastos dvasios yra silpnos nors gali išgąsdinti vaikus.100 ar 1000 kartų stipresnės jėgos kaip veikia ? Materija tada keičiasi aplink bei daiktai materializuojasi ….o žmogui tada nekyla jokių klausimų likusį gyvenimą…neveltui ir dvaselės skuodžia..kai jėgos tikrai nelygios. Bet geriau nežaisti (degraduosit) o užsiimti geriau Dieviškais reikalais (tobulesit) .

Cha ha... . Juokinga

O mano pazystama buvo nutike kazkas nepaaiskinamo.. pasidejo TV pulteli ant sofos ir isejo is kambario… gryzo ir pultelis buvo dinges.. po men nusipirko nauja Tv o po 2m – nauja sofa… ta pacia diena kai sofa atsirado ant jos ji rado TV pulteli…
Idomiausia tai kad ji gyveno viena

nesvarbu

Prisimenu kiek kartu kviečiausi dvasia bandžiau susisiekti su savo tėčiu kai mire kai man buvo 16 metu ir neseniai bandžiau susisiekti bet nieko nebuvo nieko neatsake ir nieko negirdejau ir dar pamenu žinau gal tai beprotiškai skambes kad kelis kartus girdejau butent seses kambary moters balsa kaip sako mano varda ir vis girdžiu keistus garsus tai būtų i beldimus i langa ir mes turim 2 pianinus kitame kambaryje buvo seses pianinas o kitas senas pianinas mano kambary kur miegu tai kažkokius traškejimus girdžiu ir tikrai niekas nenukrito tai labai keista ir bandžiau su ta dvasia išsikviesti moteri bet nieko nebuvo.

Siaubo angelas

Teko girdeti mokytojos istorija. Ji pasakojo kad kai buvo maza mire jos dede. Teta su visa seima (iskaitant ir mokytoja) kvietesi dvasia su adata ir popieriumi. Paklause vardo nustebo nes vardas buvo ne ju dedes. Neprisimenu visu smulkmenu, bet ji pasakojo jog iskviesta dvasia gyveno apie 13-14 amziu. Paklause ar ju dede yra salia tos dvasios, kuria issikviete, labai issigando, nes adata skriejo i siena ant kurios buvo pakabinta mirusio dedes nuotrauka. Dar mokytoja pasakojo, jog (kai buvo maza) koridoriuje mate kazka balto. Veliau suprato, kad tai paklode, po kuria neva jos brolis. Pradejo klykti. Atbego tevai ir brolis. Ji… Skaityti daugiau »

Jons

Išbandyta su adada tos dvasios kvietimas ka galvoji mintim adada ta ir daro jokios dvasios proto gale mintis daugiau nieko atsikvošėkit kaimiečiai

Bilt4

Megstu E straipsnius :) Jie tokie netipiniai kaip kiti. Dekui, kad daliniesi

Memento Mori

Teko kelis kartus kviestis, nes man asmeniškai labai įdomūs tokie dalykai, nesakau, kad žaidžiau, bet tiesiog, norėjau su jomis pabendrauti. Paminėsiu, kad visus sykius seansas buvo atliktas su popierium ir adata, visus kartus adatą laikiau pati. Pirmą sykį bebendraujant, paklausiau, ar gali padaryti kokį nors garsą, pasakė, kad taip, palaukiau 2-3min ir paklausiau dar kartą, rodyklė visą laiką stovėjo ant žodžio „TAIP”. Staiga, išgirdau žingsnius, o apleisto fabriko viduje TIKRAI nieko būti negalėjo, nes vienintelis įėjimas tuo metu buvo pro rūsio landą. Tuo pačiu metu per širdį perėjo tūkstančiai dūžių, nes tie žingsniai buvo už sienos, už kurios yra laiptai… Skaityti daugiau »

:-D

As noreciau issikviesti dvasia… Bet viena to daryti neisdrystu..:-D O drauges bijo…O kas zino gal tai tik nesamoningi zaidimai. :-D:-D

Cha ha... . Juokinga

Nu pagalvok. Ne vienas nenori rizikuoti. Dar persekios visokios dvasios… nu as nenoreciau…
O
P.S. bet butu idomu pabandyt

Memento Mori

Nu mano nuomone, tik tas, kuris yra pilno proto ir sugeba aiskiai ir logiskai mastyti gali tai daryti :D Va vieniems uzplauks kokia nesamone arba prisigalvos, o poto eis kalbos visokios. :D
Ir siaip, pagalvojus.. DVASIA? Kas sugalvojo si zodi ir kaip galejo paaiskinti jo reiksme? Zmones tokiu dalyku is oro neissigalvos. Jau nuo senoves visokius dvasios blasko zmones, tik va ju egzistavimas neaiskus. Zmogus per menka butybe, kad suprastu visas savo galimybes.

balsas

Tai ne zaidimas ir tokiais dalykais zaisti negalima. Ten ju begalybe tikraja to zodzio prasme. Niekada negali zinoti. Nuo nekaltu vaiku iki zmoniu skerdiku, iskaitant smeklas ir demonus. Kas istikruju nesusidures nesupras.

karbonatas

Mes su draugais irgi kvietem staiga ridykle sujudejo ir as surikau pasirodyk fiziskai ir staiga lenta luzo pajutau kaip kazkas siknoj judet pradejo ir nualpau atsibudau gal po 10min aplink visur ruda buvo draugai sake kad apsisikau o spira lenta sulauze

Taip pat skaitykite