Žirklių magija: kaip žirkles gali nukirpti ir nematomus dalykus

zirkliu-magijaJau nuo senų laikų žinoma, kad žirklės pasižymi didžiule magine jėga, teigia būrėja Roma Vičienė.

 

Žirklių pagalba galima atlikti įvairiausius maginius veiksmus: nukirpti viską, kas jums nereikalinga: ligas, nemalonumus, ryšius su žmonėmis, su kuriais norite išsiskirti ir t.t.

 

Bet prieš tai, kai susiruošite atkirpti, labai gerai pagalvokite, nes šis poveikis bus negrįžtamas.

 

Iškirpti tai, nuo ko norite išsilaisvinti dabar, nepaliečiant kitų įvykių jūsų gyvenime. Šis veiksmas yra sušvelnintas ano veiksmo variantas.

 

Prakirpti kelius, praėjimus, kanalus visų rūšių materialinei ir nematerialinei naudai, reikalingiems ryšiams, žmonėms, kuriuos norite pritraukti į savo gyvenimą.

 

Žirklės gali būti naudojamos kaip universalus daiktas, norint patenkinti įvairius maginius poreikius. Tačiau, atliekant eksperimentus, buvo išsiaiškinti efektyviausi jų panaudojimo būdai priklausant nuo žirklių rūšies.
Manikiūrinės žirklutės – pinigų žirklės. Jos padeda kirpti pinigus. Būtent jų pagalba prakirpti piniginiai keliai, kanalai ir įėjimai turi padidintą maginį potencialą, būtent tokiu prakirptu kanalu pinigai, veikiami gravitacinės jėgos, pinigai skuba pas tą individą, kuris juos prakirpo.

 

Sodo žirklės skirtos viso to, kas nereikalinga, nukirpimui. Efektyvios taip pat ir sudarymui ertmių reikalingai informacijai išsaugoti.

 

Žirklės sėkmingai gali būti naudojamos ir negatyvios programos nuėmimui tais atvejais, kai jums ar jūsų artimiesiems reikia skubios pagalbos, o kreiptis į specialistą nėra galimybės.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Maginiams veiksmams tinka ne visos žirklės. Jos neturi būti pigios, kitaip naudos iš jų bus nedaug. Žirklės turi būti visos metalinės, be plastmasės. O dar žirklės privalo “išsirinkti Jus”, taip, kaip Jūs renkatės jas. įsiklausykite į save, pasiimkite instrumentą į rankas ir Jūs suprasite, kokios žirklės – jūsų.

 

Parėję namo, atsistokite veidu į gatvę ir nupieškite ore kryžių. Tai pati paprasčiausia ir kartu labai stipriai veikianti apsauga. Dabar joks piktas sumanymas neprasiskverbs į jūsų namus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Maginėmis žirklėmis galima kirpti popierių ir gėles. Rūbai, siūti tokių žirklių pagalba, apsaugos jus nuo konkurentės, sustiprins šeimyninę laimę. Bet naudoti jų buityje jokiu būdu negalima.

 

Darant bet kokį ritualą žirkles reikia laikyti dešinėje rankoje. Laikant kairėje, jos tik pakenks aplinkiniams. Šis maginis instrumentas tikrai padės jums sumodeliuoti realybę pagal jūsų valią.

 

Dėl kasdieninės namų apsaugos nusipirkite naujas žirkles. Jas pirkti reikia per mėnulio delčią antroje dienos pusėje. Namuose jas padėkite matomiausioje vietoje, bet su būtina sąlyga: trijų dienų laikotarpyje niekas jų neturi naudoti.

 

Liaudies prietarai apie žirkles

 

– Sulūžusios žirklės reiškia nesėkmę.
– Jei numetėte žirkles – sielvartas. Kad to išvengtumėt, prieš pakeliant, reikia jas užminti dešine koja.
– Padovanoti kam nors žirkles – reiškia nukirpti su tuo žmogumi draugystę.
– Jeigu žirklės nukrito taip, kad įsismeigė vienu galu į žemę – žada mirtį.
– Žirklių negalima garsiai mesti ant stalo, reikia jas padėti tyliai ir atsargiai, kitaip neišvengsite namie barnių.
– Jeigu kelyje radote žirkles, pakelti jokiu būdu negalima – prisišauksite mirtį. Ir aplamai, kelti gatvėje rastų peilių ir žirklių nerekomenduojama.
– Jeigu kryžium išskleistas žirkles padėti prie durų slenksčio, arba įsmeigti suskleistas į durų staktą, tai jos neleis į namus patekti raganoms ir burtininkams.

 

Išsivaduoti nuo pakenkimo

 

Iki pusiaudienio reikia nusipirkti visiškai metalines žirkles. Kai saulė nusileis, jomis nusikirpti, nežiūrint į veidrodį šiek tiek plaukų. Iš pradžių nuo kairio smilkinio, vėliau nuo dešinio.

 

Darant tą procedūrą sakyti “Tėve mūsų”.

 

Plaukus ir žirkles suvynioti į raudoną skiautę ir, prasidedant naujai parai, tą patį vakarą, užkasti juos tokioje vietoje, kur žmonės nevaikšto arba po nudžiuvusiu medžiu. Nueiti neatsisukant, o parėjus namo nusiplauti rankas po tekančiu vandeniu. Ritualas atliekamas esant mėnulio pilnačiai.

 

Kasdieninei apsaugai

 

Žirklės perkamos per mėnulio delčią antroje dienos pusėje. Parsinešę jas namo, trims paroms padėkite matomiausioje vietoje, su sąlyga, kad tuo metu niekas jomis nesinaudos. Bet galima (ir patartina) jas imti į rankas ir kalbėtis.

 

Po trijų dienų naudokitės jomis į sveikatą. Kai jūs dirbsite su jomis, tai nukirpdami, iškirpdami, kartu nukerpate bet kokią neigiamą okultinę programą.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
belekas

cia rasoma apitiksliai viskas ir uzsifroutai kad tokius dalikus padarit reik but magu baigt magu kusus

belekas

tous ritualus atliekant daroma magija yra tada tik gali but rezultatai tokie paprastas zmogus taip nepadarys , magas valdo energetika ir visa visata kitu zmoniu enegetika

tai norit pasakyti

kad raganavimas ir krikscioniska malda “Teve musu” yra suderinama? idomiai, idomiai….

aguona

kaip prakirpti piniginius takus ???????

belekas

ieskok baltosois burejos ar mago kuris padarys baltaja magija ar kitaip ta vadinama “hipnoze” ir galbut prisitrauksi pinigu

Taip pat skaitykite