Žemėje atsiranda vis daugiau žmonių turinčių neįprastų savybių

berniukas-matantis-tamsojeŽmonės turintys neįprastų žmonėms savybių, galių – nuo seno kėlė pagarbą ir baimę tėvynainiams. Nepriklausomai nuo to, kam naudodavo savo naujas savybes, informuoja alternatyvių naujienų portalas infa.lt.

 

Jų niekada nebuvo daug ir savo neįprastų savybių jie dažniausiai negalėdavo perduoti savo palikuonims, nes daugumoje atvejų jos būdavo tik trumpalaikės mutacijos nesusijusios su evoliucija pasekmė.

 

Šie žmonės turi ne kažkokias stebuklingas savybes susijusias su magiškomis galiomis ar stebuklais, ne, jų savybės – tai aukštesnė žmogaus išsivystymo pakopa, žmogaus organizmo galimybių demonstracinė versija, kol kas dar netapusi masine. Kol kas.

 

Tačiau jų skaičius pasaulyje auga, o gal apie juos tik tampa daugiau žinoma? Kiekvienas atskiras atvejus susilaukia didelio dėmesio iš mokslininkų ir tyrėjų pusės.

 

Kinijoje gyvena berniukas Nongas, turintis tokios žydros spalvos akis, kuri (spalva), reikia pastebėti, visiškai nebūdinga Azijos regionui.

 

Tamsoje šios neįprastos akys atspindi šviesą, kaip pavyzdžiui, kačių, kas suteikia berniukui galimybę puikai matyti tamsoje.

 

Singhas Abu, gimęs Indijoje, turi neįprastą kraują, dėl ko jam visiškai nebaisūs gyvačių įkandimai. Jų nuodai tiesiog ištirpsta Singho kraujyje nepadarydami jam visiškai jokios žalos. Medikai ištyrę pavyzdžius nustatė, kad jo kraujas priklauso iki tol visiškai nežinomai grupei.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Daugybė žmonių visoje Žemėje turinčių įvairiausių pakitimų savo organizmuose, suteikiančių jiems platesnes galimybes ir pakeliančias juos ant aukštesnio evoliucijos laiptelio, gyvena aplink mus.

 



 

Super-rega, imunitetas ligoms ir nuodams, jautrumas ir daugelis kitų savybių atsibunda žmonėse, tuo pat metu, kai iš kitos pusės, didėjant aplinkos užterštumui ir daugėjant nešvarių technologijų skaičiui, gyventojų tankiui, maisto chemizacijai ir įvairių genetiškai modifikuotų organizmų atsiradimui maisto rinkoje, gimsta vis daugiau nesveikų, neišsivysčiusių, sergančių autizmu vaikų, ko pasekoje pasaulio visuomenė plačiąja prasme tampa vis labiau serganti kaip fizine, taip ir dvasine prasme.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Galbūt šie du dalykai – naujos savybės žmonėse ir žmonijos degradacija iš kitos pusės, susiję? Gal tai vienos ir tos pačios priežasties pasekmė, kuri tolimoje ateityje gali atvesti į super-žmonių elito valdomą liguistų vergų pasaulį, kuriame šviesios ateities galės tikėtis tik retkarčiais gimę sveiki visuomenės nariai.

 

Inf. šaltinis: infa.lt

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
pzdc

Ir kodel jie cia ligoniai skaitomi?

Zmonijos logika

Pavydas ir baime vercia kitus taip vadint.

nieko keisto

Iksmenai :D

Zxcv

Tiesiog gimsta vaikai prisitaike išgyventi šiais laikais

Taip pat skaitykite